Naslednji Pil izide 7. maja

Nova številka
April 2021


Izid: 2. 4. 2021

Angels of love 3. del

7
Bila sem vsa presenečena. Peter je bil doma. Rekel je da ga ne bo, ker ima sestanek. Začela sem razmišljati toliko sem razmišljala da sem pozabila da še vedno sedim v avtu in da se še vedno vrti pesem od Meghan Trainor: Make you dance (https://m.youtube.com/watch?v=G1f9jYAGh1M). Ugasnila sem avto in se odpravila v hišo. Spodaj ni bilo nikogar. Zato sem odložila torbico in odšla do kuhinje. Skuhala sem si kavo in se v sedla za mizo ter iz torbe vzela prenosnik. Odprla sem spletni časopis podjetja z a katerega delam. Slišala sem da gre Peter po stopnicah. Hitro je prišel do kuhinje. Bil je zelo vesel. Malo preveč vesel. (Ne saj se samo hecam) Stopil je do mene in me poljubil na lice. "Kako to da si že doma?" sem ga vprašala. Peter je skomignil z rameni in me povabil do najine spalnice. Odprl je vrata in bila sem vsa v šoku. Soba je bila zelo lepo okrašena. Bila sem presenečena. Najina obletnica je bila šele čez dva dni. "Lena...... Bi se poročila z mano!?" Bila sem presenečena. Vedela sem da bo ta dan enkrat prišel. Aja in seveda sem rakla JA. S Pe sva se objela. Oba sva bila zelo vesela. Jaz in on. On in jaz. Peter ima rojstni dan na najino obletnico. Nisem vedela ali naj mu dam darilo danes ali čez dva dni. Stekla sem po stopnicah. Iz torbice vzela Petrovo darilo in stekla nazaj po ztopnicah v najino spalnico. "Kaj pa imaš to?" je vprašal Peter. "Zate, odpri. Vem da je še zgodaj ampak če si mi ti že dal darilo ti ga bom dala tudi jaz." sem mu povedala in Peter je začel odperati darilo. Ni bilo veliko. Upala sem da mi bo všeč. Odprl je in najprej pogledal v majhno škatlico. "To je darilo za najino obletnico." sem mu povedala. Počasi jo je odprl in se mi nasmehnil. 🥰 "Lena, zelo lepa ura." dal si jo je na roko in mi poslal poljub :kissing_heart:. Zdaj pa je sladilo njegovo rojstnodnevni darilo. Izgled V Pompeje. "Vav. Lena. Super si!" skočil je k meni in me objel. "Torej bi šla z menoj na potovanje v Pompeje?" nasmehnil se mi je. :blush: "Seveda bom šla, če ti tako želiš." Veliko sva se še objemala,potem pa sem Petru rekla:"Samo z šefom se zmenim, da mi da dopust ali pa dovoljenje, da delam od doma." Odšla sem v avto si prižgala pesem od Klare Jazbec: Največ (https://m.youtube.com/watch?v=ibm2Otuc3yw) Odpeljala sem se do pisarne časopisa New. Odšla sem do šefove pisarne in ga prosila za dopust. Dogovorila sva se, da imam lahko dopust zadnje dva dni dopusta pa naj napišem dva članka za časopis in spletni časopis. Odšla sem v avto se odpeljala domv vsa nasmejana. Vedela sem da je danes moj dan.

Živjo. Pred vi je bil tretji del. Upam da ste v živali v branju in se vam opravičujem ker je trajalo dva tedna da sem napisala no del. :hugging: :wave:
Lp Plesalka
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
fantastično je! aja, in vredno je počakati, pa naj bo to en mesec za TOP zgodbo!
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Suprca kot vedno! Aja in fuuuuul ti sori. Ko sem hotela lajkat sem ponesreči pritisnila prijavi. Sori res še enkrat. Nisem hotela:cry:. Drugače pa super del!:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Šola na daljavo je ...
V bistvu super!
(382)
Šola kot šola, vseeno mi je.
(259)
Zanič, hočem nazaj v šolo!
(603)

Priljubljene objave

Violinka
14
 

lilasta pinki
11
 

Lyra and Pantalaimon
11
 

Sleepy girl
20
 

Sleepy girl
10
 

Sleepy girl
9
 

Lyra and Pantalaimon
9
 

Oglas

Zadnji odgovori

LION184 je odgovoril/a na
#MARMIJEZANAŠPLANET
 

spletnapunca❤ je odgovoril/a na
Sem se prav zdaj naročila nate :D
 

Breskvica je odgovoril/a na
Mi smo v karanteni tako da imam en dan počitnic ...
 

Violinka je odgovoril/a na
Jupi!:hugging: Vesele počitnice vam želim! Hvala ...
 

Fashion girl je odgovoril/a na
Tudi tebi lepe počitnice!!!:tada::confetti_ball: Sam ...
 

Blank je odgovoril/a na
 

je odgovoril/a na
koliko ste jih imeli jaz sem imela 45
 

magija nas lahko zapleeje je odgovoril/a na
ja vem da stedane spisali ampak pri nas so ...
 

Sk8er girl je odgovoril/a na
Jupi!!
 

boby je odgovoril/a na
to je zlo dobr:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::hea
 

boby je odgovoril/a na
#MARMIJEZANAŠPLANET
 

Diamant 123 je odgovoril/a na
um no, u just cant, we werent talking in ...
 

Sophie :) je odgovoril/a na
Noro dobra je. I love it!!!:heart::heart::heart:
 

Potterhead je odgovoril/a na
no jaz bi zelela sporociti da sem na pilu ...
 

Violinka je odgovoril/a na
:pensive::pensive::pensive::confounded::confounded::confounded: