Naslednji Pil izide 5. marca

Nova številka
Februar 2021


Izid: 5. 2. 2021

Giny Weasly: My diary 4. del

15
Je nedelja! Čeprav medtem ko pišem šele 1 minuta po začetku dneva.
*****************************************************************************************************************************************
Ojla! Takoj bom prešla na poroko:bride_with_veil:. Najprej smo poslali Hermioninima staršema povabilo. Seveda sta prišla že veliko prej kot je pisalo. Pa ne to kakšno urico dve, ampak celih 9 dni prej! Čeprav Ron Hermioninega očeta ni vprašal je bil nad poroko navdušen. Očka jima je z ERECTO postavil bivališče, ob Jazbini. Hermionina mami, jaz, Hermiona (seveda) in moja mami smo načrtovale poroko, medtem ko je Teddy barval pbarvanko poročne obleke. Ugotovile smo, da bo na dan poroke snežilo. Harrya, Rona, Georga, Billa, mojega očka in Hermioninega očka smo zaposlile s postavljanjem šotora, učenjem uroka, ki so ga imeli na Bradavičarki v veliki dvorani za strop, in dekoracijo (na them smo se vse bale, da bo šotor na koncu izgledal kot, da bi imeli zabavo na temo razdejanja). Hermiona se je odločila za tako frizuro https://images.app.goo.gl/uruemk4h9F5x4MU77 (pripis pisateljice: upam, da vam bo tokrat odprlo linke) Tako obleko https://images.app.goo.gl/pbAXUFnfYQZEM6E59 tak make-up https://images.app.goo.gl/bRVWGGYzSjR2KCnf6 Bila bo preprosto čudovita. Za družico bo imela mene. Ron bo seveda imel Harrya. Jaz bom imela tako obleko https://images.app.goo.gl/AcuSmjL9kmYcye6M8 Harry in Ron pa bosta imela isto. https://images.app.goo.gl/9G5uDc8y5xRnfuv46 Teddy čeprav je bil star šele 6 ali 7 mesecev se je ponudil, da bo metal cvetne liste. Najprej sem g pa še morala videti, kako bo metal. Zdelo se mi je, da bo metal najprej na en kupček, potem se osredotočil na drugega... Ampak je bilo čisto drugače! Metal je popolnoma enakomerno! Kasneje me ja vprašal "Iny! Aji se bosta teta Hemojna in stlic Lon ropocila?" "Ja Teddy." "Vau. Bom tudi jas delal enklat to kal dela stlic Lon?" "Mislim da" "Vala Iny. Zdaj pa glem naplej balvati tolto za stlica in teto." "Ti kar"
Vglavnem. Loona bo nosila prstane, pospravljali bomo vsi, šotor pa ni bil ena velika polomija. Vbistvu, je izgledal skoraj tako kot si ga je hermiona zamislila. Le nekaj malenkosti, ki jih je dodal Ron je bilo drugače. Ohh čez nekaj minut se bo začelo! Bila sem tako živčna, pa čeprav se nisem jaz poročevala (se opravičujem, če je narobe). Vse skupaj je potekalo odlično. Samo Teddy se je parkrat spotaknil. Nič ne bi moglo iti boljše. Sem pa še vedno šokirana, da je Hermiona privolila v poroko z Ronom! Zabavali smo se res dolgo v noč. Začela pa sem se spraševati, ali me bo Harry poročil. To je za danes to. Pa tudi, če bi imela še kaj za napisati ne bi mogla, ker je ura 48 min čez polno----------------------------------------------------------č.
***********************************************************************************************************************************************Tiste črtice pri polnoč so črta, ki jo je Ginny skracala. Zdaj pa lahko noč.
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
1. SAJ JE OK!
2. SUPER PIŠEŠ! FULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL MI JE VŠEČ!
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Žal mi je, da je del bolj kratek. Poleg tega mi je tudi žal za narobe napisane besede.
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Si že povabil/a kakšnega prijatelja na Pilovo spletno stran?
Seveda.
(477)
Ne še.
(493)
Bom zdaj!
(81)

Oglas

Zadnji odgovori

ajdi je odgovoril/a na
začetek mi je zelo všeč.:blush: Ajdi
 

Lena je odgovoril/a na
Hoj, na Pilovem blogu lahko pišeš o tem, ...
 

blondi je odgovoril/a na
zlo fajn, dej še! In zdej k je tko napiet ...
 

blondi je odgovoril/a na
zlo dobr, dej še, še še :grinning::grinning::grinning:
 

ajdi je odgovoril/a na
hej jaz sem rešila tvojo anketo in ti napisala ...
 

blondi je odgovoril/a na
všeč mi je nadaljevanje, zgodba je zanimiva ...
 

potterheadki12 je odgovoril/a na
sadežžž kdaj prideeeeeee nov delll zgodbe ...
 

Gajč je odgovoril/a na
Se strinjam ampak tisto prvo verižno sporočilo ...
 

Hermione je odgovoril/a na
:wolf:#wolf duo#:wolf:
 

Hermione je odgovoril/a na
Živijo! Lepo pozdravljena v naši veliki ...
 

Gajč je odgovoril/a na
43
 

Hermione je odgovoril/a na
Sem se naročila nate, se lahko še ti name?
 

Ana Rao je odgovoril/a na
ne razumem čisto kakšno tekmovanje je to
 

MiniJinny je odgovoril/a na
Še vedno lahko sodelujete:smile::smile::smile::smile:
 

Hermione je odgovoril/a na
43!!! Piše ti v profilu:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy: