0
0

Tukaj prilepite svoje linke do objav:

– Moja vsebuje sporočilo za vse Hejterje. HEJTERJI, predvsem vi si vzemite čas in pojdite pogledat.
http://lstreetgirl.blogspot.si/2018/01/objava-s-sporocilom-za-hejterje.html

0
0

Takolele, nova objavica. Precej kratka, ampak kaj moremo…
http://aquadragongirl.blogspot.si/2018/01/takoj-za-zacetek-ena-pesem.html?m=1

0
0

OMG Street Girl.
Jaz sploh ne morem verjet.
Omenla si me kot eno izmed najbolj znanih hejterjev- nekaj takega.
Sploh se ti ne sanja kako si me navdušila s tem.
Super si resno. Res ti hvala za vse pohvale v blogu. Nl
Res mi je všeč, ko ljudje rečejo, da sem nesramna (to ni bil sarkazem) 🙂

0
0

Vikky,ne verjamem ti. Sigurno je to sarkazem. Komu je še všeč, da ga predstavijo kot nekega bedaka?

0
0

Ma dobro lej Vikky rada spravla use vas ob žiuce in ji je ful fajn če ve da ji gre njn hobi dobr nimajo vsi enkao neumnih vrednot tko kd da si prjazn do kr enh

0
0

Pa mi lahko.
Ker o meni ne govori kot o osebi, ki sem v resnici.
Ime Vikky imam zato, da lahko povem svoje iskreno (beri: ponavadi zlobno) iskreno mnenje. Tako, da če mi to uspeva je v redu. Saj ravno zato to delam.
Ker Vikky nisem jaz (če me razumete) me ne morejo prizadeti.

0
0

Sg,
Oprosti, ampak tale objava je bila vse prej kot ena od dobrih. Hotela si pač povedati, da te hater-ji motijo in se zaradi njih počutiš slabše? Nevem no, ispostavila si svoj primer Vikky in TAYRO. Seveda nekateri ljudje stvari govorijo kar tako in vsi imamo haterje, ampak si ti prepričana, da je to, da ti ljudje pred nos vržejo, da si ‘preveč pomembna’ tako bedolžno? Mogoče je pa nekaj le v tvojih dejanjih.

Temu jaz nebi rekla kakor objava proti haterjem, bamenjena haterjem, namenjena, da jih ustaviš ali kaj takega, ampak dobesedno ispostavljanje osebe, ki ti je namenila nekaj slabih besed. Nastipaš kot žrtev, ki na svoj način vrača udarec.

Se strinjam z večino stavri, ki si jih napisala, ampak tole ispostavljanje je pa neznosno!!

To da si pa ljubosumen na koga je res res res samo toložba vem tudi sama sem koga hateala in ti si ga najbrž tudi. Izgleda kakor, da ravnokar hateaš Vikky in TAYRO, pomojem nisi ljubosumna na niju. In ja zdaj najbrzć hejatš tudi mene. Nisi pa ljubosumna, ali pač?

No pripela si link kjer sta te dva človeka grdo akritizirala potem pa še tale izjava.. “Na Pilovi spletni strani sta taki najbolj znani Vikky in TAYRA. In veš čas kritizirajo. Itak, da si spreminjajo imena, …” Ne vem nič ne moram trditi, ampak izgleda kakor, da misliš, da je TAYRA tista, ki te je shejtala pod drugim imenom..? Rada bi pa da mi še nekaj dokažež. Kdaj je TAYRA koga hejtala tukaj? Je karkoli v katerikoli njeni objavi? A se ni samo pozabavala z nami v vlogi Denis Dame? In tudi, če ji ne verjameš, da je Tini druga oseba nimaš nobenih dokazov za to…

Tudi jaz nimam dokazov, da res tako misliš samo utemelila sem zakaj se ne strinjam s tvojo objavo. In prosim ne uzemi to kakor hate samo premisli malo in mi prosim pivej kaj je res.

0
0

Pa še tole: Rekla si, da nove kopirajo tvojo zasnovo strani. No pravzamprav dopuščaš možnost, da je to njihova ideja jim pa tega ne vržež v obraz. Ali je kdo že šel pod tvoje okrilje tiste spletne šole za bloggerje? Zdi se mi, da ne vse novinke so samostojno začele, ko so videle tvoj blog. Jaz mislim, da zasnova ni ravno fejkana samo so pač mislile, da je to oblika bloga. Zdajle bom čisto iskrenobpovedala in upam, da zaradi svoje resnice ne bom zapisana slabo: Mislim, da ti ni vse prav, ker nihče ne uporablja tvoje spletne šole za bloggerje na kateri si se tako trudila in mislim, da ti ni prav enostavno kopiranjev bloggov po tvojem vzorcu. (oprosti)

Kakšen bi bil svet brez haterjev, kritik samo pocukranimi privolitvami in neresničnimi, praznimi pihvalami.

Prikazujem 8 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice