0
0

Ali kdo tukaj bere njegove knjige? Percy Jackson, Heroes of olympus, Trials of Apollo, Magnus Chase, The cane… Jaz sem danes prebral prvo knjigo the trials of apollo in se mi zdi super.

0
0

bom probala katero prebrat

0
0

Ok saj vem, da nimam kaj tukaj pisat, ker se itak poznava hihi. Ampak jer mi je ravno dolgčas. Moja zgodba z Ricovimi knjigami… Am ja on stoji ob prestolu naše ljubljene J. K. Rowling. Njegove knjige mi pomenijo ogromno, kar pojasni, da sem lani cele poletne počitnice brala samk njegove knjige. Prvo sem gledala filme ki so bli takrat ok eni izmed najboljših kar sem jih kadarkoli gledala.

Potem pa sem v knjižnici opazila prvo knjigo jo hitro prebrala in moj svet se je prevrnil na glavo (dobesedno) ko sem izvedela, da obstajajo še štirje deli sem čisto umrla (metaforično). Seveda sem jih kar se je dalo hitro prebrala in omg Rick Riordan, kako lahko človek napiše tako epic zgodbo? In Percy… kako je lahko dvanajstletni fant (vsako knjigo je leto starejši – oziroma ne tretji del je malo pobrkljan) tako cool??! I mean ok in v svojem humorju defenitivno premaga harrya potterja… Popoln glavni junak pa vseeno ne tak da ga ne bi mogli prenašat zaradi njegove popolnosti… Nekaj takega kot kpop idoli tok popolni (ok sej noben ne bi razumel) potem pa sem našla Heroes of olympus in sem cel teden žalovala, ker je Percy izginil in je namesto njega ‘glavni junak Jason Grace mislim omg Rick! (ok zakaj se jezim na pisatelja, ki ne bo nikoli prebral tega kar sem napisala?) potem se je Percy končno vrnil v drugi knjigi ampak…. Aghhh spoilers! Bom kar lepo tiho. Na žalost nisem prišlado konca pete knjige ker nisem več zdržala tega, da je Rick nenehno povzročal težave mojemu Percyu. Potem pa sem še trials of apollo brala sam te mi niso ble tok všeč (ok zakon so ampak ne tok ke percy jackson zbirka) drugače sem pa skori umrla od smeha umes. Apollo je toooo much. Pa kratke zgodbe sem tudi brala pa imam v načrtu da bi prebrala tudi magnusa samo agh ko ni časa.
Saj ne da sem ti jaz predlagala knjige ane.?

0
0

Jaaaaa hhahaha nasla sm’svoje ljudi’! Meni so knjige od Ricka se posebej vsec ker so osebe zelo raznolike, ce stekaste

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice