0
0

a kdo ve kaj bo zdej z loganom, kr nekateri govorijo da bojo ukinli njegov kanal na yt. pac sej vrjetno usi vemo da je naredu napako ko je šou snemat v uni gozd, ampak usi delamo napake in on je hotu svetu pokazat obešenega kitajca ker je bil tolko zagnan da bo s tem naredu še boljši video. pac, sej pol je priznal da mu je ful žau in je video zbrisu sam kaj mislite vi o tem???

0
0

Ni šans. Pikica, Logan je na youtubu objavil video v katerem je šel v japonski gozd, kjer delajo samomore. Tam je našel truplo in ga snemal. Po mojem yt ni za take posnetke. Ni fore da bi tole napako kakorkoli pozabili. Mislim to je tako nemoralno, da bolj ne bi moglo bit in če mislite, da je to tako nedolžno, da se lahko reši z opravičilom in izbrisom videa se močno motite. To je skrunitev ali karkoli. Pač do mrtvih bi morali kozati neko spoštovanje.

0
0

Ne sme nehat!!!!!! On je the best

0
0

Po mojem bi lahko bile zanj posledice še hujše kot samo to, da mu izbrišejo kanal. Družina tega človeka bi ga lahko orng tožila za to kar je naredil.

0
0

Ja ne sme!!!

0
0

Em, jaz nisem tistega pisala…
Jaz mislim ravno nasprotno. Logan Paul mi sploh ni všeč… Jake je dosti boljši

0
0

Raje sploh ne bi omenjala, po mojem mnenju je neki fup narobe s tabo če se tako delaš norca iz tega. Tako nespoštovanje… Nima nobene morale… Im pol to še na yt objavi. To pa mojem ni samo majhna napaka.

0
0

Se je tisti člouk sam samomor naredu

0
0

Strinjam se s Art3mis. To je posmehovanje iz padlega in to, a ga snema. WTF res

0
0

Em, tistega nisem pisala jaz…
Meni Logan Paul sploh ni všeč. Jake je boljši

0
0

O čem to?
Kaj mi prosim nekdo razloži zakaj se gre to?

0
0

A je kdo realno videl posnetek ali samo govorite kaj so povedali na poročilih?Na poročilih stvari še dodatno napihnejo da bi bil članek boljši…Jaz sem posnetek videla in je izgledalo ko da je truplo zaigrano (obraza se pa itak ni videlo saj ga je zakril). Mislim ja naredil je napako vendar ljudje pošiljajo MILJONKRAT bol grozne stvari kot je on… (to samo jaz mislim)
Warrior

–Dream&Do–

0
0

kot sta rekli Street Girl in Art3mis, ja je naredu napako sam je bil posnetek pol zbrisan in tudi opraviču se je in priznal da je naredu napako.

0
0

Nekako se pa mi zdi da bi bilo najbolje da enostavno nehamo s tem in zaključimo tole zgodbo.. bo kar bo. Računa mu nebodo zaprli končalo se bo vse ok (saj se vedno 😉 ) In ja ne se obremenjevt z stvarmi ki niso pomembne ok?

Warrior
–Dream&do

0
0

TKO DA PO MOJE BI MU MOGLI OPROSTIT

0
0

Ja videla sem posnetek in je neprimeren. Ne zato da bi blo grozno gledat al pa kaj ampak ker preprosto ni moralno.

0
0

V poročilih sigurno lažejo. Kako bi lako bilo obeseno trubplo lažno? In kaj pa posnetek, kjer je polno slik dejanskega trupla. OK, nrdu je samomor. Ampak to je przadelo velik ljudi in še posmehovanje iz tega. Kibi dala, da bi mu zaprli raćun

0
0

Tip nima pojmo o splošni razgledanosti ali osnovni človeški logiki. Njegovo dejanje lahko ptimerjam samo z močnim egoizmom. Ni vreden tega, da bi mu dali še eno priložnost je odrasel in sprejela bi to, da v trenutkih tistega ‘šoka’ni odložil kamere ampak, da se je še potem odločil za objavo na yt?? Ne. Naše napake bodo vedno nosile posledice in on mora biti kaznovan za grozno dejanje in nespoštovanja do žrtve in njegovih bljižnih. Res je, da se je opravičil, ampak kdaj? Ko je izvedel, da mu grozijo posledice in ukinitev programa. Ne, jaz mislim, da si ne zasluži še ene priložnosti.

0
0

Jaz sem imela posnetek možnost videti, ampak me je že naslov preveč čustveno zlomil, da bi imela željo ogleda posnetka. Ja vem, da mediji napihujejo in nategujejo stvari, ampak to je zame še vedno huda stvar. V bistvu me niti ne briga njegov kanal samo to ni stvar, ki bi jo lahko kar tako ignorirali, tudi, če je bila stvar nastavljena se je Logan nespoštljivo obnašal. Zame je stvar huda.

0
0

Jaz se strinjam s street girl, Art3mis in Camm. To je bilo grozno od njega.

0
0

Če želite videti video samo vnesite RELOAD WE FIND A DEAD BODY. Na eni strani se strinjam, da je neprimerno, po drugi strani pa nikjer ne piše, datega ne sme objavljati. Danes zjutraj sem samo zate, MICIKA, ker te zanima, pogledal YouTube-ove smernice in nikjer ne piše tega, zakaj ne bi smel. No, najbljižje je bilo ‘SAMOMORI IN/ALI SAMOPOŠKODBE’, kar pa ni naredil.

Prikazujem 1 - 20 od 27 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*