Naslednji Pil izide 5. marca

Nova številka
Februar 2021


Izid: 5. 2. 2021

Jaz, me ali kakorkoli hočete 2. del

5
»No, kaj ti je rekel?« sem z zanimanjem vprašala Katarino. »Nič, saj sploh nisem prišla do njegove mize!« »Kaj?« »Ja... Mislim, da ga ne bom vprašala...« »Ah, daj no! Ti znaš res dobro komunicirati z vsemi! Daj, no saj ni tako težko,« sem ji prigovarjala in še vedno počasi grizljala svoj marmorni kolač. Katarina pa je samo zavzdihnila in sedla na svoj stol. Hrane se ni več niti dotaknila.
»Veš kaj me zanima? Le zakaj pada sneg?« sem spremenila temo pogovora. »Mislim, saj je bilo prejnjšni teden še 20 stopinj!« »Ah, ne vem, saj po eni strani je še boljše, da je tako.« »Misliš?« Katarina me je pogledala z ’zakaj se tako obremenuješ s tem?’ pogledom in še enkrat zavzdihnila. Vrnila sem ji isti pogled. Da se jaz obremenjujem? Ona bi se prej naučila vseh jezikov na svetu, kot da bi govorila z Liamom. Pogledala sem jo. Še vedno ni pojedla svojega peciva. Spet sem jo pogledala, tokrat v oči. »Dobro, lahko ga vzameš,« mi je rekla in se mi nasmehnila. Dobro vem kaj si je mislila; Klara je pač Klara, in ne more iti iz svoje kože, haha.
Po kosilu sem Katarino pospremila na avtobusno postajo, nato pa sem peš odšla domov. Do takrat je napadlo že kar veliko snega, ravno prav, da mi je zmočil nogavice in teniske. Kdo pa bi pričakoval, da bo danes padal sneg? Ustavila sem se, se usedla na betonsko ograjo in pobrskala po torbi. Ja, našla sem kar sem iskala, en evro. Torej grem lahko v slaščičarno! Hitro sem stekla naprej, do edine slaščičarne v našem malem mestu. Ali pa veliki vasi. Hm.... No, v glavnem stopila sem v slaščičarno in si naročila kepico lešnikovega sladoleda. Potem sem se usedla za mizo in uživala v najboljšem sladoledu kar sem ga kadarkoli jedla.
Skozi vrata so prišle tri postave. Natančneje Ana, Špela in Jasna, moje sošolke. Hitro sem se sklonila in se poskušala čim bolj skriti, saj se nismo najbolj marale. Na srečo me niso opazile in sedle so za sosednjo mizo. Le kaj one počnejo tu? Avtobus, s katerim naj bi šle domov je že zdavnaj odpeljal. »Super, da si se zmenila, da nas lahko pridejo tvoji starši iskat,« je rekla Jasna Ani in s tem odgovorila na moje vprašanje. »Ja, in da bomo lahko prespale pri tebi doma!« je rekla še Špela. Ana se je nasmehnila in naročila tri drage, velike sadne kupe. Le zakaj se zmeraj važi s tem, da ima bogate starše?!
»Bomo spet gledale maraton fimov na tvojem novem dragem računalniku?« Ughh! »Prav vem, kako bi zdaj pogledala Klara. Bila bi čisto tako,« je rekla Ana in se spačila v čudo grimaso, ki je bila čudno podobna mačku, ko mu ponudiš skledo solate. Bo že videla! »Haha, ja, zraven nje bo pa Katarina s tisto svojo čudno frizuro, in bo spet buljila v Liama,« je rekla Jasna in se spet škodoželjno zasmejala. »Čisto preveč očitno je, da ji je všeč. Itak ga ne bo nikoli dobila. On je moj!« je rekla Ana in obliznila žlico. »Ste videli kako me je gledal?« Zmazilo me je. Le kaj bi na to rekla Katarina? Bi bila užaljena, jezna? Res ne vem.
Hitro sem plačala in pretresena odšla.
Hej! Imela sem že narejen nov del, zato sem ga objavila! Upam, da vam bo všeč in hvala za lepe komentarje! :stuck_out_tongue_winking_eye:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
super pišeš! noro! fulllllllllllll mi je všeč!
P.S. se naročim nate!
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Si že povabil/a kakšnega prijatelja na Pilovo spletno stran?
Seveda.
(477)
Ne še.
(494)
Bom zdaj!
(81)

Oglas

Zadnji odgovori

Spring je odgovoril/a na
Ni problema! :hugging: Z veseljem se lahko ...
 

Ocean je odgovoril/a na
1. Punca 2. 12 3. Šport, biologija, gore...
 

Sonja je odgovoril/a na
Sem že komaj čakam
 

Spring je odgovoril/a na
Z veseljem! Bi se tudi ti name?:heart_eyes::ok_hand::blush:
 

Violinka je odgovoril/a na
Se popolnoma strinjam s tabo:two_hearts: Popolnoma ...
 

Violinka je odgovoril/a na
Moj like imaš Pikica:kissing_heart: Seveda ...
 

Violinka je odgovoril/a na
YES:heart_exclamation: Komajjjjjjj semmmmmmmm ...
 

MiniJinny je odgovoril/a na
Oddala sem. Upam da se vidimo v next round
 

ajdi je odgovoril/a na
začetek mi je zelo všeč.:blush: Ajdi
 

Lena je odgovoril/a na
Hoj, na Pilovem blogu lahko pišeš o tem, ...
 

blondi je odgovoril/a na
zlo fajn, dej še! In zdej k je tko napiet ...
 

blondi je odgovoril/a na
zlo dobr, dej še, še še :grinning::grinning::grinning:
 

ajdi je odgovoril/a na
hej jaz sem rešila tvojo anketo in ti napisala ...
 

blondi je odgovoril/a na
všeč mi je nadaljevanje, zgodba je zanimiva ...
 

potterheadki12 je odgovoril/a na
sadežžž kdaj prideeeeeee nov delll zgodbe ...