Nova številka
November 2020


Izid: 6. 11. 2020

Jaz, čudakinja in pol #8

2
I love book
Ojla! Nov del! Odločila sem se, da bom objavljala pogosteje, da čim prej pridemo do 38,da potem lahko objavljam samo še od tam.

SPET stojim pred omaro in SPET se mi vsa oblačila zdijo grozna. A danes se ne pripravljam na srečanje z Maxsom, temveč na srečanje z njegovo sestrično Kim. Res si želim, da bi bili prijateljici, zato bom izgledala POPOLNO. Ko tako gledam po internetu kako naj izgledam zasledim link, da je zdaj moderno imeti pobarvane lase. In, ker si pač jaz želim izgledati moderno sem MORALA iti v trgovino po barvo. Izberem si rjavo barvo, ki “kao” spreminja barvo. Ta naj bi se spremenila v modro.
Nisem si prebrala navodil (okej, dejansko: KAJ JE NAROBE Z MANO?!) zato sem se takoj začela barvati. Vklopila sem gretje, saj me je zeblo (od kje pridejo vse te slabe ideje?) in ni se dobro končalo. Ko sem odstranila brisačo sem imela MODRE lase. Ugotovila sem, da se barva dejansko lahko spremeni pri NANAŠANJU BARVE PRI VISOKI TEMPARARURI, a jaz trapa NISEM prebrala navodil, zato imam zdaj lase modre. “To je še huje od mojih oranžnih las!”si mislim medtem, ko iščem lasuljo. Najdem samo črno lasuljo za čarovnice in si mislim: “Bolje kot modra!”.

Z Kim se dobiva pred nakupovalnim središčem. Kot vedno izgleda ČUDOVITO, a tokrat me to ne moti. Skupaj nakupujeva, se smejiva, ko pomislim:”Čakaj, mogoče pa to, da nimam prijateljic ni krivo to, da sem čudna, temveč to, da sem si v glavo vbičala, da me noben ne mara? Mogoče pa se jaz bojim česa?” in takrat spoznam: bojim se sprememb. Bojim se drugačnosti. Bojim se sebe.
Pobegnem iz nakupovalnega centra. Kim kliče za mano, a se ne ozrem. Bežim. Bežim pred spremembami.

Najbrž sem vam dolžna vse razjasniti. Torej; sprašujete kako se lahko bojim SPRRMEMB. No, tu je odgovor:

Ko sem bila stara 8 let je moja mami dobila službo v Španiji. Najprej je bilo vse uredu, od doma bi bila samo vsak mesec dva tedna. Starejša sestra je bila takrat stara 13 let in imela obdobje “samoiskanja” – po domače bila je res, res nesramna. Samoiskanje je mamin izraz obdobja, ko za vse rečeš ne in si nesramen do mlajših. No, sestra mi je začela govoriti, da bo mamin odhod spremenil VSE in, da so spremembe najhujša resnična nočna mora. Ona je bila zame junakinja, zato sem ji vrjela. Od takrat se bojim sprememb. No, ne takih manjših, takih se ne bojim. Bojim se sprememb, ki mi lahko spremenijo življenje (čeprav meni lahko spremeni življenje tudi, če gorčico zamenjam za majonezo v sendviču).

Zdaj ste izvedeli moje “tragično” otroštvo. No, ko sem tako kot neka čudakinja (oh, pozabila sem to tudi SEM!) zbežala iz trgovine in se “prebudila iz sanj” (za tiste, ki ne razumete je tu prevod: ko sem ugotovila resnico, ki sem si jo sama sebi prikrivala) sem zbežala domov. Doma sem se zaprla iz sobe in, če bi o meni pripovedovali v knjigi bi se vse to izgledalo kot, da sem najstnica, ki se “išče” in jo kar pretirano “meče”. Vzela sem dnevnik in pisala. Napisala sem vse, le, da sem pripovedovala kot, da mi je to zgodbo nekdo pripovedoval (glejte, RES ne želim, da bi kdo na svetu vedel za moj strah). Nisem vedela, da je Kim pozvonila na vratih. In nisem vedela, da je moji mami povedala za ‘dogodek’ (oprostite, če se bo to slišalo kot, da sem depresivna, ampak ravno poslušam žalostno pesem). Najbrž bi morala predvidevati, da jaz ne morem imeti normalnega druženja s prijatelji, ampak vedno znova upam, da bo ta nesrečna zvezda, pod katero sem se rodila v vesolju eksplodirala. (Nisem ravno dobra v astronomiji).
Večeri se (zdaj bi morala reči, in jaz v solzah zaspim, a jaz si ne zaslužim takega dramatičnega zaključka) in jaz z rokovsko glasbo v ušesih zaspim.
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
kdaj pride 38 del?
0
 
Torej zdaj novih novih delov (39, 40) ne boš objavljala dokler se temi ne prideš do tja?
 
Ne, bom bom... Najbrž pride jutri/danes. Moram ga še dokončati 😁
 
I love book
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
super je ! komaj čakam nov del:kissing_heart:
0
 
Crazy Girl
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ja res je fuul dobr...kumi cakam nasledni del:joy::blush::clap::thumbsup::crown::heart:
0
 
OneHuman

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Priljubljene objave

༺❥℟Ø𝕊Σ✦༻
17
 

Collgirl1#
65
 

Bananica♡☆♧
24
 

Collgirl1#
41
 

ManonWhitethorn
11
 

Oglas

Zadnji odgovori

Igralka 10 je odgovoril/a na
Našla vse!:grinning:
 

Igralka 10 je odgovoril/a na
Meni pa je ime JULIJA, moja najljubša knjiga ...
 

Hermiona 17 je odgovoril/a na
Neeeee!!! Pa glih ko je napeto!:rage::rage::rage:
 

No Name je odgovoril/a na
Ko prideš v among us, imaš najprej 'tipke' ...
 

No Name je odgovoril/a na
Sem prebrala, in je super:)
 

Sadež je odgovoril/a na
no ti je moja slika: https://www.ozadja.si/image/63-soncni-zahod.html
 

No Name je odgovoril/a na
Tvoj naj predmet je matematika? Vau ....
 

Ilovecandy je odgovoril/a na
hahahahhahahahhaha
 

Ilovecandy je odgovoril/a na
jst sm že bla prjavljena
 

Ilovecandy je odgovoril/a na
No tu je moja slika: https://www.hoteli-bernardin.si/si/imagelib/full/default/Blog/Blog%202017/soncni-zahod/zahod-srce-sonce.jpg Držim ...
 

Tani je odgovoril/a na
omggg ful mi je všeč!:heart_eyes::heart_eyes: ...
 

flamingo je odgovoril/a na
1 :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
 

Bad girl je odgovoril/a na
Jaz bi si rada naložila roblox pa ne dela:sob: ...
 

flamingo je odgovoril/a na
našla
 

flamingo je odgovoril/a na
našla