0
0

Rabim čim hitrejši odgovor. Moja prijateljica je stara 11 let. Danes mi je sporočila da ji je en fant všeč. Bila sem zelo vesela da se je zaljubila zato sem jo vprašala kdo je in koliko je star. Ni mi povedala imena povedala pa je da je od nje starejši 9 let. Rekla sem ji da je ta fant star že 20 let in da nima kaj preveč šans. Rekla mi je da starost zanjo ni ovira in da je že velikokrat plesala z njim. Povedala mi je tudi da mu bo kmalu povedala da je vanj. Povejte mi kako ji naj pomagam da ne bo naredila kakšne neumnosti. Hvaležna bom za vsak odgovor!

0
0

Resno. Tut moja sošolka je zaljubljena v fanta ki je 7 let starejši. Mimograde. Mogoče tudi ona spremlja pil klepetalnico in bo vidla tvojo objavo… in vem koga mislis… mogoce ji posljem povezavo

0
0

Bodi iskrena
Malo možnosti je, da bi fant (ki je mimogrede odrasel človek, in bi bil lahko kazensko odgovoren za zvezo z tvojo prijatelicoP imel enaka čustva do nje. On jih ima 20, ona pa 11. Pa tudi interesi v ljubezenski zvezi se z leti krepko razlikujejo.

0
0

Jst sem imela fanta ki je bil 3-leta starejsi od mene in je je pustil predcerajsnim en dan bi pocakal in bi bil en mesec?

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*