0
0

OJLAAAA.

Sem Lizika (ni moje ime v rl)
IN ress newem kaj naj naredim. Na dan se učim po 2 včasih celo tri ure vendar moje ocene še vedno niso tako dobre kot si jih želim. Zelo bi bila vesela če mi poveste kaj naj naredim in mi poveste kakšen “trik” za lažje in hitrejše učenje.

Hvala Lizika

0
0

PROBAŠ SE SKONCENTRIRAT,
IMETI V GLAVI SNOV,
VSAK DAN ZAJTRKUJ,
TORBO SI PRIPRAVI ŽE ZVEČER,
SPI OD 7 DO 9 UR,
NAJBOLJ PRIMERNO UČENJE JE MED 15. IN 17. URO
POMEMBNE PODATKE SI PODČRTUJ IN TAKO TI BO ŠLA SNOV LAŽJJE U GLAVO,
DELAJ VAJE-UČNE LISTE,
BODI AKTIVNA!!!

ŽELIM TI VSO SREČO IN UPAM,DA SEM TI POMAGALA!!! 🙂

0
0

Ne vem sicer kaj j fora v tem, da si torbo priraviš zvečer. Jaz si jo zjutraj, pa mi ne upliva na učenje.

Tudi jaz se ne moram učiti. Oz. ne znam. Tudi če 30x preberem skozi učbenik eno in isto snov ne bom vedela kaj sem prebrala. Ampak jaz nisem naredila nič. Ker jaz sem tak karakter, da veliko, skoraj vse odnesem od pouka in mi to neznanje učenja ne zavira ocen. Imam 4 in 5 ke. mOGOČE 3 pri športu ampak športa se sploh ne da učiti. čE znaš znaš. Hahaha.

Kako bi se lahko učila? Hmmmm. Lahko pa ti povem, kako vse sem jaz poskusila, pa mi ni uspelo, pa poskusi ti in mi sporoči.

1. Naredi si miselne uzorce.
2. Poskusi s tistim, ka daš stran na pol in na eno stran napišeš neko kratko besedilce oz. povzetek, na drugo pa ključno besedo. In pol pokriješ tist povzetek in pogledaš na kjuno besedo ki se nanaša na ta povzetek in poskusi čim več od tega povedati.
3. KONCENTRACIJA = GLASBA. Youtube ti bo sam serviral glasbo za učenje. Samo napiši.
4. Stokrat prepiši eno in isto. Tako sem se jaz pesem SOČI naučila. Vsako kitico sem napisala fulkrat in potem sem jo znala. 4 sm dobila ka sm šla prehitro. To še funkcionira. Ampak komu se da prepisovati?
5. Vsak dan si naredi povzetke in spravljaj to v neko mapo Naslednji dan potem pregledaš tiste povzetke in npišeš nove še za tist dan. In naslednji dan pregledaš vse povzetke in tako nadaljuješ. Ko je konec z določenim poglavjem pa naredi povzetek celotnega poglavja, ki bo malo krajši.
6. Probi tko ku je že TSF rekla, da si azlične pomembne reči podčrta z flomastri, markerji, barvicami.
7 Naredi si dva lončka. Na senem naj bo napisano ZA NAREDITI, na drugem pa NAREJENO. Vsak dan vrži v prvi lonček kar imš za narediti (na listke napisano) potem pa ko končaš daš listek v narejeno. To ti mogoče da malo motivacije.

ČE rabiš še kak nasvet sem vedno prisotna na svojem E-MAILU, BLOGU….
streetgirl000@gmail.com

0
0

Oprosti, ker se vtikam in hvala, ker sta odgovorili na moje vprašanje o knjigi. Hitreje se boš naučila, če si boš delala “plonkce”. Na en listek si napiši pomembne podatke in potem ponavljaj samo to. In ne “piflaj” se, ker tvoji možgani niso stroj in če so prepolni podatkov boš vse pomešala in čez petnajsti minut bo tvoje znanje enako 0.
Upam, da sem pomagala

0
0

Hahahah hvala

0
0

Hahahah hvala bom probala vsee

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice