1
0

Hej vsi!
Jaz sem se odločila da bom začela pisati na pilovo klepetalnico. Prvo se bom predstavila potem pa bom govorila o veliko različnih življenskih temah, npr. kot bom v tej objavi o prijateljstvu.
Not ja, pozdravljeni vsi, Julija, Gaja, Street girl, Artemis vi ki ste tu tako rekoč doma in še vsi ostali. Sem le navadna punca. Veliko ljudi bi me opisalo za glasno, prijazno, rahlo sarkastično in družabno. Ampak jaz nevem, če sem to pravi jaz, to pa še ne pomeni, da se v svoji koži ne počutim dobro. Imam veliko prijateljev, a to še ne pomeni, da so mi všeč. O tem sva se pred kratkim pogovarjali z mojo najboljšo prijateljico. Rekla mi je, da se kaj dobro vidi kdo je pravi in kodo ni pravi prijatelj. Fejk prijatelj. S tem sem imela še kako dobro izkušnjo. Še to leto sem imela prijateljico, ki je bila zelo prijazna in mi je nosila darila. V njeni družbi sem se počutila dobro a tudi neprijetno. Začela sem se drugače obnašati in bila sem zelo radražljiva. Ugotovila sem da me je izkoriščala. In kot da to ni bilo dovolj se mi je celo leto brez obotavljanjacelo leto lagala v obraz in me res zelo grdo opravljala za mojim hrbtom, vsem v razredu, vsem povedala moje skrivnosti in še kaj hujšega. Zato bi vse opozorila, da ljudem ne zaupate tako zlahka. Popolnoma čustvujem z vami ker sem se tudi jaz počutila grozno. Zdaj se mi opravičuje a jaz sem še vedno v dilemi kaj naj naredim. Res pravi prijatelji pa so vredni zlata. Zaupajte mi. Vredni so vsega res zanje narediš kar koli.

Do naslednjič pa adijo!

PS: Zbiram ideje za naslednjo objavo.

0
0

Glej js sm mela tut podobnga ampak nakoncu zberem moč pa povem direkt v obraz mislm na konc sm ponosna na to da prepir koncam js in sm spet prjatlca od..mm polhn prjatlc dobrodošla

Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice