0
0

Hello!
No uglavnem. A kdo mogoce ve kaksno dieto majo kpop idoli. Pac jst bi to probala nardit ker you know pac obozujem kpop in bi za foro ker mi je dolgcas nardila to. Mislim sej sem mal gledala na yt. In menda je full strogo pa pac recimo menda da so Jungkooka kregal ker je pac vsem iz BTS prnesu sendvice? Nevem ce je to res sam rekla mi je soplavalka.
Po moznosti bi nardila dieto od BTS, Stray kids al pa blackpink (vem da sta BTS pa Stray kids (moja nova obsesija) fantovska banda ampak vseeno.)
No hvala vsem ki mi boste pomagali❤️

0
0

Je nimam, pa tut če bi imela, ne bi delila okoli. Niti malo ne zaupam tem dietam raznih zvezdnikov. Pa tudi ti ne bi smela, na glede na to, kako so ti ti kpop všeč. Prepričana sem, da so te diete izredno neuravnotežene in neprimerne, še posebej za mladostnike, ki se razvijajo. Raje se le prehranjuj zdravo in redno telovadi.
Če kpop že hočeš v nečem posnemati, naj bo to make up, frizura ali obleke.

0
0

Hej Kookie!
Ja kpop ima res diete ;)).
Samo mislim, da se skoraj nič ne držijo tega :l
I Thing!!!!
Sicer je pa tvoja odločitev če jih želiš posnemati ali pa ne. Jas sem ko mi je bilo dolgčas recimo uponasala kakšnega zvezdnika…i know lol
Ampak kako želiš mogoče lahko probaš za en dan in treniras tako Kook ;))).
Lp.
Kaachi

0
0

Ja res, ne bodi na nobeni dieti. To ni v redu. Kot je že rekla Zmedena, jih raje oponašaj v čem drugem.

0
0

https://www.healthline.com/nutrition/korean-kpop-diet
Tukaj si lahko kaj prebereš. Sicer pa se ne spuščajo v diete. Lepa si ne glede na kakšno postavo imaš. Vsak je lep. In največ anoreksičnih deklet začne s samo nedolžni dietami. Raje nas poslušaj, ker sem ti link dala samo zato ker si prosila.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*