0
0

a kdo ve kaj bo zdej z loganom, kr nekateri govorijo da bojo ukinli njegov kanal na yt. pac sej vrjetno usi vemo da je naredu napako ko je šou snemat v uni gozd, ampak usi delamo napake in on je hotu svetu pokazat obešenega kitajca ker je bil tolko zagnan da bo s tem naredu še boljši video. pac, sej pol je priznal da mu je ful žau in je video zbrisu sam kaj mislite vi o tem???

0
0

Ne sme nehat!!!!!! On je the best

0
0

Ja ne sme!!!

0
0

Raje sploh ne bi omenjala, po mojem mnenju je neki fup narobe s tabo če se tako delaš norca iz tega. Tako nespoštovanje… Nima nobene morale… Im pol to še na yt objavi. To pa mojem ni samo majhna napaka.

0
0

Strinjam se s Art3mis. To je posmehovanje iz padlega in to, a ga snema. WTF res

0
0

O čem to?
Kaj mi prosim nekdo razloži zakaj se gre to?

0
0

kot sta rekli Street Girl in Art3mis, ja je naredu napako sam je bil posnetek pol zbrisan in tudi opraviču se je in priznal da je naredu napako.

0
0

TKO DA PO MOJE BI MU MOGLI OPROSTIT

0
0

Ni šans. Pikica, Logan je na youtubu objavil video v katerem je šel v japonski gozd, kjer delajo samomore. Tam je našel truplo in ga snemal. Po mojem yt ni za take posnetke. Ni fore da bi tole napako kakorkoli pozabili. Mislim to je tako nemoralno, da bolj ne bi moglo bit in če mislite, da je to tako nedolžno, da se lahko reši z opravičilom in izbrisom videa se močno motite. To je skrunitev ali karkoli. Pač do mrtvih bi morali kozati neko spoštovanje.

0
0

Tip nima pojmo o splošni razgledanosti ali osnovni človeški logiki. Njegovo dejanje lahko ptimerjam samo z močnim egoizmom. Ni vreden tega, da bi mu dali še eno priložnost je odrasel in sprejela bi to, da v trenutkih tistega ‘šoka’ni odložil kamere ampak, da se je še potem odločil za objavo na yt?? Ne. Naše napake bodo vedno nosile posledice in on mora biti kaznovan za grozno dejanje in nespoštovanja do žrtve in njegovih bljižnih. Res je, da se je opravičil, ampak kdaj? Ko je izvedel, da mu grozijo posledice in ukinitev programa. Ne, jaz mislim, da si ne zasluži še ene priložnosti.

0
0

Jaz se strinjam s street girl, Art3mis in Camm. To je bilo grozno od njega.

0
0

Kar je naredil Logan Paul je bilo kratkomalo ogabno. Ne ogabno kot ‘o fuj mrtu clovk’ ampak kako je mrtveca izrabil za oglede. Vem, da je rekel da tega ni naredil za oglede ampak v nasprotnem primeru tega najbrz ne bi objavil. In ven da je rekel, da mu je žal in se ne opeavičil ampak za to pomojem ni opravičila. Vsi, ki govorite kako bi mu morali oprostiti in vse, ali se sploh zavedate kaj je dejansko storil? Posnel je mrtvega človeka in mu samo zakril obraz. Kakšno nespoštvanje je to? Kar strese me, ko pomislim kako hitro so se ljudje sprijaznili s tem in mu oprostili.Če se v to spreminja naš svet, da se ljudjem ne zdi nič takega ko se nekdo nespoštljivo vede do mrtvega človeka… No strašljivo je. Nič nimam proti njegovim vlogom ampak to kar je naredil je bilo preveč.

0
0

Joj pa kaj teko komicirate. se če je člivek mrtev ga tak al tak ne more motit če so ga posneli. meni se to niti ne zdi tak grozno. joj pač je mrtveca posnel. pa kaj pol. jaz res ne vidim zakaj bi mu zaradi ničvredne napake vzeli yt kanal

0
0

Nihče pač, to, da je snemal mrtvega človeka je zelo hudo. Nikjer ne piše, da je prepovedano ampak moralno mi pravilno. Do mrtvih smo dolžni izkazovati spošovanje, kot je že rekla Art3mis in strinjam se s street girl, tudi mene kar zaskrbi, ko vidim, da ste to tako hitro odpustili. Da se vam to ne zdi nič hujšega, je zares zaskrbljujoče.

0
0

Nehče pač, ne ni majhno dejanje in grozno je že od tebe, da o žrtvi tako govoriš. Možno, da se ne zavedaš kakšno dejanje je samomor (tako kakor Logan Paul) “člivek mrtev ga tak al tak ne more motit če so ga posneli” ne, stvari niso tako enostavne. Tudi, če ga ti in Logan Paul in večina njegovega občinstva ne poznajo se ne morejo do žrtve obnašati tako nespoštljivo. Verjetno si ne morete predstavljati kako je, če nekoga izgubiš na tak način potem pa nek nepremišljen egoist naredi svetovno dramo že brez tega je dovolj težko prenašati smrt kaj šele samomor bližnjega.

0
0

Ja dejansko. Nihče pač to ni neko nepomembno dejanje, ki ga lahko kar tako odpustiš. Si sploh predstavljaš kako je družini tega človeka? Ne moreš se tako norca delat iz tega.

0
0

Mislim žalostno je, da zaradi svoje zabave in veselja do gledanja njegovih videov ignorirate to dejanje, ker dvomim, da je kdo tako malo razgledan, da res misli, da je to majhna stvar.

0
0

Po mojem bi lahko bile zanj posledice še hujše kot samo to, da mu izbrišejo kanal. Družina tega človeka bi ga lahko orng tožila za to kar je naredil.

0
0

Em, jaz nisem tistega pisala…
Jaz mislim ravno nasprotno. Logan Paul mi sploh ni všeč… Jake je dosti boljši

0
0

Se je tisti člouk sam samomor naredu

0
0

Em, tistega nisem pisala jaz…
Meni Logan Paul sploh ni všeč. Jake je boljši

Prikazujem 1 - 20 od 27 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*