Nova številka
September 2020


Izid: 1. 9. 2020

IZPOLNJEVANJE OBLJUBE 5. del

4
KATTIE DONN
Jacka ne morem več pogledati, pravzaprav ga ne smem. "Da ne bi Blackman mislil, da sta še skupaj," je rekel Erric, in to sem mu hudo zamerila.
Danes je res zoprno vreme. Šele septembra smo, pa že lije kot iz škafa. Danes je sicer... 22. 9.? Uau, kako gre počasi... Moje misli so še vedno z Jackom...
Brian pride do mene in mi reče: "Kattie, si videla kje Phoebe?" Odkimam. "Najti jo moram!" zaskrbljeno zaječi. "Ti pomagam?" vprašam. "Prosim," dahne. Stečeva ven. Vidim Jacka. Veš kaj, zdaj mi prav dol visi za tega Blackmana. Ta misel je bila hudo napačna, saj zaslišim piskanje. Obrnem se in zagledam Blackmana. Wtf, v čem je point tega! Zdaj ga imam že res dovolj. Poberem palico od drevesa in ga z njo treščim po glavi. Iz glave mu začne teči kri. Yay, zmagali smo (če verjameš). On pa zamahne z roko in vidim meteorit... Ki bo treščil na šolo!!! Tečem notri, Blackman pa za mano. Za nama se poženejo tudi Brian, Jack in Phoebe. Pravi sprevod! Tečem kot utrgana, se obrnem, in vidim, da mi Blackman še vedno sledi. Zabrišem mu vazo v glavo in to ga malo ustavi. Spet tečem do Angelinine pisarne, ki je najbližje vhodu v šolo. "Angelina!" zakričim. Ona pa samo prikima in reče: "Vem." "Kaj bomo zdaj?!" vzkliknem. "Nekam daleč moramo, šolo smo že evakuirali..." reče. Notri pride Charlie. Če se ne spomnite, to je visok fant, z dolgimi črnimi lasmi. "Kattie, kaj hudiča še počnete tukaj? Gremo ven. Tudi ti, Angelina," še doda. "Gremo!" vzklikne ona in poženemo se ven. "Kam bomo pa zdaj šli?" vprašam, ko tečemo. "V Slovenijo," reče Charlie," tam je dovolj daleč." "Ok," rečem. "Tamle je avion, kar hitro noter!" zavpije Angelina. Skočim noter in se usedem zraven Lucky. "Veš, kam gremo?" m vpraša ona. Prikimam. "Kam pa?" se umeša Sky. "V Slovenijo," mu odvrnem. "Hmm," zamomlja Sky. "Upam da nas Blackman ne sestreli," zagode Sophie. "Tudi jaz," rečem.
ČEZ 3 URE IN POL
"Pristali bomo," reče Erric. On in Charlie pilotirata. "Končno," zmaje z glavo Lucky. "Lahko bi trajalo še dlje, veš," jo opozori Jack. Nenadoma se spomnim: Brian! "Kaj pa Brian?" zinem. "On se lahko samo preleportira sem," reče Phoebe. "Oh, v redu," rečem.
*************************************************************************************************************************
Nov del je tukaj! Upam da bo všeč!
P.S: Ostanite zdravi! Kattie Donn
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Priljubljene objave

ena, k pač noče izdt imena
 
20
Solarka
 
77
Revija PIL
 
13
H.A.P.P.Y
 
6
Najstnica pač...
 
7
myb me poznaš
 
8

Oglas

Zadnji odgovori

Blogerka
 
ce pa me imas kot vzor pri fejkanju pa lahko ...
Blogerka
 
a se lahko prosim preimenujes ker me ocitno ...
Revija PIL
 
Res je napaka :)
kr ena
 
Enim je cilj da čimprej drugim je cilj da ...
Ubu
 
Loh napises na list:joy::joy:
Dnao
 
Lahko dodam enga? Ker od teh poznam samo ...
Zaza
 
ne razumem???????
legenda
 
QUEEN!!!!!!!
legenda
 
1) navadna šola 2) instagram 3) Cel dan ...
I love book
 
Ola! Samo ena stvar; mislim, da bi moral ...
WildWolf Girl
 
o ne nisem vpisana mislim sej je ok sam mi ...
WildWolf Girl
 
Abba
cat
 
hej, jaz mam
cat
 
ne.