0
0

Ok KPOP fani! Olimpijske igre so končno tu. In seveda s tem pride ogromno kpopa. BTS (DNA) in Bigbang (Fantastic Baby) so predvajali na otvoritvi! Jaz umiram! Je tu še kdo, ki bo olimpijske igre gledal samo zaradi glasbe?

0
0

Jaz sem želela gledati ampak potem sem videla te nadležne korejce pet pa sem ugasnila TV

0
0

nadlezni korejci aha

0
0

Art3mis seveda da smo gledali otvoritev. Ko sem v ozadju slišala bigbang sem skoraj umrla od navdušenja. Nekaj minut kasneje sem pa zaslišala BTS DNA! I am such a BTS trash. Škoda da jih ni bilo v programu ampak saj se razume, koreja ima res obširno tradicijo, dovolj je, da so predvajali najbolj znane pesmi.

Vikky in Kor (predvidevam, da sta ena oseba), ko smo že pri nadležnem… Ali bi se lahko nehali sramotit s takimi komentarji, ker niso izvirni.

0
0

Nisma ena oseba ne skrbi.
Ne vrti se vse okoli mene.
Tudi tvoji odgovori niso izvirni.
Hvala, ker si me omenila

0
0

To bodo meni verjetno najboljše OI vseh časov. Mislim v koreji pa v ozadju je 90% vsega ker predvajajo kpop. Kaj bi bilo lahko boljšega.

Who says my spoon is dirty?
I don’t care, when I grab the mic, I have several gold spoons
Several uncooked steaks over there make me mad
Did you see my bag
My bag’s filled with trophies
How you think bout that
Haters are already giving up
How you dare
So many trophies in my hands
Too heavy, my hands aren’t enough
Haters gon’ hate
Players gon’ play
Live a life. man
Good luck

0
0

Nastopali so?! In jaz nisem mogla gledat otvoritve.Bom gledala z zamikom,nic skrbet;). In ja,to bodo stoprocentno najboljše oi ever ali pa vsaj z najboljšo glasbo.Jaz sem tako srečna!
Vikky in Kor,daj ne bodita nesramni in ne težit s takimi komentarji ker res niso več atraktivni pa zanimivi.

0
0

Bella ne niso nastopali, na žalost ampak so pa med tem, ko so predstavniki držav hodili okrog predvajali njihove pesmi.

0
0

Ja,saj sem se v bistvu malo zmotila.No,saj to je tudi super!

0
0

JAZ SEM KRICAT ZACELA KO JE DNA ZACEL SPILAT PA FANTASTIC BABY OD BIGBANG JESUS CHRIST! PA TAK ME CELA FAMILIJA GLEDLA KAJ JE Z MANO NAROBE JAZ PA SAMO: “BANGTAN OPPAS!!!!” PA VSI TAK “WTF SPRAVI SE K SEBI TI BTS TRASH CAN” oml perfect so

0
0

I know right! Zakaj si tako preprosto predstavljam to sceno, ki si jo imela doma? No ja saj veš, kater kpop fan pa ne bi tega naredil? 방탄소년단 forever!!!

0
0

Hihi,si cist predstavljam.Pri nas je blo cist isto! Jaz zacnem cvilit in kricat od veselja in se tako psihopatsko smehljam pa sem itak cist navdusena (kater kpop fan pa ne bi bil) in potem moji starsi…??????

0
0

Ta tema je tako stara tri tedne, pa smo se nekako vsi našli notri. Se mi zdi da nonkpopfani ne vejo točno, kaj bi z nami, mislim ves čas nekaj fangrlamo (a imamo kakšnega fanboya?).

0
0

Art3mis,ni fanboyov kolk jaz vem

Prikazujem 13 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice