1
0

Pozdravljeni!
Najprej bi se vam rada zahvalila ker to berete, mogoče boste stopili pod moje noge, in pristali na dnu srca, ki bi rad, da je vse veselo, popolno, pri moji najljubši skupini BIgbang ki so korejski pevci. začetek tega meseca aprila, sem bila nora na BTS, in še vedno sem , sme pa postala čustvena do kpop skupine bigbang, ki je 2016 bila najboljša kpop skupina oz glasbena skupina na svetu. Ko je prišlo leto 2018, so se morali fantje odločiti za vojsko, namreč v koreji morajo vsi moški do 30 leta starosti v vojsko, razne če vlada odloči da ni treba it to so le tisti ki za korejo sluzijo ali tako nekako prinesejo rekorde. Niso pa usteti kpop zvezdniki, letos so vsi clani razen enega prisli iz vojske oz leta 2019, eden pa leta 2018. Vam moram pvoedati to, 5 članov je: Seungri, T.O.P, G.dragon, Deasyung, Taeyang. Vsi razen seungri so iz vojske prisli. Naj vam napisem zdej kaj je tako prevzelo del srca, ki ga nebom pozabila, če si nor na te skupine potem veš kaj se ti lahko kmalu zgodi pri žalostnih posnetkih če jih gledaš od tvoje naj skupine, pa da pretočiš solze pomeni, da si zelo velik fan tiste skupine.

ZAČNIMO OPISAVATI MOJA ČUSTVA: (mnenje v komentar):

-1.oseba (T.O.P):
To je moj bias, najljubši član te skupine, ki je šel kot 1 v vojsko aja pozabila sem povedati da se v vojski sluzi 2 leti, takrat nesmejo meti ne koncertov ne nic, ampak ker so ga obtozili da je sadil marihuano, so ga nekako razjezili, in to.p jemoral še pred temm nekaj casa se je skoraj ubil ker ni hotu da kdo zve za to, top je pristal v bolnisnici zaradi prevelike kolicine tablet, potem je moral na sodisce ko je ozdravel, in so ga sodili, odlocil se je da bo spakiral in poletel v amwriko, tako je besem, se zdaj se vid 2020 jauanrja je mel live video ki se vidi kako je ta človek pod stresom, brez prijateljev, depresija, to je nekaj najboljzalostnega pa tako je srckan.

2. oseba:(G.DRAGON):
prišel je kot 2 iz vojske, on je edini ki nima tok zlo problemu, in se 2 od teh clanu, no on je srcek, ampak je pa problem, da nevemo kaj bo naredil s skupino, in nam je lahko kar zalostno.

3.osebi (teyang and deasung):
No 2 srčka, ka sta prsla skp vn in sta tko nas popestrila, in sta se pevca, se vedno ampak cakata leto 2021 z g dragonom da vidita kako bo s skupino. to nas resnicno mika.

5 oseba: (Seungri):
Letos marca se je pridruzil vojski, ki je za ene kar grozno, obsodili so ga tudi na kazen, saj je mel škandal v party klubu s prostitutakmi, res ga pogresam naj se vrne.

No to je to najbolj bi bila vesela ce napisete ali ste fani bigbang, in vase mnenje, pa negativne komentarje prisparajte zase.

  • kpop skupina bigbang slovenija se nima fenov lahko to resimo objavil/a 2 meseca nazaj