0
0

Hei bi biu kdo moj ibff.. Če bi napiste starost zraun…… RTM REVIJA PIL

0
0

Če se mislite povezovati po družabnih omrežjih, previdno, previdno!! Na internetu je cel kup prefriganih ljudi, ki niso to, za kar se izdajajo!

0
0

Revija pil-js sm se ze dobila s skor usemi mojimi ibf-ji in neboste vrjel-vsi so bli realni

0
0

Srce, če so bile vse gobe, ki si jih do zdaj pojedla okej, ne pomeni, da lahko mirno hodiš po gozdu in brez previdnosti probavaš vse, kar je zraslo iz tal. Dovolj je, da se zmotiš enkrat. In ne boš verjela – zelene mušnice imajo izjemno dober okus, dokler se ne pokažejo v svoji pravi luči. Smrtno nevarne so pa ravno zato, ker ti sploh ne postane slabo, da bi jih lahko izbruhala in se tako zaščitila, ampak … pač … umreš.

Da ne bomo samo svarili pred internetnimi stiki, ti povemo 2 primera. Konkretna.

Eden se je zgodil mladeniču, ki vodi svojo firmo, videoprodukcijo. Kontaktiral ga je nek poslovnež iz Indije s super poslovno priložnostjo. Nista si le dopisovala, slišala sta se tudi po telefonu in ta Indijec mu je dejansko plačal letalsko karto in hotel s 5 zvezdicami v Indiji! Naš mladenič je šel in potem tam ugotovil, da gre za prevaro, da Indijci nimajo posla in ga želijo izkoristiti. Na srečo jim je uspel zbežati.

Drug primer se je zgodil pa odrasli ženski, ki se je dopisovla z nekim prijaznim tipom, ki je tudi res obstajal tako z imenom in priimkom, vendar ni bil tak, kot se je pretvarjal, da je. Ko mu je zaupala svoje osebne stvari, jo je začel izsiljevati, da bo vse to naredil javno. Stvar se je končala na sodišču.

In na Pilovi spletni strani smo že večkrat opazili pedofile, ki prežijo na naivna dekleta. Prosim bodite previdni!!!

0
0

Strinjam se z vami pil! Previdno!

0
0

Zelo se strinjam z vami PIL. Previdno!

0
0

Tudi jst se strinjam z vami PIL. Žal pa na internetu niso vsi previdni!

0
0

Ves prijatelje mores dobro poznati… strinjam se s pilom

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*