4
0

Hojla! Kot sem že povedala bo akcija potekala dva dni in, ker nas gre zdaj večina v šolo sem razmišljala, da bi bila akcija prva dva dni poletnih počitnic. Kdor se strinja naj napiše pa tudi drugi predlogi so dobrodošli. Za akcijo boste potrebovali vrečo in rokavice.

 • Blabla
  Navodila za recikliran papir: pripomočki: voda, skleda, pladenj, star papir, valjar. Postopek: namoči papir v vodi. Tam ga pusti kakšen dan. Po enem dnevu ga vzemi ven in prestavi na pladenj. Tam ga zvaljaj da je dovolj tanek. Pusti, da se posuši. Nanj piši s flomastrom, saj se svinčnik slabo vidi.
0
0

se strinjam! super predlog! kaj pa če bi še za foro nosli bele majce na katerih bi pisalo PILovska čistilna akcija?

 • Blabla
  Dobra ideja! Lahko bi pravzaprav naredili recikliran papir (bom objavila navodila) in gor to napisali potem pa prilepili na majice, saj bi tako še bolj pokazali, da nam je mar za naravo, kajti drugače bi večina majico verjetno le enkrat oblekla. Čeprav ne vem, če bi ljudje razumeli, ker bi bilo to verjetno tako, da bi vsak sam oz. če pozna koga s pila z njim pobiral smeti. Razen (če bi pil seveda dovolil) če bi se nekje dobili in en kraj očistili skupaj klicali pa bi se pač po vzdevkih.
 • Blabla
  ČE bi PIL to dovoli in le kdor bi želel.
0
0

like! ❤

0
0

ja… moja prijateljica je tut Pilovka, bom njo vprašala. Več nas bo, bolje bo! Ne?

 • Blabla
  Ja! Super! Ravno to sem upala. Da vas čim več povabi prijatelje.
 • Diamant 123
  jaa
0
0

Tudi jaz se strinjam !! <3

0
0

phaha kaj pa ti razmisljas?? lol

0
0

Sem zraven! Juhu!

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*