Nova številka
November 2020


Izid: 6. 11. 2020

A LOST VAMPIRE 1. del

10
18. Poglavje: https://www.pil.si/pisalnica/objava/a-lost-vampire-18-poglavje
19. Poglavje: https://www.pil.si/pisalnica/objava/a-lost-vampire
20. Poglavje: https://www.pil.si/pisalnica/objava/a-lost-vampire-1

21. Poglavje: VKLJUČITEV
~ROSE~
Preoblekli smo se in odšli v hotel. Nathan je plačal sobo za en dan. Ko sem vstopila v sobo sem se spomnila na akademijo. Tako identične sobe so. Le da je tu ena postelja. Spomnila sem se na Liso, ki sma bili cimri in najboljši prijateljici! Po glavi so se mi vrtele same pozitivne stvari! Vsaki trenutek ko sem bila srečna, najbolj srečna se mi je prikazal pred očmi… A zadnja 2 tedna… Ni tako… Sedaj me spremljajo le še strahovi in nevarnosti. A nato se spomnim na Nathana… Kyle… Srečna sem z njima a le takrat ko si skočita v lase ju mislim pretepst. Obrnem se v sobo kjer je bila ena postelja. Pogledam Nathana in Kyla in odkimam z glavo. »Na tleh bom spala!«
»Zakaj? Saj ne grizema!« Zavijem z očmi in odkorakam skozi vrata. Ko je bila ura vsaj pol noč me začne v trebuhu nekako bolet… Čuden občutek… Spet sem lačna. Spet si po dolgem času želim krvi. Mislila sem da če sem legenda ne potrebujem več krvi… Vstanem se in se oblečem. Hitro skočim skozi okno in zdirjam v gozd. Čutim adrenalin v sebi. Čutim žival, ki me želi usmerjati! To se mi ni nikoli dogajalo! Želim se nasloniti ob drevo a žival v meni pravi da morem naprej. Kar sili me da tečem naprej. Zaprem oči in se oprimem drevesa ob meni… Čakam in čakam. Na enkrat ne čutim istega adrenalina. Žival v meni je ponorela! Zdivjam naprej in zavoham svežo kri. Oprezam okoli sebe in zagledam srno. Skočim nanjo a še preden želim zagrizd zavoham nekaj boljšega! Nekaj… Človeškega! Zdirjam naprej in zagledam tujce, ki se potepajo po gozdu. Vedno več adrenalina postajam vedno bolj podobna živali! Ne po izgledu. A po obnašanju! Spležem na drevo in počakam da trojica tujcev prispe ob moje drevo. Nenadoma skočim nanje in kri kar šprica po zraku.
Ne spominjam se vsega kaj dosti. Moj zadenj spomin je le da sem zagrizla v vsakega od tujcev. Zbudila sem se na tleh ob postelji. Torej sem le prišla nazaj domov. A ko sem se vstala sem ugotovila da se nisem oprala. Vidim krvave packe na svoji majici. Fanta še na srečo spita zato se grem stuširati. Ne morem verjeti kaj sem storila. Ko sem bila še dampirka sem vsaj enega človeka na mesec omamila. Nisem ga ubila a sem mu vsaj pol litra krvi spila… Sedaj sem tri tujce na enkrat ubila! Sploh ne morem verjeti kako mi je to uspelo! To je skoraj preko 20 litrov krvi! Ne mogoče! Kaj je sploh narobe z mano? Mar sem dobila nov dar? Medtem ko teče voda iz tuša razmišljam o svojih darih…
1. Opravljam ogenj
2. Lahko se teleportiram
3. V meni je nekakšna žival, ki je ne morem nadzorovati, če se pa želim potruditi pa ponori in se umiri le takrat ko dobim hrano…
Zadnji dar je čudovit! Koliko darov bom sploh imela? Malce me postaja strah če bom dobila še 4. ali 5. dar… O tem moram povprašati strokovnjaka. Ko sem se stuširala odgrnem zaveso, ki je bila tam narejena da se nebi voda izlivala iz tuškabine… Stopim na mrzla tla da bi uzela brisačo in se obrisala. A v tistem v kopalnico stopi Nathan. Zastane mi dih in srce mi razbija od nelagodja. Tako me je bila sram. Nikamor se nisem morala skriti. Z rokami sem skušala zakrit golo telo a je Nathan prehitro pogledal. Oba sva zardela do ušes. »Oprosti!« Takoj je šel iz kopalnice. Pogledala sem se v ogledalo in vidim da sem rdeča kakor kuhan rak!
Na hitro se oblečem in grem v spalnico da bi pospravila spalno vrečo. Ko zagledam Nathana je tudi on bil rdeč kakor rak. Bila sva na istem! Drug drugemu se nasmehneva in se lotima najinega pospravljanja.

~BILLY~
Zjutraj sem se odpravil v Benetke kjer naj bi se nahajal tabor lovcev. Do tja še imam približno 2 uri… Kaj so sploh legende? Zgleda da bom moral se še kaj malo poučiti! Sploh ne vem če so moje sanje resnične a vem le da so lovci resnični! Pridružil se jim bom in ujel Rose in… Ne vem kaj še dalje… Morem še razmisliti za prihodnost! Za zdaj vem le da sem bom pridružil lovcem na vampirje in ujel Rose! Potem bova zbežala na samo! Tako!

Upam da vam je všeč! Lajkajte komentirajte itd! Sedaj bom več prisotna in bo tudi več delov! Se slišimo v naslednjem delu!
Lp!
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super!!!! Zelo zanimivo! zelo rada berem tvoje zgodbe!!!
1
 
Crazy Girl
Hvalaaa <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Odlično! Samo prosim bolj pazi na pravopis, ker se malo težko bere.
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Priljubljene objave

Collgirl1#
61
 

Bananica♡☆♧
21
 

Collgirl1#
38
 

SlanaČokolada
26
 

happyGIRL
8
 

Oglas

Zadnji odgovori

Bookworm je odgovoril/a na
enako
 

Bookworm je odgovoril/a na
zraven sem
 

Hermiona Granger je odgovoril/a na
sodelujem! pes. za Tisto predvidevam, da ...
 

Hermiona Granger je odgovoril/a na
enako.
 

Hermiona 17 je odgovoril/a na
enako
 

Jany je odgovoril/a na
Pes
 

Jany je odgovoril/a na
Ja enako 1kg=1kg
 

Book📖 je odgovoril/a na
lahko prosim nadaljuješ s storygame
 

Bookworm je odgovoril/a na
4
 

flamingo je odgovoril/a na
Daj napiši nov del, ker me bo razgnalo od ...
 

Book📖 je odgovoril/a na
loh tekmujete vsi
 

Cookies je odgovoril/a na
Počakaj! Ne razumem. Kako ponavljaš? Nisem ...
 

Sadež je odgovoril/a na
isto je težko
 

flamingo je odgovoril/a na
Vem, da mogoče to ni tvoja zvrst knjige ampak ...
 

Book📖 je odgovoril/a na
oboje je enako