0
0

KOK OD 1 DO 10 VAM POMEN OCENA ŠTIRI PRI:

1.USTNEM SPRAŠEVANJEM… MENI-3 OD 10
2.PRI TESTU… 4,5 OD 10
3.PRI LAŽJEM PREDMETU… 1,5 OD 10
4.PRI TEŽJEM PREDMETU… 4,5 OD 10

HVALA ZA ODGOVORE!!! 🙂

0
0

BUTASTO!!!!

0
0

Am ne vem kaj točno misliš s tem od ena do deset. Pac ti povem kako si jaz mislim o štiricah:
Ko sem bila v osnovni šoli, sem bila odlična kdaj pa kdaj sem dobila štiri učasih tudi tri pa mi je bilo sicer žal da se nisem bolje naučila ni pa mi pomenilo toliko, da bi zdaj rekla da je štirica slaba ocena ker ni. In čisto ok je imeti same štirice ali pa trojke tudi dvojka ne škodi.
V gimnaziji pa je seveda veliko težje kot v osbovki zato je štiri že zelo dobra ocena. Lani sem prvi letnik končala z prav dobrim uspehom in letos mi gre približno tako kot lani mogoče malo bolje. Pač meni so štirice zdaj zelo uredu ocene ker so še vedno med najboljšimi pač ko si enkrat na gimnaziji se moraš naučit sprejet tudi kakšen cvek ali pa dvojko in povprečna ocena v razredu je po navadi tri. Pač štiri je boljše od večine, zato je dobra. Je pa tudi odvisno od tega kaj ti gre/te zanima. Pač jasno je da boš imel/a pri lažjih predmetih višje cilje pa si lahko nad štirico razočaran/a ker si se veliko učil/a. Pri kakšnem predmetu pa boš vesela že če dobiš dve ali tri, ker ti ne gre, ker je bil test težak ipd. Pač govorim za srednjo šolo. V osnovki je lažje tako da si lahko postaviš višje cilje pa še točke za vpis v SŠ zbirate tako da se kar potrudite.

0
0

BRAVO,JA NO KONČNO ŠE KAKŠNA PRIDNA PUNCA,KI JI JE(MORDA) VŠEČ ŠOLA IN OČITNO SVA SI MIDVE SKORAJ NA ISTEM! 🙂
NO JA, ZAVEDAM SE ŽE ZDEJ KAKO JE BIT U SREDNJI ŠOLI,K JE PR NAM(U 7.RAZREDU) ŽE KAR TEŽKO IN SE ZATO VELIK TRUDIM…
PAČ A NKOL NISI KEJ OCENLA OD 1 DO 10?JEST TKO VEČKRAT KEJ OCENM IN TUT KAKŠNO HRANO OCENIMO,NPR:JEST BI PA TEM ŠPAGETOM DALA 7 OD 10(PAČ DESET JE NAJBOLJŠA OCENA,1 NAJNIŽJA,2 IN 3 STA KAR NIZKI,9,8 IN 7 SO ŠE KAR VISOKE OSTALE OCENE SO PA NEKAJ VMES…NA YT,ČE GA GLEDAŠ TUT KEJ OCENJO,NPR:SLADKARIJE IN PO DAJO OCENO OD 1 DO 10,LAHKO SI POGLEDAŠ,ČE ŠE NISI VIDLA PA VTIPKAŠ TASTING OF SWEETS…

DRGAČ PA HVALA ZA ODGOVOR!!! 🙂

0
0

Ja ja sej razumem pac kaj misliš z 1 do 10 in tudi yt kar dobro poznam. Samo čudno se mi zdi pač zakaj bi to naredila glede tega koliko ti pomeni štirica, ker je po mojem čisto odvisno od primera.

0
0

HM,HJA NO,TO JE PA TUT RES,PAČ MISLIM TKO,NA SPLOŠNO,PONAVADI,KOK TI POMEN…

NO,SEJ JE VSEENO…

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice