0
0

Draga I love book!
Ko sem pred enim ali dvema tednom prvič prišla na to spletno stran sem najprej šla v svetovalnico. Ko sem gledala kaj drugi pišejo in kako jim pomagate me je zelo razveselilo in navdušilo vse skupaj. Takoj sem opazila punco, ki se je imenovala I love book in potem sem še tisti dan doma povedala (zelo veliko se pogovarjamo doma), da si moj idol čeprav te ne poznam. Potem sem začela spremljati tvojo zgodbo in vedno bolj sem navdušena nad tabo.
Ne hodi iz “svetovalnice” zaradi enih ljudi, ki ne znajo ceniti tvoje pomoči in pozornosti. Ostani tam za tiste, ki te občudujejo in so hvaležni za tvoje nasvete. Tudi jaz sem med njimi. Vsi tisti, ki izkoriščajo svetovalnico za svoje dimenzije si ne zaslužijo, da greš zaradi njih iz nje. Ostani tam za nas. Za nas, ki smo hvaležni, ko nam odpišeš in, ko nam poveš, da našo zgodbo obožuješ, ki te kljub temu, da ne vemo kdo si občudujemo in te imamo na svoj način radi.
Ostani za nas,
Lili
P.S. oprosti za napake!

0
0

JA!
ostani I love book…
imaš NAJBOLJŠE nasvete!! 😉

0
0

Zelo lepo povedani Lili.

I love book res si super oseba. Vedno znova dokažeš kako super si. VSI SMO TI ZELO HVALEŽNI!!! Le da nekateri tega ne pokažejo.
Pač res hvala za vse odgovore, ker ti bi mogla biti idol vsem!

0
0

točno to! Ostani I love book! če še ne veš, tudi jaz imam rada knjige! Oziroma velikooooooo knjig

0
0

Super! Zdaj bo mogla ostati!!

0
0

???

0
0

Poslala sem smajlije, pa mi jih ni zaznalo- nisem poslala ???

0
0

Poslala sem smajlije, pa mi jih ni zaznalo- nisem poslala ???

0
0

???

0
0

Oo nemorem opisati kako zelo sem ti hvaležna Lili! In vsem drugim. To na svetovalnici me je res potrlo, a zagotovo ne bom šla iz spletne strani! Če želiš si lahko kaj dopisujeva, po sporočilih. Ampak samo če hočeš. Nemoreš si misliti kako zelo te imam rada, četudi te ne poznam. Hvala vam! O, še nekaj, nikoli še nisem bila nobenemu idol, za to res ti hvala!

Prikazujem 9 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*