Nova številka
November 2020


Izid: 6. 11. 2020

karantenske prigode 4. del

2
Nasledni dan je bil tako težek da niti malo nisem znala pisati testa za slj. Seveda je nastala slaba ocena. Grem dol in vidim mamin kovček. Nato grem poiskat mami in jo vprašam: mami kdo bo skrbel za nas? Mami: kako naj ti povem da ne boš užaljena? Vita: kaj bomo živele sestre narazen? Bomo šle v renjisko družino? Bomo dobile varusko? Mami: oh miška...ne bo zelo grozno saj bom šla samo za 5 mesecov to ni veliko. Vita: pet mesecov??!!??! in potem samo 1 mesec frej in že spet?!?! to je grozovito! Mami: vem nisi še navajena lej navadila se boš in bo vse v najlepšem redu! Vita: ne ne grem se tega!!!
Mami: Vita! Vita pridi sem ! VITA!!!!
Sedaj sva bili z mamo skregani nato pride še Lana ne odrinila sem jo stran dobenega nocem več!!!!! Bil je grozovit dan še posebej ker je mami naslednji dan odšla. Bil je večer ampak še vedno sem bila v postelji in razmišljala o tem. Sploh nisem več mogla razmišljati. Obe z Lano sva ble zaprti v sobi nisva se več pogovarjale dokler mami ni odšla. Tik tak tik tak, oh budilka zakaj me mora vedno zbuditi. Nato se spomnim da mama bo kmalu odšla moram se še hitro poslovit. Pridem dol in vse so bile za mizo razen maša je bila še vesela saj dobena ji še ni povedala če ne bi bila razočarana. Pozdravim s tihim hej in dobena se ne gane razen mami me pozdravi nazaj. Pridem za mizo in pojem cokolino. Ura je bila že deset do devetih mami je pa ob devetih odšla. Vse smo se poslovile žalostno in pozdravile ADIJO MAMI!!!!!!!! In šla je z avtobusom. Lana mašo pospremi nazaj notri jaz pa se vsedem na beton in začnem jokati. Po nekaj min sem se sprijaznila in šla sem notri. Lana je naredila palačinke ampak jaz jih nisem jedla. Šla sem v posteljo in dobim sporočilo od Lune: Hejla, Vita kako si aves da sva se s Tino skregale in sem ti hotela reči da si še vedno moja BFF!! Tina je prava vazička! Pogledam a nič se ne veselim. Nato me začne klicati in jo prekinem.
Zaspim. In nato zaslisem zvonec na vratih. MAMI?!?! In stecem dol z Lano maša že spi, ampak Lana me ustavi in reče: Vita se ti ne zdi da so neke sirene vzunaj. O...n..e rečem in Lana steče po mašo in jaz odprem vrata ter vidim gospoda v policijski opremi ter reče Vita, Lana in Maša Pustotnik. In se sprašujem kaj je JE MAMA V BLIŽINI?!?!?!!? Gospod reče pridite ven takoj! Pokličem ju in začnem jokati ko nora. Spustite me!!!!!! KAJ ŽELITE Z NAMI KJE JE MAMA!!!!!!!!?!?!?!?!?!?!?!?!??!? Lana me začne mirit a jaz se ne ganem. Gospod začne umirjeno govoriti in zraven glasno govoriti. Vaša mama...oprosti ampak ni je več... Lana jaz in Maša se spogledamo in prikimamo ne more biti res!!!!!!! Začnemo grozno jokati in gospodje nas odpeljejo v kombi. Vsako posebej. Mene so mogli prijeti nisem mogla hoditi slabo mi je bilo, nisem mogla dihati na koncu sem omedlela. In na koncu se zbudim...
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth:
Ojoj. Zelo. Na. Pe. To.
DAJ NOV DEL GOR ZDAJ! TAKOJ!
HAHA.
Super je:wink:
:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
0
 
OOOO thx hvala jutri pride mogoč nov del!
RTM!!!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMG:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:
R A B I M N O V D E L! TAKOJJJJJ!
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
0
 
Hheehh ga dobiš jutri.
:)
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Priljubljene objave

Collgirl1#
61
 

Bananica♡☆♧
21
 

Collgirl1#
38
 

happyGIRL
10
 

SlanaČokolada
27
 

Oglas

Zadnji odgovori

Igralka 10 je odgovoril/a na
Prijavila.:kissing_heart:
 

Moi je odgovoril/a na
Liars inc (laznivci doo se mi zdi da je slovenski ...
 

Moi je odgovoril/a na
Mi mamo tut teamse, za kamere je pa ful odvisno ...
 

gora je odgovoril/a na
mi delamo tut prek temsov. jap je se kr fajn. niti ...
 

cat-climbngthisis-mylife je odgovoril/a na
Zelo dobro! :slight_smile: Ammm to se ne ...
 

muca Zajči je odgovoril/a na
Hej, za preobrazbe mi je zmanjkalo idej, ...
 

Pilovka 1 je odgovoril/a na
Super, bom spremljala
 

LadyBugFAN je odgovoril/a na
Samo eno vprašanje. ali si lahko tam pri ...
 

Pomaranča1 je odgovoril/a na
ČE BOŠ ŠLA BREZ MOJEGA DOVOLJENJA GREM ŠE ...
 

Pomaranča1 je odgovoril/a na
ČE BOŠ ŠLA BREZ MOJEGA DOVOLJENJA GREM ŠE ...
 

JustCarolina je odgovoril/a na
Zanimiva zgodba. Nadaljuj. Všeč mi je konec, ...
 

Ilovecandy je odgovoril/a na
OMG!!!!!!!!! TVOJA ZGODBA JE TOK DOBRA! Zdej ...
 

Cookies je odgovoril/a na
lahko plis objaviš rezultate orej
 

Hermiona Granger je odgovoril/a na
FBI odprite! zahtevamo nov del te zgodbe ...
 

Bad girl je odgovoril/a na
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!! Hmm... ...