0
0

Ka je to kpop?

0
0

Ok,no a morate biti tok nesramni.Kpop je pač korejski pop,zvrst glasbe ki jo nekateri obožujejo.Skupine so BTS,BIG BANG,…Ne je žalit,pač jaz tudi ne poslušam tega samo poskušam svoje mnenje povedat malo bolj prijazno.Saj je čisto ok.

0
0

To je najboljša muska v mojem lajfu! Korejski pop! Oni so the best.

0
0

Korejski pop = najboljša zvrst glasbe na svetu!!! Ljudje resno, če bi vidili kakšev music video bi razumeli zakaj se nam nekaterim zdi tako dobr. Kašno sranje? Wt*… Če ne poznate vam pač ni treba hateat. Lejte, čene bi bli tok omejeni na popularno glasbo v sliveniji bi naleteli tudi na kpop, ki trenutno doživlja neverjeten vzpon v popularnosti v Ameriki. Pač lani so bts zmagali na Billboards awards za top social artist in stem premagali Justina Bieberja. Ok po tem ne morte rečt da je to sranje. Pa da ne govorimo o tem kok fanov kpopa je po svetu in to ful zagretih. Na ama tv prenosu so mogli stišat fanchante, ker so praktično preglasili nastop. Pa ja drgač so pa najbol popularne kpop skupine BTS, EXO, BIGBANG, Blackpink… Drgač jih je pa toliko da je nemogoče vsem sledit pa vsi so dobri, jaz sem ravno danes zasledila še štiri nove skupine, ki so me čisto prevzele (got7, B.A.P., MonstaX, Super Junior)
Just don’t hate us for loving great music, okay!?

  • Art3mis
    Kpop fan No. 1 res?!!! katere skupine pa poslušaš, kateri spoti so ti najbolš? Sori sam je fil fino da je še kakšen kpop fan tuki.
0
0

Hvala. Bom šla pogledat.

0
0


Art3mis, kpop fan no.1 jaz sem tudi kpop fanica! Mogoče sta me kje videli kot ‘jungkook is my husband’.
Meni tudi ni jasno zakaj toliko ljudi govori proti kpopu. Čeprav mislim, da je to samo zato, ker ne poznajo tega področja. No meni so tudi tisti všeč, ki si jih ti Art3mis našla všeč.
Ali si ti tudi multifandom kpop fan no1.? Ker meni gre ful na živce ke so pol tiste fan wars med Army pa exo-l.

Ta je za vse haterje. We are bulletproof!

Ok ta je kitajc sam koga briga včasih je bil member exo pa super cool.


Ta ta zadnji je za vse haterje in Art3mis pa Kpop fan no1 bosta verjetno razumeli.

  • Haters gonna hate PLAYERS GONNA PLAY odgovoril/a 1 leto nazaj
0
0

Biba če bi rada kakšen predlog o tem katere so top muske od kpopa smo tukaj, da ti povemo… Kpop je obširna zadeva.

  • Art3mis
    Hihi Haters gonna hate players gonna play to je moj moto! Ja men so tej spoti tok dobri pa ta youtuber je legenda! Ja razumem… Točno to se meni plete po glavi, ko kdo hejta na kpop. Dont you dare to hate on kpop! I will set your house on FIRE (BTS), you can call me MONSTER (EXO) for that, but you should think about your words beafore.
0
0

Hei izbrisali so hate komentarje. Pil, najboljši ste.

  • Haters gonna hate PLAYERS GONNA PLAY odgovoril/a 1 leto nazaj
Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice