0
0

A je Tut vam smešen Hagrid iz harrijq potterja,k npr govori:”Koko gre Harry”,”Madoniš, Harry”,sevede,lubi bog, Harry,”lubi guspod…”

Ha,ha,ha,ha,ha…:)

0
0

Em, to je zvenelo kot norčevanje. Tega pa nimam rada. In Hagrid je zelo prijazen in vse pa ima pač svoj naglas. Nič smešnega ni v tem…

0
0

Ja haha pač to je pa naš hagrid. Tudi v original govori v zelo očitnem narečju. In ja ne zna prav pisat, kar se v angleščini ful pozna haha. Veste, da Je J. K. ROWLING najprej napisala osnutek zgodbe potem pa epilog. Pač v epilogu je napisala, da Hagrid na koncu Harrya v naročju prinese pred ljudi v znak Voldemortove zmage. Ta prizor je imela v mislih tekom pisanja vseh knjig in zato je bil Hagrid ena izmed oseb za katero je bila prepričana da bo na koncu preživel.
To je pač povedala v enem intervjuju in se mi je zdelo zanimivo in tako lepa misel, da ga je ta trenutek ko prinese harrya iz gozda praktično varoval pred smrtjo. Meni je Hadrid tako zanimiva iseba. Pač zelo prijazen, poseben, predstavil nam je čarovnijo in se mi zdi da je zato eden izmed pomembnejših oseb v zbirki. Pa praktično je preprečil da bi Voldi dobil kamen modrosti, ker je toliko po nesreči izdal zlati trojici. Kaj bi mi brez nega? Pa sledite pajkom pa žrebokljun da ne govorimo o nifflerjih v četrtem delu in ko sta skupaj z madam. Maxime in ko pride nazaj od velikanov to je tako eden izmed srečnejših dogodkov v peti knjigi. Pa dejansko jim ves čas vliva upanje. In kdo ni jokal ko so bili v gozdu in je moral gledat kako je Harry ‘umrl’ in potem ga je nosil v naročju. To mi je tako strlo srce da bi kar jokala, ko pomislim nanj.

 • Art3mis
  In tudi zelo lepo sporočilo nosi, da moramo sprejemati drugačne od sebe. Pa tudi da ne smemo biti žaljivi in se vtikati v življenja drugih ljudi. To je takrat ko Rita Berentsell napiše tisti članek o tem kako je polvelikan. Takrat pa je lepo da je J. Poudarila to, da ni pomembno iz kakšne družine prihajamo ali kako izgledamo ampak to kakšni smo do drugih. In Dumbledore je rekel, da bi Hagridu zaupal tudi svoje življenje kar nosi neko težo.
 • Art3mis
  Harry could feel Hagrid’s arms trembling with the force of his heaving sobs, great tears splashed down upon him as Hagrid cradled Harry in his arms, and Harry did not dare, by movement or word, to intimate to Hagrid that all was not, yet, lost. Harry Potter and the Deathly Hallows Ta odlomek prikliče solze v sekundi. :(
 • Art3mis
  ‘Harry – yer a wizard.’
 • Art3mis
  ‘Well – yeah – how many three-headed dogs d’yeh meet, even around Hogwarts? So I told him, Fluffy’s a piece o’ cake if yeh know how to calm him down, jus’ play him a bit o’ music an’ he’ll go straight off ter sleep –’ Hagrid suddenly looked horrified. ‘I shouldn’ta told yeh that!’ he blurted out. ‘Forget I said it! Hey – where’re yeh goin’?’ Harry Potter and the Philosopher’s Stone
0
0

Oprosti,S tem nisem mislila nič slabega in je Hagrid seveda prijazen in zanimi v,ker ima svoj naglas zato je to meni smešno.Oprosti.Hotela sem nekaj zabavnega napisat pa mi je to prvo padlo na pamet.Če ne želiš,da kaj hecnega napišem,mi napiši svoje mnenje in raje ne bom.pqč jest mam rada hec pa zabavo,seveda se pa nočem delati norca iz drugih.Ljudje,ki so drugačni v življenju,so po mojem mnenju zanimivi.

0
0

Meni je bil Hagrid ravno zaradi naglasa srčkan in je moja najljubša oseba iz serije Harryja Potterja.

0
0

HAHA,JA…MENI TUT! 🙂

0
0

Ja sej strinjam z Art3mis, sploh je pa res neopislijvo to da je Hagrid Harryja prinesel k Dursleyjevim in ga potem odnesel iz gozda. Verjetno eden mojih najlubsih prizorov oziroma pac dejstev.

0
0

Ja, z tistim da se mi zdi da je to norčevanje nisem mislila nič slabega.

0
0

ok,pač se ti tako zdi,ljudje smo si med seboj različni in podobni,haha,pač tko je… 🙂

Prikazujem 8 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice