0
0

Hej! Če kdo ki se spozna na telefone ve to naj mi prosim odgovori.

Moj stari telefon je Samsung galaxy A3, moj novi pa iphone xs max. No in zdaj nevem kako prenesti podatke iz starega Samsung na novega iphona. Kupljen je bil danes in je še v original škatli neodprt.
Hvala za odgovore!

Lp!

0
0

se mi zdi da bos moral/a prvo nekaj prenesti na racunalnik nato pa na novi telefon.Ce bi ze prej imela iphona bi ti lazje svetovala.Me pa zanima kaksen se ti zdi telefon,ker nameravam kupiti xs-a al pa 11-ko.Hvala ce odgovoris.

0
0

Zdravo! Lahko si prebereš test telefona iphone xs na spletni strani blog tehnik-od Telekoma Slovenije-v iskalnik vpišeš iphone xs in poiščeš iphone xs test na dlani. Telefon se mi zdi super dovolj prostora je, lepe slike dela, baterija se hitro napolni in počasi izprazne. Za 11ko imaš na isti strani od Telekoma test samo da napišeš iphone 11. Aja telefon podpira jezik angleščino in hrvaščino in se druge jezik na žalost pa ne slovenščine. Če si imela prej android telefon bo trajalo nekaj časa da se navadiš na applov ios. Edino ni fajn ker si v app store to je na androidih trgovina play na applovem app store ne moreš nalozit vseh aplikacij npr. Če poznaš igro pou. Drugače pa v škatli dobiš še dva apple stickerja. Telefon ima tudi velik zaslon. Zadnji del je iz stekla zato priporočam ovitek in zaščito zaslona. Če se pa kaj ne veš pa lahko napišeš pod to temo pa ti odgovorim. Prosim še ostale za odgovore!
Lp!

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*