0
0

…………………………………………pogovarjam se z nekim tipom po netu. Pač ne ve nič o meni in jaz nic o njem. Začel mi je pisat on. Pač z tem “Potrebnica?” in sem bila nesramna pa sem napisala naj od**be. In mi je se nekaj napisu. Zdaj pa me zanima če se lahk z njim pogovarjam ce mu ne povem NIČ o sebi? Ker sem po tem pogovoru ratala ful potrebna. Pac tko sam da bi si pisala brez slik,brez podatkov o meni. In ja vem,da je lahko to en starček ampak ga tako ali tako niti slučajno nimam v mislih v živo srečat,tudi če mi napiše. Zdaj pa me zanima če lahko on kako izve iz kje sem? Brez da bi mu napisala? Pač tako,da bi udru v telefon ali kaj? Ker to se pogovarjama po eni čist cist drugi strani,ki je nekaj takega kot tale klepetalnica sam da je tudi za starejše
Upam,da odgovorite!
Hvala!

0
0

Ja, lahko si dopisuješ, a bodi previdna!!! Nikoli ne izdajaj osebnih podatkov, naj te ne zanese,…

Pa srečno in ostani zdrava, Julija

0
0

Hvala ti za odgovor Julija!
In ja vem vse o tem. Ne mislim mu izdati nič,niti starosti. Sploh pa kje sem doma ali kaj podobnega.
Hvala ti! 🙂

Lp,tudi tebi želim,da ostaneš zdrava.

0
0

Ok, lp Julija

0
0

Živjo, razumemo, da … ti je pogovor zanimiv. Kje si ga pa spoznala, na kateri platformi?

Ker si racionalna oseba, ti bomo odgovorili takole. Ja, zelo vejetno je, da ti ne bo nič, če si pač previdna, kot opisuješ.

AMPAK. Imej v mislih, da obstaja možnost, da je človek izjemno prefrigan. Tudi takšni obstajajo. V telefon ali računalnik je možno vdreti že tako, da pošlješ nekomu “okuženo” fotografijo. Torej … karkoli od njega odpreš, tvegaš. Druga stvar: nobena platforma ni povsem anonimna. Tudi na klepetalnici puščate določene podatke. Mi sicer ne vemo, kdo si in če bi želeli izvedeti, bi potrebovali pomoč policije in krepko dober razlog, pa še to policisti verjetno ne bi povedali nam, pač pa bi se stavri lotili sami.

Vseeno pa lahko vidimo, da si poslala to sporočilo iz Samsung Galaxyja, pa nismo ne policisti, ne računalničarji. Ves čas namreč puščamo sledi na internetu in nekateri znajo to izrabiti. Skratka, pazi nase.

Pa še tole: veliko telefonov v zapis fotografije shranjuje lokacijo, kje so bile posnete. Recimo, če pošlješ tipčku neko sliko iz katere je nemogoče, da bi dobil podatke o tebi glede na vsebino slike, lahko on, če je brihten, dobi točno lokacijo, kje si jo posnela, iz zapisa slike v računalniški kodi. PREVIDNO!

0
0

NE, dej raje ne izzivaj nevarnost. Saj ti je ravnokar PIL omenil, da so takile kozli fajn prebrisani. Raje ga pust.

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*