0
0

Hej! Kako smo kaj danes? Malo pozno je, ampak še vedno ni prepozno za mojo novo objavo…
https://dreamerfornow.blogspot.com/2018/09/zaljubljenost-dobra-ali-slaba-stvar.html?m=1
❤️ U.

0
0

Jaz sem bolj tko tko ti oziroma VI?!

0
0

Dobro sem. Lolipop. Zdaj mi pa nekaj povej. Morda namiguješ na to, da sem starejša od štirinajstih let?
Veš kaj? Pišem o svojem razmišljanju. In res sem stara 14. Čisti zares. Vprašaj se malo, no. Katera stara teta brez lajfa pa bi vsak dan pisala blog, pisala na klepetalnico in pisalnico ter se sploh ubadala s tem? Ti nekaj povem: nobena.
Tvoj problem pa je, če mi verjameš ali ne. Za svoja leta sem veliko doživela in to utrdi tvojo osebnost. Razmišljat začenš bolj odraslo (saj ne pravim, da jaz pa sem kaj bolj odgovorna od drugih) in na svet gledaš z drugačnimi očmi.

Drugače pa vam vsem, ki to berete, povem: včasih me prav zaboli, ko pomislite da sem starejša od vas. Stara sem bila štirinajst drugega septembra in vi mi ne verjamete. Že tako se počutim stara, čas kar mineva, vi pa mi tako pišete in zamerite ker pišem o svojih čustvih.

Zato si zapomnite: mnogi ljudje so kljub mladosti dosegli velike reči. Ogromno so dosegli. Pevci, pisatelji, igralci, plesalci, športniki, risarji, umetniki. Zakaj torej nočete verjet meni, čisto nepomembni osebi, da imam 14 let?
Veste kaj? Vseeno mi je, kar si mislite o meni. Vseeno mi je, kaj pišete o meni. Samo vseeno ni ravno prijazno, da kar tako po krivem obtožujete druge, koliko so stari v resnici. Ne poznate me, ne veste, kdo sem (kdor pa ve, kdo sem v resnici, pa prosim naj ne izdaja mojih podatkov). Ne veste, koliko sem v resnici preživela, ne razumete, zakaj sem brala toliko knjig. Lahko sklepate na podlagi mojih prejšnjih objav, vedeti pa ne morete. Morda vam bom kdaj izdala.

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice