Naslednji Pil izide 5. marca

Nova številka
Februar 2021


Izid: 5. 2. 2021

Balon, bonbon in Barbara 8. del

10
Hej tukaj nov del upam da vam po všeč. Vse stvari ki mislite da bi jih morala popraviti mi prosim napišite. Če vam je všeč jo lajkajte komentirajte in naročite se name. Vse lepo Chloe:sparkling_heart::sparkling_heart:
BENJAMIN
“Pripravi avto” rečem Brini in ji vržem ključe. Pritečem do avta in rečem “Pokliči babi Branko in ji reči če lahko pride k nam za par dni . Takoj naj pride.” Rečem. “Kaj se je zgodilo?” me vpraša. Ne odgovorim ji takoj ker sem osredotočen na cesto ker zelo hitim. “Barbara je bil zadeta z lovsko puško. Vrgla se je pred strel. V bolnici je na operaciji. Krogla je predrla dve kosti in prišla v ramo. Sedaj je v operacijski sobi na obvodu.“ Brina je tako zaskrbljena. Prideva v bolnico in stečem do pulta in rečem: “Gospod kje je moja hčerka Barbara Bičič?” vprašam. “Ravno je uspešno prestala operacijo in leži v sobi številka 13.” Stečeva v sobo in tam ima cevke in tako je bleda in ni si podobna. “Kaj se je zgodilo?” vpraša Brina zdravnico. “Bil je neki lovec…..”…..
BRANDON
Ura je 11 zvečer pred petimi dnevi me je Barbara nagnala iz hiše in jaz sem prišel do njene hiše in ji metal kamenčke v okno. Metal sem ji jih v okno že 10 minut nato je nekdo odprl vhodna vrata in zgroženo sem pogledal saj je nekdo rekel “Kaj hočeš ti fantič? Veš koliko je ura! In ali hočeš vlomiti ali kaj?” Bila je stara gospa. “Ne nočem vdreti. Je slučajno Barbara doma?” vprašam in upam da mi bo verjela in ne poklicala policije. “Ne ni je doma že pet dni! Ljubček zakaj pa jo iščeš?” reče in se omehča. “Pred petimi dnevi sem rezjezil Barbaro in od takrat se mi ni javila ne napisala sporočilo nič ni naredila. Samo poiskati sem jo hotel.” Razložim. “Še nisi izvedel? Nevem če je bilo to da sta se skregala problem ali ne. Vem da je šla v gozd na travniku videla jelene in lovca za njimi nato je skočila in jih pregnala a poškodovan jelenček in njegov oče sta ostala in Barbara se je vrgla pred puško zaradi mladega jelena. Od takrat je na obvodu v bolnici in si naredila trajno poškodbo v levi rami.” “KAJ?!” Sem bil tako šokiran. Kaj sem naredil. Pritekel sem domov in vzel telefon in začel klicati bolnice.
BRINA
Bilo je že 6 dni odkar je Barbara na obvodu. Benjamin je moral v službo. Spala sem ko me je zbudila zdravnica. “Gospa vaša hčerka normalno diha brez obvoda. Mislim da se bo kmalu zbudila.” Reče. Pogledam jo in vidim da ni več tako bleda kot prej. Zbuja se. “Kako si srček?” jo vprašam zmedena je saj se je ravno zbudila. “Uredu ampak ne čutim leve roke. Ne čutim je!” reče. “Trajno poškodovano jo imaš trenutno je samo omrtvičena a ko se boš počutila bolje jo bodo odmrtvičili in poskusila jo boš premikati da bomo vedeli ali je ne boš nikoli več čutila ali pa je to samo manjša poškodba.” To jo je malo vznemirilo. “Obisk imate gospa Bičič.” Reče zdravnica. Prišel je gospod in se predstavil “Pozdravljeni jaz sem Bine.” Se mi predstavi in rokujeva se. Barbari se vidi da ga že pozna. “Živjo Barbara če se sprašuješ kdo sem sem tisti gospod bivši ovec kit e je po nesreči zadel. Besede mi ne gredo od rok ampak: Res oprosti res res mi oprosti. Tako mi je žal prosim odpusti mi. Obljubil sem si da se nikoli v življenju več prijel puške v roko. Prosim odpusti mi.” reče in še vedno ima miren glas čeprav mu solza polzi po obrazu.
(Bine: https://images.app.goo.gl/6uTusXZmmAevRtqw8 samo da v bolnici)
Barbara pa reče: “Ne skrbi jaz sem idiot tukaj ker sem idiotsko skočila pod puško. Ne sme ti biti žal res nisi ti kriv.” S popolnoma resnim glasom. “Ne jaz sem kriv. Prevzamem vsako krivdo in kazen” reče. “Nisi ti kriv ne jemlji si tega k srcu. Resno nisi ti kriv!” “Poglej kaj sem ti storil.” “Nič uredu sem!. Ne jemli si tega k srcu! Uredu sem!” reče in malo poviša glas. Nekaj začne piskati in zdravnica reče: “Gospod prosim odidite tlak in pritisk se ji zvišujeta lahko dobi infarkt! Pomoč tukaj takoj!” sedaj začne spet izgubljati zavest in vse več zdravnikov prihaja nato skušam skočiti pomagati a me nekdo prime v objem in nemočna sem gledala kako hčerka dobiva infarkt! Jokala sem kot nora a niso me spustili. Oživljali so jo in nič uporabili so defblilator in še vedno nemočna sem stala in gledala kako hčer stresajo. Že 3 krat so jo defiblilirali in še vedno ni bila pri sebi. Sedaj se je piiiiii slišalo že toliko časa!
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Jaaa!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: Zgodba je perfektna! Super pišeš! Odlično!:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:Všeč mi je:relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed:
Superrrrr!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
Hvala❤💜. Lp Chloe💜❤
 
🥰Krasna zgodba🥰
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
VAV! KAKŠEN ZAKJUČEK DELA! SUPER PIŠEŠ! IZJEMNO! NORO ZANIMIVO!!!!!
1
 
Hvala💜❤. Lp.Chloe❤💜
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Si že povabil/a kakšnega prijatelja na Pilovo spletno stran?
Seveda.
(477)
Ne še.
(493)
Bom zdaj!
(81)

Oglas

Zadnji odgovori

Violinka je odgovoril/a na
Se popolnoma strinjam s tabo:two_hearts: Popolnoma ...
 

Violinka je odgovoril/a na
Moj like imaš Pikica:kissing_heart: Seveda ...
 

Violinka je odgovoril/a na
YES:heart_exclamation: Komajjjjjjj semmmmmmmm ...
 

MiniJinny je odgovoril/a na
Oddala sem. Upam da se vidimo v next round
 

ajdi je odgovoril/a na
začetek mi je zelo všeč.:blush: Ajdi
 

Lena je odgovoril/a na
Hoj, na Pilovem blogu lahko pišeš o tem, ...
 

blondi je odgovoril/a na
zlo fajn, dej še! In zdej k je tko napiet ...
 

blondi je odgovoril/a na
zlo dobr, dej še, še še :grinning::grinning::grinning:
 

ajdi je odgovoril/a na
hej jaz sem rešila tvojo anketo in ti napisala ...
 

blondi je odgovoril/a na
všeč mi je nadaljevanje, zgodba je zanimiva ...
 

potterheadki12 je odgovoril/a na
sadežžž kdaj prideeeeeee nov delll zgodbe ...
 

Gajč je odgovoril/a na
Se strinjam ampak tisto prvo verižno sporočilo ...
 

Hermione je odgovoril/a na
:wolf:#wolf duo#:wolf:
 

Hermione je odgovoril/a na
Živijo! Lepo pozdravljena v naši veliki ...
 

Gajč je odgovoril/a na
43