Naslednji Pil izide 4. junija

Nova številka
Maj 2021


Izid: 7. 5. 2021

Harry Potter fanfiction- Nič več Hermione Granger 4. del

14
Hej!
Tukaj nov del!
--------------------------------------------------------
V glavi ji je kljuvalo in bila je zelo žejna. Počasi je odprla oči in zagledala okolico. Bila je v sobi svojih staršev. Nenadoma jo je zadelo. NI bila hči Emme in Dana in bila je čarovnica. Dahnila je in odprla so se vrata ter pokazala njeno posvojiteljico.
»Kako si ljubica? Vem, da te je vse skupaj močno pretreslo, a moraš verjeti temu…« Hermione jo je odrezala.
»VERJAMEM? KAKO NAJ VERJAMEM TEMU MAMA? ALI EMMA? VIDVA NISTA MOJA STARŠA IN JAZ SEM ČAROVNICA? KAKO NAJ TEMU VERJAMEM?« za majhnega 10- letnika je imela kar močan glas.
»Umiri se Hermione. Ko sem prvič prebrala pismo, sem bila šokirana, a sem v srcu vedela, da tvoja mati govori resnico.« je rekla mama otožno: »vse bo v redu, draga, končno boš lahko šla v svet kateremu pripadaš.« je še dodala.
To je Hermiono pomirilo. Mama je imela prav. Končno bo lahko dobila prijatelje, mogoče bo enkrat našla tudi svoje prave starše.
Čez mesec dni se je Hermione popolnoma sprijaznila s svojim statusom čarovnice. Pravzaprav, je bila presrečna, da ima 'čarobne moči' kot jim je rekla. Veliko je razmišljala tudi o tem, če bi se lahko sama naučila uporabljati in nadzorovati kanček te moči, kar je povedala tudi staršema.
»Mama, očka, veliko sem razmišljala in se vprašala, če bi lahko poskusila izvajati magijo?« oba je upajoče pogledala, ko je oče spregovoril.
»Mislim, da bi bila to dobra ideja Mione. Vredno je poskusiti.« je rekel s toplim nasmehom.
»No, res bi lahko poskusili, pa smo prepričani, da to ni nevarno?« je negotovo spregovorila mama.
»Hm, če naključna magija ni, verjetno tudi to ne bo. Ne skrbi mama, samo poskusila bom narediti, da stvar leti.« hči jo je pomirila: »In vem, da si želiš videti čarovnijo« se je še zasmejala.
»Prav, potem. Verjetno bi morali začeti z nečim lahkim in majhnim« oči je vstal in iz predala vzel list papirja ter odtrgal košček: »To bo zadostovalo« je rekel in papir postavil v kot mize: »Poskusi ga pripraviti naj poleti k tebi.«
Hermione je prikimala in se osredotočila na list. Globoko je vdihnila in odmislila okolico ter dogajanje okoli nje. Predstavljala si ga je leteti in pristati pred seboj. Ni uspelo. Še je poskušala, a se listek ni premaknil. Dobro uro je samo sedela tam, naenkrat pa se je papir premaknil. Vsa družina je šokirano pogledala, nato pa je Hermione nadaljevala in kaj kmalu ji je uspelo list premakniti. Starša sta jo veselo objela in do večera ji je uspelo listek spraviti na pol poti do mize. Presrečna se je odpravila spat.
Skozi celo šolsko leto se je ukvarjala s letenjem stvari po sobi, in do sedaj ji je šlo čudovito. Lahko je premikala knjige, vaze, manjše stole, pri večjem pa se je ustavilo, a to ni motilo nikogar, saj so bili že zdaj več kot navdušeni nad njo. Njena magija jo je vsakokrat močno očarala, ni se mogla naveličati gledati, kako lahko samo z umom lebdi stvari. Tudi njeni starši so gledali s občudovanjem in začudenostjo, niso mogli verjeti, da njihova hči to počne.
Prišel je zadnji šolski dan in Hermione je bila zelo vesela, da se ji ne bo treba več soočati s svojimi ustrahovalci, saj so jo po incidentu s streho samo še bolj nadlegovali. Bila je vesela, da bo odšla v Hogwarts, kakor ji je napisala mama v pismu, čeprav še ni hotela verjeti, da je to res. S starši so se dogovorili, da bodo njihovo vedenje o magiji in Hogwartsu ter Hermionine sposobnosti zaenkrat prikrili, dokler ne bodo vedeli več o tem.
Bilo je že popoldne, družina je gledala televizijo v dnevni sobi, ko je zazvonilo. Vsi so hkrati začutili napetost in vznemirjenje, Hermione pa je dobesedno preskočila do vrat in pričakovala staro profesorico, a namesto nje je vrata odprla mlademu moškemu, katerega obraz je sekalo nekaj tankih brazgotin. Imel je kratke peščeno rjave lase, prijazne jantarne oči, oblečen v dolg plašč, vesel nasmeh pa mu je sijal z ustnic.
-----------------------------------------------------------------
A kdo ugane kdo je to?:joy: Upam, da vam je bilo všeč. Upam tudi, da nikogar ne moti, da uporabljam angleške izraze, a so mi veliko bolj všeč in se mi slišijo prav. Prosimm komentirajte in lajkajte:sparkling_heart: Ne morem se vam bolj zahvaliti, če boste:yellow_heart:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Jej!!!!! A je Wulf?????? Ful dobra zgodba:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
2
 
Haha, je ja! Hvalaa ti❤️
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super zgodba, hitro nov del! Tudi sama sem pomislila na wulfa. Komaj čakam, da izvem kaj bo naprej! :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
2
 
Hvalaa💙
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ta zgodba je super!!!!!!!! Prebrala sem vse dele za nazaj!!!! Nov del, takoj!
2
 
Hvalaa ♥️
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Najbolj aktivno uporabljam ...
Discord
(40)
Snapchat
(133)
Tiktok
(59)
Youtube
(125)
Instagram
(38)
Viber
(88)
Telegram
(3)
Facebook
(2)

Priljubljene objave

masleni koruzici
18
 

Terminator3000
13
 

masleni koruzici
12
 

VE123
22
 

Queenfan
12
 

dragon girl
10
 

Oglas

Zadnji odgovori

*Galaxy Ginny* je odgovoril/a na
prihajammmmmmmmmmm
 

dragon girl je odgovoril/a na
Waw noro! Prebrala sem vse dele in moram ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Waw. oprosti da nisem prej komentirala ostalih ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Omb odlično! Oprosti če nekaterih delov ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Noro! Vedno bolje je! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Waw takoooo lep del! Obožujem to zgodbo:kissing_heart:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Čak kaj? A dejansko! Omb yes yes yes yes!!!:hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::h
 

Hermiona Granger je odgovoril/a na
nah, SPLOH nisem vesela (upam, da veš, da ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Hahahaha. Midvi z mojo sošolko sva se dejansko ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Jaz sem dobila največ odgovorov C. A-1 B-0 C-2 D-1
 

Lia je odgovoril/a na
Waw:heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart::heart:!!!! ...
 

Bff je odgovoril/a na
Ful dober
 

Dr. Lan Malcolm je odgovoril/a na
tega fantje z zdravo pametjo ne delamo.
 

I love book je odgovoril/a na
112 smz
 

Terminator3000 je odgovoril/a na
phahah google earth je pac google earth :joy::joy: