0
0

Hoila!
Jaz v WORD pišem zgodbo. Najin magični svet. Ampak naslov ni pomemben. Ja jo pišem, potem pa sploh nisem zadovoljna z zgodbo. Potem vse zbrišem in začnem na novo. Pa spet in spet,… kaj naj storim, da bom imela kakšno motivacijo? Da bom sigurna, da bo zgodba OK.
Lp,
Pilovka 1

0
0

ja tpru si loh npr. preberš mal o stvareh k boš pisala. pol si pa že zamisl neko zgodbo pa sam piš pa se ne ustavt. js to delam pr seminarskih. tko da ni čist isto k zgodba bi pa mby pomagal če si preberš kko tako knjigo al pa ogledaš film o tem da dobiš ideje, ker je le podoba tema ane.

Upam da sm pomagala, js pač na tak način delam seminarske

Lp, Charli D’amellio

0
0

Isti problem.Samo čakaj.Domišljija te bo našla sama,ne pa ti domišljije.Čakaj(in se dolgočasi(okej.Ne jemli me dobesedno)).Ja..pač…Sej boš že našla navdih,domišljijo,karkol.Pr men je isto.Že en teden sm tko.Hehe.Ok.To je kar znam povedat(čist neuporabno,a ne?).Anyways.
Lp.
Nightmare

0
0

poskusi se sprostiti, ne razmišljaj o drugem. vživi se v to kar pišeš(ko jaz pišem zgodbe si predstavljam, da sem tisto jaz-junak), če jo moram narediti za šolo -predstavljam si da to ni za oceno in napišem kar mi prode na pamet

0
0

Oh, če nimaš navdiha počakaj, da pride! Jaz sem z zgodbo Jaz, čudakinja in pol odnehala za 3 mesece, ker pač ni bilo tistega pravega navdiha. Zdaj mi kar gre, a kakšen dan se moram samo dolgočasiti,da mi klikne. Piši s srcem in se ne sprašuj:”Oh, kaj pa če ni dovolj dobro…” takrat si odgovori:”Glej, pišem s srcem zato je zagotovo SUPER!”
Upam, da sem pomagala,
I love book

0
0

Če nimaš motivacije za ze to zgodbo, jo pusti pri miru in se loti kakšne druge. To prihrani za takrat, ko boš imela idejo in navdih

0
0

Morda ti bo lažje, če boš začela pisati v kak zvezek? Jaz sem imela podobne težave, potem pa sem videla, da boolj začneš ceniti tvoj izdelek, če ga dejansko držiš v rokah. Sem že strgala par strani ven in prečrtala mnogo vrstic ampak vseeno imaš potem te liste za zgled in le izboljšaš prejšnjo verzijo.
Če nimaš navdiha se spočij in razmisli kako bi se lahko kaj odvilo, ali zapletlo.

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*