0
0

Hej!

Moja starša se nameravajo ločiti. Non-stop se kregata. Kaj naj naredim? Doma preprosto ne dobim določene mere ljubezni. Sploh še nimamo radi več. Kaj naj naredim? Nočem hoditi do svetovalnih C služb. Nameravam pobegniti od doma. Samo, da ne vem, kam naj grem. Prosim pomagajte. Pri tem ko se nameravata ločiti ne gledata, kako se jaz počutim.

0
0

Hojla,
Starsa se kregata najpomembneje je da se ne mešaš v to in vedno moras misliti na to da sta dovolj stara da vesta kaj in zakaj se bi rada locila. Sedaj je vrjetno tezko ampak ne pobegni od doma saj lahko to privede do tega da se bosta ustrasila kje si lahko pokliceta tudi policijo da te najde kar pa pripelje do uprasanja zakaj si zbezala in to potem gre na kaksne svetovalnih služb.
Poskusi se cim manj mesati v prepir starsev. Ce se bosta pa res locila pa vrjemi da ni tako zelo slabo. Je zalostno ampak ko bos malo pri enem in malo pri drugem starsu bo to tako kod da bi hodila cez vikende na pocitnice k ljubljeni osebi.

0
0

Kakšnih C služb povej

0
0

Jahh,nevem no vprašaj ju če se bosta ločila.Upam da ne.Če se bosta lahko delavnik preživiš pri enem vikend pa pri drugem

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice