0
0

Živijo!
Na pisalnici sem videla eno vprašanje glede moje ”knjige” nedosegljiva ljubezen. Ne, ne bom je izdala, ker se tudi meni zdi malo nerealna. Bom pa pisala eno drugo, ampak ne še sedaj, ker sedaj pišem priročnik.

Zanima me, zakaj nekateri pogrešate ali nekaj, to zgodbo?

Če vas kaj zanima pa kr vprašajte.

0
0

Jaz je ne pogrešam, ker mi itak ni bila nekaj preveč dobra

0
0

Od Ajše pa potem pogrešaš al kaj?
Ali pa od Shelly?

0
0

Elf Warrior obožujem tvoj komentar

0
0

Ja glej, zdi se mi, da onidve boljše pišeta od tebe. In še nekaj: mislim, da si zdaj (mogoče/verjetno) ljubosumna na njiju, ker po MOJEM mnenju pišeta boljše od tebe. Ampak to je samo MOJE mnenje in ne rabiš ga upoštevati.
In Vikky, ne rabiš oboževati mojega komentarja. Lahko bi tudi ti napisala kaj lepega naši ″*#“ (vem ime, ampak je prepovedano razkrivali indetiteto drugih oziroma sebe)

0
0

Sori sg sam res večina jih dost bl piše kokr ti pa Ginny tut ni dot dobra tisti vajina zgodba je bil čista katastrofa sicer se pa elf warrior nima kaj za pritoževati ona tudi ni dost dobra

0
0

Zgodba je bila BEDNA. Tako da je ne pogrešam

0
0

Elf, tista Street Girl sigurno nism js, ker js sm prijavljena in vem da so vse zgodbe katastrofa, ker sem pri vsaki mogla skoraj sodelovati z nekom. Hvala za vaša mnenja in StreetgIRL 2.0, prosim, ustavi se z to lažno indetiteto

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice