0
0

Oj folkkķ

Morm vm povedat da ste kle vsi ful kul (PAC NE GLEDAM KERGANJA PA OSTALIH FOR). In ja…. Kaj kej delate u prostem času (jst sm vecino sam na fonu al pa ustvarjam kej al pa pelem mojga lubija na sprehod -psa♡♡).

No ja mam eno mini tezavo… V soli mam full stresa z učenjem (ucimnse po 4-5ur) bojim se ucitlce za kemo pa tko kumi 8 razred sm… Pol zvecer me je dostkrat strah da bom umrla… nwm ce sm glih neki srecna…. AMPAK SII FULL ZELIM DA BI BLA ENA NORMALNA SRECNA NAJSTNICA K NIMA TEH PROBLEMOV pa a bi sla s frendicami u kino pa nwm karkol…. (pac doma se stekamo mam brata k se mava rada -se stekava skupi se igrava tut uciva se skupi ucasih…mam kul frendice k jim lahko zaupam..) Mi lahko kdo pove da je vse ok z mano da nwm kar kolll. HVALAAAA♡♡♡
{ZOU MI JE CE KJ NESTEKATE CIST}

Warrior-original
—All we need is magic—

0
0

Hej!

Use je uredu s tabo. To so hormoni. Puberteta pa to

0
0

Ja vsi smo taki. Pa ta stres v šoli… I can relate.
V prostem času pa berem (samo zadnje čase imam reading slump) ali sem pa na telefonu pa gledam kpop videe, urejam blog, odgovarjam na vaše objave, pišem zgodbo, se pogovarjam s prijatelji. Za tako mal večji dogodek pa je ko grem drsat ali pa v gledališče (tudi kino, samo imam raje gledališče)

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice