3
0

Pozdravljeni,Pilovci!
Danes bi rada z vami delila zgodbo,ki se je zgodila tu pred dvema letoma.Namen te zgodbe je,kako doseči mejo in ne pisati neprimernih stvari in žaliti drugih vzdevkov.Vem,da je to zgodba,ki naj bi se uvrščala pod PIL pisalnico,a se je več nevšečnosti dogajalo prav tu-v klepetalnici.
To spletno stran sem spoznala pred dvema letoma.Zdelo se mi je zanimivo se dopisovati z drugimi ljudmi,dokler nisem postala preveč naivna in začela zmeraj nekaj pisati in nakladati ter koga zafrkavati.Pretvarjala sem se,da sem druga oseba.V tem sem se počutila veselo/zanimivo.Kot,da ne bi človek bil resničen ter se pretvarjal,da je nekaj drugega,kot je.In potem začel še zafrkavati iz vse te naivnosti.Potem sem se celo pretvarjala,da sem neka poznana oseba in upala,da bi mi kdo verjel.Ter nakladala “dejstva o meni”,ki sploh niso bila resnična.No,vsaj večina jih ni bila.Za brezveze sem se trudila s pisanjem brez logike.
In na prvem mestu so možgani,nato usta ali prsti.Ampak dve leti nazaj nisem razmišljala na tak način.Zame je bil to hec.Pa ni.Vse na internetu nekje ostane.Ne razumite me narobe,nisem naredila nič tako groznega.Napisala sem objavo,kjer sem se pretvarjala,da sem znana oseba,ki zafrkava druge vzdevke iz Pila,ali pa nekje povedala eno pretresljivo zgodbo,ki se je zgodila.Včasih je človek morda tako naiven,da ve,da mora nekaj storiti.In to se je zgodilo meni.Morda ni bila to velika napaka.Iz tega sem se nekaj naučila in pustila posledice,ki niso bile hude.Kaj pa vem,ljudje smo si različni in na nekatere stvari gledamo/razmišljamo na drugačen način.Nekaterim se zdi to prav,nekaterim ne,nekaterim pa se je v enem trenutku zdelo to prav,čez nekaj časa pa ne več.Ljudje se pač spreminjamo.Pa ne tako po videzu ali karakterju,vendar predvsem spreminjamo svoja dejanja,ki se nam zdijo pomembna.Nekdo bi rekel:”Ja kaj ti pa je,kako si lahko tako nespametna?!”,nekdo bi bil dober in bi rekel:”To,kar si storila,morda ni bila prava rešitev,a bodi vesela,da se ni končalo še slabše.”
Nekdo se bi pa tej “fori”smejal in rekel:”Haha!Dej še kdaj to naredi,jaz te spodbujam!”
In najbolj prav je,da najdemo mejo,kaj/na kakšen način lahko pišemo in kako ne.Vsak človek je kdaj naiven.Nekateri bolj,nekateri manj,nekateri srednje.A vse se da rešiti.Tu se ni zgodilo nič takega,da bi spletno stran ukinili.In trudimo se,da bo tako ostalo.
Če sem koga pred dvema letoma(mislim,da je bilo ob koncu leta 2017),se iskreno opravičujem za dejanja,ki jih nisem storila na čisto pravi način.
A bilo mi je zanimivo,veliko bolj zanimivo pa je,da govoriš resnico.In najlepša hvala tistim,ki mislijo dobro in pravijo:”Pusti preteklost,saj je tudi že ona zdavnaj pustila tebe.”ali pa “Vrni se tak,kot si z dobrim srcem,sploh pa resnico!”
In na takšen način se ljudje potem sporazumevamo med seboj,da smo dobri en do drugega in prijazni.
Še enkrat se bi rada VSem(na katere sem vplivala s svojimi ne najboljšimi dejanji) opravičila za svoja dejanja v preteklosti,a vem,da preteklosti ne morem spremeniti.Kar je,je.Pa ni bilo nič kaj groznega,edino dve objavi ste morali izbrisati zaradi zafrkancije.A gremo naprej z dobroto in prijaznostjo ter spodbujajmo en drugega pri dobrih in slabih stvareh.
REvija PIL,super ste,še posebej pa poučni!
Tudi pomaga,če težko,ki se je zgodila zadevo komu zaupaš in se z odraslim pogovoriš o situaciji(kar sem tudi storila) in tako iščemo rešitve ter pametno razmišljamo za Bodoče.

Revija PIL,super ste,še posebej pa

0
0

Bravo Tayra! Zelo iskreno pismo! 🙂 🙂

0
0

Najlepša hvala!:)

0
0

Ja kako lepo 🙂 🙂

Z drugimi besedami, temu se reče odraščanje! Zelo fino je, da razmišljaš o sebi in se zavedaš svojih dejanj. Tega še marsikdo odrasel ne zmore, he he.

0
0

Hvala, Revija Pil! ?

0
0

🙂

0
0

Draga Tayra,

Tole me je zelo razveselilo. Lepo te je spet videti tukaj in veseli me, da si spoznala, da si lahko mnogo boljša kot si bila takrat.
Na klepetalnici nisem bila že več kot eno leto ampak sem videla, mail, da si mi poslala odgovor… Tega sploh nisem pričakovala.
Sem pa res vesela, da si zdaj tudi ti te stvari pustila za sabo in da si se iz tega nekaj naučila. Jaz sem ti že zdavnaj odpustila in ti čisto nič ne zamerim. Kot si rekla vsi delamo napake in pomembno je, da se jih zavemo in potem poiskušami biti boljši.
Upam, da se dobro počutiš, da si zdrava in da se dobro razumeš s svojo družino in s prijatelji. Prosim poskrbi za to, da boš imela dobre odnose z ljudmi ki ti stojijo ob strani.
Res upam, da si srečna.
Kako super je videt to, kako se ljudje spremenijo na bolje. Res upam, da se tudi drugi kaj naučijo iz tvoje izkušnje. Spoštujmo se pa bo vse prav.
Ok, ne vem, če se bom še vrnila na klepetalnico, mogoče bom kdaj prišla pogledat, če lahko komu kaj pomagam ampak ne vem, če še spadam sem… *me being a boomer*, še vedno me lahko najdete, če greste na moje stare objave na klepetalnici, ker lahko vidim, če kdo komentira…
Well upam, da bo ta stran še naprej super kraj za izmenjavo izkušenj, interesov in podobnega.
.
Hvala vsem za lepe izkušnje. 🙂

0
0

Oooo, Art3mis,tebe se pa še spomnem. Najlepša ti hvala, tudi tebi želim vse dobro, tudi jaz zdaj ne pišem več na pilu,ampam je bilo zanimivo. Kakšen mail naj bi ti poslala, tega pa res ne vem?

0
0

Hehe ne nisi mi poslala maila, ker sem registrirana tuka, mi samodejno pošljejo mail, če kdo komentira na moje stare objave pa to.
Ja res samo uživaj in bodi čim bolj happy.

0
0

Hvala enako Art3mis! 🙂

0
0

Tu sem šele od septembra in je to kar si napisala res lepo. Iz napak se učimo kajne? Prosim ostani na pilovi spletni strani

Prikazujem 10 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*