0
0

Ali kdo od vas posluša NCT? Jaz sem jih začela pred kratkim spremljat in so super. Če jih poznate, ali bi mi lahko kdo predstavil člane, ker dejansko poznam samo Marka, Tena pa tistega na T z rdečimi lasmi v Boss (ali je Taeyong? Nevem.).
Katera podskupina vam je najboljša (Dream, U, 127)?

Ali bi lahko kdo povedal kdo je kdo v tem MVju?
(pa kdo je tisti, ki ima blond lase pa svetleč choker?)
I need help please.

0
0

Ja tudi meni bi koristilo, če bi dobila kakšno predstavitev NCT, ker so z eno besedo… Neverjetni. Nimam najljubše podskupine. Najbolj so mi bili všeč, ko so bili vsi skupaj.

No saj ni možnosti, da bi si dejansko vseh osemnajst zapomnila v dvajsetih minutah ampak ok… Bom mogoče še sama malo pogledala pa kakšno objavo na blogu posvetila njim.
Oh ne, se mi zdi da so mi NCT 127 najboljši, ja oni so.

  • Art3mis
    Cherry bomb koreografija je top.
0
0

JAAAAA. NCT ARE MY BOYYYSSS.Pac res so amazing.Jaz obviously nimam pojma kdo je kdo, ampak mi je vsec njihova muzika. Pa vsi so ful lepi hahaha. Naj podskupina? Definitivno NCT U. ♡

0
0

V Chain MV so Taeyong,Taeil,Johnny,Yuta,Doyoung,Jaehyun,WinWin,Mark,Haechan…trenutno imajo 18 članov plus 3 neuradne člane.So multinacionalna skupina kar pomen,da miso le Korejci v skupini.Imajo 2 pol američana, 1 japonica,1 tajca,2 pol tajca-pol kitajca in kar 6 kitajcev.Ostali so rohani v Koreji….

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*