4
0

Zdravo!
To bo mogoče malo čudno zvenelo ampak jaz še nikoli nisem brala knjige Harry Potter ali pa gledala filma.
Filme ne vem kje naj najdem, knjig pa na nek način ne morem brat ker imam zelo hudo disleksijo zato tudi prijateljica piše to pismo namesto mene ker bi potem trajalo predolgo.
Bi mi lahko prosim kdo povedal o čem govori Harry Potter?

0
0

Živijo. Jaz sem velika fanica Harryja Potterja. Knjige in filmi govorijo o mladem čarovniku, katerega starši so bili ubiti od Mrlakensteina. Knjiga je fantazijska oz. film.

0
0

Ja, harry potter gre po tem na carovnisko solo bradavicarko,spozna bffja rona pa hermiono in se tm uci.Ma tut ene par zlobnoh sosolcev ki ga pač ne marajo in tm se pač uci v zadnji knjigi(filmu) pa premaga mrlakensteina in je srecen konec.Upam da ti nism prevec povedala,glede filmov pa jih lahko dol potegnes ce znas, pa na eni spletni strani slo kino lahko gledas. In emma…enako.Ane da je hp dbest?

0
0

Bella ne rabiš skrbet glede tega da bi preveč povedala ker jaz hočem izvedeti čim več

0
0

No filme si čahko pogledaš na popcornu ali pa na slokinu. Res se splača pogledat. No ker imaš disleksijo ne bom nakladala.

0
0

Ojoj te rzumem, jaz imam tudi disleksijo samo ne tako hude, ko sem bila mlajša skoraj misem brala zdaj pa sem po nekaj letih vaje solidna bralka. Mogoče bi lahko poslušala audioknjige v angleščini ( če si dovolj dobra pri jeziku) ali pa prosi koga da ti prebere. Uelo dobra zgodba je. Pa glede branja, mogoče bi ti pomagalo, če bi veliko veliko brala. (poznam veliko dislektikov, ki ogromno berejo in tudi zelo hitro)

0
0

Ok potem pa v redu..HP a te potem se kaj zanima??

0
0

Ni za placat. Ti mi samo povej koliko si stara in katere hobije imas pa ti lahko odgovorim.

0
0

Hej! Tudi jaz obožujem Harryja. Filme si res oglej, ker so super. Lahko na Popcornu, velikokrat pa je predvajan tudi na tv. Zgodba govori o osirotrlem fantu, ki med počitnicami živi pri zlobnih sorodnikih, med letom pa obuskuje najveličastnejši čarovniški šoli, Bradavičarki. Tam se uči urokou, letenja, dela napoje… Uvrščen je v dom Griffondom. Ima dva najboljša priatelja, bistroumno čarovnico Hermiono in zabanega Rona, s katerima razrešuje temačne skrivnosti. Imajo tudi sovražnike iz drugega doma, Spolzgada, ki jim hočejo vse slabo. Mrlakenstein, najzlobnejši čarovnik na svetu pa ga hoče ubit. S prijatelji se mu zoprstavlja in poskuša zlo izgnati iz sveta… Skratka zgodba je res fantastična! Takoj boš ugotovila zakaj je J. K.
Rowling ena najsavnejših pisatwljic na svetu. In ja kot je rekla Ar3mis čim več probaj brat, morda se ti bo stanje poboljšalo. Srečno in upam, da ti uspe usaj pogledati filme! 🙂

  • Lumos
    Joj, sorry za napake, ker jih je res veliko… :( No ja saj v boš verjetno pogruntala, kaj se mislil.
0
0

Meni ponavadi popcorn ne dela zato ti tudi priporočam da si filme lahko ogledaš na partisu

Prikazujem 9 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*