0
0

Hello!
Jst mam uprasanje. A ste si ze kdaj pobarval lase?
Pa pri kerih letih. Ker pac moji so naravno oranzni in sem stara 11 in se zna zgodit da bom pri 18ih lohk ze mela sive lase. Zato se hocm barvat. Pac jst sem taka oseba ko bi mela modre, zelene, vijolicne pa take fore barv las.

0
0

Najprej ti morajo odobriti starši. Če se starši strinjajo, se morate pogovoriti glede barve las. Glede na to koliko si stara ti svetujem da z barvanjem še počakaš. Ko pa boš opazila da imaš lase skoraj vsepovsod že sive, pa se lahko začneš barvati. Če se boš ne glede na to odločila pobarvati lase, lahko za začetek vzameš malo manj vpadljive barve in se raje odločiš za vpadljive pramene. Ampak za začetek vzemi raje barvo ki je podobna tvoji original barvi njej pa, kot zgoraj, dodaj vpadljive pramene.

vesoljka

0
0

Torej nisem si še barvala las ampak veš kaj imej take lase kakor hočeš vem da te bo veliko ljudi sprejelo takšno kot si. Če imaš bolj temne lase se ti barva ne bo dosti prijela če pa imaš zelo svetlo oranžne lase pa se bo zelo prijela. Ena moja sošolka si je pobarvala tko zgornjo plast v roza in potem se je čez čas prb. 2-3 mesece barva izginila in njene lase so postale bele. Potem si jih je morala spet pobarvati. Zato pazi kakšni so stranski učinki

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*