0
0

Ali je možno da je youtube nehov štet oglede?

0
0

Dejansko sm to razmislala pa se mi zdi kr suspicious da je z vsako uro za skoraj en miljon narastlo,zaj pa se je kr naenkrat ustavlo. YOU HAVE BEEN WARNED BY THE ARMY YOUTUBE.

0
0

Ja dobesedno prej je ful hitro narascalo zdej se je pa na 12M kr ustavlo.HOW DARE YOU YOUTUBE!

0
0

Kot da vas ljudje z YT dejansko poslušajo.
Tudi če govorite v angleščini ne bote spremenili stvari.

0
0

YouTube video views reflect how many times a video has been watched and can be an important measure of a video’s overall popularity.

We want to make sure that videos are being viewed by actual humans and not computer programs. During the first couple of hours after a video has been published, we’ll only show views that our systems believe to be valid. This might not yet show all legitimate views at that time.

After quality views are counted, view count updates more frequently. The process of including all quality views can take some time depending on a video’s popularity and viewership. Afterward, the view count updates more frequently, but keep in mind that we’re constantly validating views, so view count can always be adjusted.

Frozen view count
On some videos, the view count might seem frozen or not show all the views that you expect. Video views are algorithmically validated to maintain fair and positive experiences for content creators, advertisers, and users. To verify that views are real and accurate, YouTube may temporarily slow down, freeze, or adjust the view count, as well as discard low-quality playbacks.

Ne bi prevajala ampak dejstvo je, da yt ne verjame, da je možno v enem dnevu dobit tok ogledov. Praktično mislijo, da smo armys neki roboti, ker človeško ni mogoče pridobit tok podpore/jubezni.

0
0

Jaz se strinjam z YT

0
0

Po eni strani če gledaš imajo prav.
Vi ste cel čas gledali to in ste namenoma višali oglede.

0
0

Saj to je cora ogledov, ni važno kolikokrat kdo gleda. Ubistvu so samo začasno zaustavli štetje, da so se prepričal, da smo ljudje. Zdaj se ogledi normalno štejejo naprej.

Armys do jutri 20M kajne?

  • Art3mis
    No saj to sploh ni vprašanje.
0
0

Štejmo naprej! 12,6M!

  • Carmy
    Pa daj vsak normalen army bi tako ali tako vsaj 1000000000krat gledal ta mv. To ni kaj takega, da se nam gre samo zaradi ogledov, ampak je to predvsem za naše duše.
  • Carmy
    Škoda, da so ustavili ravno pol ure pred polnočjo kst.
0
0

Vikky,bodi raje tiho. Ne bom zgubljala vec besed za tvoje neumne komentare. Pac ma podporo in dobre fene. To je to.

0
0

Saj razumem,da ma vsak svoje mnenje,ampak glede na tvoj komentar tega fandoma ne poznaš dobro.
V tem je fora,da supportamo svoje idole,al ne? Nic me ne stane ce veckrat pogledam video. Vsak ogled pa naredi Hobbyju razliko in mu (ce ne drugega) pokaze kak ga mamo radi in da nam je vsec pesem in njegovo delo. No offense,ampak meni se zdi lepo da smo armyji tak povezani pa da sodelujemo skup za nase idole. Ne vem,mogoce se ne strinjas/strinjate z mano,ampak meni je to dokaz neke lojalnosti pa ljubezni v fandomu. To pa je pohvale vredno,po mojem mnenju.

0
0

Rekla si da ne biš več zgubljala besed za moje komentarje.
Očitno si jih 😉

0
0

Dejstvo je da pises hate komentare pod kerokoli temo ki je objavljena. Ce ti ni vsec je ne beri

0
0

J-Hope Is My Literal God, she (빅이) got no jams, mic drop. Upem, da razumeš.

0
0

Spet zgubljaš besede

0
0

NEMOGOČE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0
0

Slafoled 390 si ti tudi army?

Prikazujem 16 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice