0
0

VEM DA GRE NEKATERIM NA ŽIVCE KAR PIŠE LE, AMPAK IMA PRAVICO KOT VSI DRUGI PISATI KAR HOČE. SICER BI LAHKO VSE SVOJE ŠALE NAPISALA POD ENO TEMO. TAKO NE BI BILO VEČJE ZMEDE. AMPAK MENI GRE NAJBOLJ NA ŽIVCE DA SE VES ČAS PREPIRATE. KLEPETALNICA JE NAMENJENA, IZMENJAVANJU NASVETOV, IDEJ IN MNENJ, NE PA PREPIRANJU. PREPRIČANA SEM DA NI SEM EDINA KI VAM GRE VAŠE PRIČKANJE NA ŽIVCE, ZATO PROSIM NEHAJTE IN ČE SE MISLITE PREPIRATI, SI UMISLITE KAKŠNO SVOJO ZASEBNO “KLEPETALNICO” IN SE PREPIRAJTE TAM. NAS PA SE PROSIM USMILITE IN NAS NE DOLGOČASITE, Z VAŠIM PREPIRANJEM.

0
0

Se strinjam ampak zdej si je ta LE nardil še insta! a misli da je slaven al kaj?? Js bom vseen to pisu ker hočem da neha!

0
0

Draga LE in vsi ostali!

Tole vse je šlo že malo pre daleč. Ja, tukaj gor ima usak pravico pista, več ali manj, kar hoče, tudi če se zdi večini butasto in vse to(uključno z mano).
Problem, LE, je v tem, da močno bašeš klepetalnico in zastiraš druge teme.
Predlagam, da na strani ustvariš (ko se bodo tele malo polegle)eno temo in določen čas objavljaš samo na njo. Ko bodo ostale teme tvojo temo prekrile toliko, da se bo navzdol pomaknila nekje do polovice strani, ustvariš novo temo in spet toliko časa objavljaš samo
na njej.
Nevem koliko si stara, ampak upam, da razumeš, kaj želim povedati in v čem je problem. Da boš nehala basati klepetalnico. Da se tale brezvezen prepir lahko konča. Druge pa prosim, če želite še kaj povedati na no temo, napišite sem, ker smo tudi s temami prepira o LE kar lepo napolnili klepetalnico.
Pa lep dan vsem še naprej!

0
0

Točno tako!!!

0
0

Če si bodo naredili svojo klepetalnico potem bomo pa tam razgrajali.

Marsovci bodo pobrali vse štumfe in Tiba ne bo mela več kaj krasti.

0
0

Ne morem verjet kaksne otrocarije pisete tle gor. Svaka cast vsem…pil izgublja pocas obiskovalce te strani sam zarad nekaterih k si dajejo take probleme. Moj bog no!
Pa nej pise kar cee! Hahahaahhaha! En je vprasu ce misl da je slaven…moje mnenje: Vi ga delate dejank. HAHAHAHAHAHAHHA!
Se enkrat…svaka cast!

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice