0
0

A imate tudi vi kakšno sošolko, ki je navzven vsa prijazna do vas, potem pa ko te ni v njeni bližini, obrekuje tebe?
No, meni se je to zgodilo. In moram reči, neprijetna izkušnja. Katastrofa, povem.
No, fejk frendico, kukr ji jas pravim, bom imenovala x. Skaratka, x je bila sprva vsa prijazna in fajn in vse to, ampak ji je pa manjkalo pozornosti in to se ji je poznalo, zato se je spravila name.
Najprej mi je vzela BFF, imenovala jo bom y, ki je zdaj čisto brez svojega mnenja. Gre, kamor gre x, reče tisto, kar ji reče x in dela tisto, kar dela x.
Potem se je x spravila na mojega najboljšega prijatelja, ki je bil nekaj časa tudi moj fant in zdaj mi je prevzela še mojo simpatijo, ki jo x neprestano osvaja in peca. To mi gre prav na bruhanje. Se opravičujem, če sem o osebah govorila kot o lastnini, ampak saj najbrs razumete, kaj sem hotela s tem povedati.
Skratka, pred nekaj časa mi je počil živec, ko je nekaj nakladala o Lizzi Koshy in mi rekla, da o njej nimam pojma, in sem ji rekla, da jo sovražim in komaj čakam, da grem v srednjo šolo in naj se mi spoka izpred oči, ker je zahrbtna kurba in pras… in vse to in naj neha izkorišçati druge in se z njimi družiti samo zato, ker ima od njih koristi. To sem izrekla pred celim razredom, ko je bil glavni odmor, ampak sem prav filmsko odšla iz razreda, med svojim odhodom pa sem se prav nefilmsko spotaknila in skoraj padla. Od takrat naprej se niti z x niti z y nisem več pogovarjala.
Prosim, povejte mi, če sem naredila prav, da sem ji povedala svoje in so drugi to slišali, ker me res peče vest glede y, ampak stvar je tudi taka, da moji sošolci in sošolke do zdaj sploh niso verjeli, da je x nesramna, ker se je tako zelo prilizovala vsem povrsti.
Prosiiiiiiiim, pod komentarje napišite, če sem po vašem mnenju ravnala prav in zakaj.
Če sem to napisala nerazločno, pa se iskreno iskreno iskreno iskreno opravičujem.

0
0

Lej.js sm mela podobno izkušnjo mam bff ki sva se pred kratkim skregale pa medtem se je ona družla z tisto punco in zdej me čisto puščata na cedilu veškaj sm nardila?probam si izmislit en problem npr rečem jima:ej mene ful glava boli bruhala bom in boš vidla če te bosta mele kej za mar ok al se pa jima prilizn al pa jima kej pomagat srečno pa sporoči

0
0

Men se je ČIST ISTO ZGODIL in to traja že par let. Js tega nisem nardila razrn nrki podobnga. Ja vredu je da si to nardila nč ni narobe s tem ker vem to je tko grdo kar eni delajo.ne sekiri se. Sploh se ne pogovarji kukr si rekla. Mogoče jima bo žal al pa samo y.mogoče jima tudi ne bo tako da se res ne sekiri.

0
0

jst sem imela podobno izkušnjo in mislim da ta x ni ravnala niti približno prav. lej se bo že izvedelo kakšna goljufivka je. sej bo kmalu tut tvoja bff izvedela kakšna grozna krava je in ji bo za vse žal. pa s fantom tud ne skrbi vse se bo uredilo

0
0

Če se tko obnaša ni vrednatvojega prijateljstva in ja js sm mela isto izkušnjo pa sej veš vse pride vse gre pa srečno!!#najboljša si

0
0

Če se tko obnaša ni vrednatvojega prijateljstva in ja js sm mela isto izkušnjo pa sej veš vse pride vse gre pa srečno!!#najboljša si

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*