0
0

Hello! Zaljubljena sem v sosolca, ki ima punco ki je moja prjatlca. Vem da bi ga mogla pozabt ampak nemorm. Lansko leto v soli v naravi me je tko ful hecu pa lovila sva se pa take reci. Se zdej ga ucasih vidm ko gleda mene med poukom. Smejeva se istim recm in res nevem kaj nej naredim!!? 🙁

0
0

Če ga maš res rada se morš za to ljubezen borit.Men prjatlca zmeri pr kksni taki tezavi rece da ce nima na prstu zaročnega prstana še ni prepozn.Pomisl kok povezana sta onadva u primerjavi z vama?Kdo bl paše skupi?Loh ji enostavno poveš da ti je všeč alpa kr njemu in vrjem da če si mu tut ti všeč ne bo več dolg nadaljeval s tvojo frendico.Ona nebo jezna nate kr ji loh sam rečš da se stvari zmeri tko uredijo da je okej.VSO SREČO, UPAM DA SEM BILA V POMOČ:)

0
0

HVALA! Sam si ne upam!:(. Ful me je strah da bo ona jezna name!

0
0

Pojdi najprej do nje. Povej ji, da ti je všeč njen fant. Daj ji predlog, da ga vprašata obe, kera mu je bolj všeč. Če te bo prijateljica napadla, da je to njen fant pa nisem prepričana kaj narediti.
Samo to ti povem. Ponavadi prijateljstvo pretehta pred fantom. Samo malo premisli, kako zelo ti je on všeč in kako dobra prijateljica je ona. Samo poskusi ji povedati in ne navali na tipa, ker ti garantiram, da te bo ona zasovražila.
Drugače pa čakaj, da se razideta. Samo preden kar koli storiš realno pomisli, kako bi bilo tebi, če bi ti hodila z tem fantom, ki ti je všeč ona pa bi ti ga poskušala prevzeti. Ne bom lagala, si v težki situaciji.
Samo pazi, ker hitro lahko prideš na slab glas.

Srečno!

0
0

Hojla!
Jaz bi samo rekla, da se čisto strinjam z Nekdonatemsvetu.
Ne vem sicer, koliko si stara, ampak ponavadi je tako, da fantje grejo, prijateljice pa ostanejo.
Tako, da, če ti je vsaj kolikor toliko dobra prijateljica in ti nekaj pomeni, ti polagam na srce, ne skušaj ji prevzeti fanta, ker lahko na koncu
ostaneš brez obeh.
Pa srečno?

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*