0
0

Hej!

Jaz imam definitivno preveč kg. Imam jih 67 stara pa sem 12 še 2 meseca pa bom 13. Izračunala sem si itm in imam okoli 16 kg preveč. Kako naj shujšam?
Ali bi mi kaj pomagalo če bi npr. kupila psa? Če bi z njim hodila na sprehode,ga učila,vozila v pasjo šolo…sami se mi ne ljubi hoditi teč ali na sprehode. Oče je rekel,da govorim bedarije in,da tudi če kupimo psa ne bo nič bolje. Kaj mislite vi? Kako naj zgubim vsaj 6-10 kg?(lahko tudi manj le da bo razlika) poznate kaksno dieto ali kaj drugega?
Hvala za pomoč!

0
0

Nekateri so bolj suhi, nekateri debeli. Zdaj se razvijaš in ni nič hudega če se sama sebi zdiš pretežka. Če te to res moti pa ne izpuščaj obrokov oz. ne jej manj! Izogni se nezdravi hrani (sladkarjie, McDonald, fast food itd.) in jej čim več sadja in zelenjave. Saj najbrž veš kaj je zdrava prehrana. V tvojih letih še ne bi preizkušala dijete. Sicer ne boš opazila takojšnjih rezultatov, a če boš tako vztrajala dovolj dolgo (ne znam povedat koliko) boš opazila rezultate. Če pa ješ zdravo že zdaj in ne ješ veliko sladkarij pa imaš najbrž to gensko ali pa se le razvijaš. Ko boš večja ni nujno da boš debela le zdravo jej. Upam da boš vztrajala pri tem in veliko sreče če se odločiš za to.

0
0

Se strinjam s Sameone. Mislim pa, da se nimaš za sekirati s tem. Če si visoka, to sploh ni narobe, če si pa nizka se bo s časom razporedilo. Za dejavnosti s psom, nimam pojma, ker ga sama ne smem imeti a mislim, da ne bo preveč pomagalo, če se že sama ne spraviš ven, večina stvari pa je v hrani. Izogibaj se fast foodu in sladkarijam, a tudi tega ne odpiši povsem. Jej sorazmerno in izogibaj se karkšnim koli dietam. Če misliš, da se premalo gibaš se morda raje vpiši na kakšno športno dejavnost.
Jaz ti pravim tako. Ne se sekirati z svojo težo.

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*