2
0

———————————————————————————————————————————————————
Zdravo!
Ker se vas še nidovolj prijavilo bom dala še eno temo da se jih čim več prijavi…Aja ne rabite še zdaj delati lepih misli.. Ko bodo pari določeni in zapisani pa se začne. Do zdaj se samo pari pogovarjajte malo… Vem da težim..Zdj pa da ne bom preveč tečna gremo k igri!

Izmislila sem si novo igro na srečo (lahko fejkate zarad mene, kr opica noče da jo fejkamo) in sicer ta igra bo potekala tako še prej pa navodila za prijavo:
-1.-prijavite se (če želite),
-2.-Napišite svoje ime in da boste sodelovali in zapišite ime vašega soigralca s katerim želite bit v paru,
-3.-ko se vas bo zbralo prek števila 20 bomo začeli!
ZDAJ PA K IGRI!:
V 1. krogu boste napisali lepe misli ki jih bom potem objavila da jih bodo drugi ki ne igrajo pokomentirali in bomo izbrali 18 najlebših misli! Če vas bo 20 bo jih šlo 18 naprej! Sodelovali boste v parih! Zato če se s kom poznate mi napišite spodaj da vaju dam v par ali s kom ki si bi želeli sodelovati.. Če se pa ne poznate ste pa lahko sami ali pa sodelujete z nekom ki ga ne poznate in se dogovorita v kanalu (nova tema). Če bo kdo od igralcev gledal v kanal za ideje se bo to slejkoprej opazilo in tista dva bosta DISKVALIFICIRANA! Zato vas prosim ne kukati in si sami izmislite kaj! Torej 1.LEPE MISLI!
Seveda dobite več tem.. Zmagovalca dobita nagrado ki je ne povem še zdaj! Upam da se vas prijavi čim več da bo bolj napeto.. Prijavite se lahko do jutri.. Ob 18:00 (jutri) se čas izteče in potem vas bom dala v pare (napišite tukaj s kom bi bili in vas upoštevam.)Nato pa začnemo!
Prijavite se tukaj.
Lp. Bad girl!

0
0

Sem notri.

0
0

Nebi

0
0

Z marmelado ali pa z NoName. Sodelujem.

  • Bad girl
    nn je zasedena marmelada se še pa ni prijavila.. lahko jo vprašaša..
0
0

sem lahko s tabo Julija!

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*