0
0

Ojla. Kako je nastala tista teorija la nekaj takega da sta Drecco in Hermiona par al nekaj. Vem da je Hermiona z Ronom ampak na YT najdeš polno teh posnetkov Hemiona × Drecco pa take.
Kaj slučajno nisem česa dobro prebrala v knjigah?
Ali je to samo v filmih, ker filma bisem gledala še nobenega in ne vem kaj se tam dogaja

-1
0

Omg ljudje saj niste resni. Na koncu sta skupaj Hermiona pa Ron pa Harry z Ginny. Draco je poročen z Astorijo Malfoy in ima z njo otroka Scorpiusa.
Kar je pa s tem Dramione (Draco+Hermione je pa samo ship (to je ko fani želijo, da bi bila dve osebi skupaj, to nima nobene zveze s knjigami) pač eni shipi so še da bi bla Harry+Hermiona samo vsi vemo da na koncu ni tako. J. K. Rowling je to lepo napisala. Harry in Hermiona nista bila NIKOLI par. Da sploh ne govorimo o tem da bi bla Hermiona in Draco, ker ji je rekel da je mudblood pa vse to in to pomeni da sta onadva vse drugo kot par…
Vprašanje: ali ste prebrali vse knjige (vsaj do sedme)?

0
0

a nista bla pol harry pa hermiona?

0
0

Ne kelko jaz vem Harry pa Hermiona nista bla skupi nkol

0
0

Drugače kako so skupaj v parih piše v knjigi (8 del) pomoje sta skupaj Ron in Hermiona in pa Ginny in Harry nisem pa sigurna vsekakor prebeti knjigo.

0
0

Ja jaz sem prebrala vse ampak od tega je že dolgo… zdaj sem v osmem brala sem v 3. in četrtem.

0
0

Je pa res čudno da je meni po knjigi najbolši 8. Del… 🙂

0
0

Ja sem vse prebrala (plus FBAWTFT, cursed child, tales of beedle the bard, quidditch through the ages…) vse sem prebrala ze okoli 5 krat nvm tocno. Drugace pa ja se strinjam z Art3mis

0
0

To so si zmislili feni ampak vresnici je Emma Watson(Hermiona Granger) bila ko je bila mlajša zaljubljena v Toma Feltona(Draco Malfoy) in zato delajo tudi neke slikice od njiju

0
0

Res je na YouTubeu ogromno vsega o njiju, pa tudi če vpišeš v google “Dramione” ti pride dosti ven. Sicer se meni zdi, da bi bila luštkan par, ampak to se ne bo zgodilo.
Prebrala pa sem vse knjige večkrat.
Aja, in imam eno vprašanje: Saj veste kdo je Tonks? Slovenskega imena ne vem… Pač, ona je bila zaljubljena v Siriusa. Ampak naj bi bila poročena z Lupinom. Tako je vsaj pisalo na Pottermoreu. A je to res?

0
0

Ja Tonks (Tanga je prevedeno v slo (obozujem jo)) je bal porocena z Lupinom pa mela sta sina Tedyja. Ko sta bla skupaj z Lupinom ni bla v Siriusa zaljubljena.

0
0

Draco in Hermiona nista bila nikoli par.V bistvu sta se sovražila,sam so si fani izmislil ‘Dramione’.Glede Tange pa bi bila bolj težko zaljubljena v Siriusa ker je bil v bistvu njen bratranec.

0
0

Tonks počivaj v miru. Je ena izmed mojih najljubših oseb v zbirki. Veste, da je j. K. Rowling napisala, da umreta, zato, da bi še enkrat poudarila kako ob vojnah razpadajo družine, otroci ostanejo brez staršev (tako kot harry in teddy)…

0
0

pac to so si fani zmisll ke se “nasprotja privlacijo” ceprov tud men n i jasn zakj bi onedva bla skp ampak ja…..

Prikazujem 13 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice