Naslednji Pil izide 4. junija

Nova številka
Maj 2021


Izid: 7. 5. 2021

Kraljevi plamen - prolog

9
Hej! Tukaj sem z novo zgodbo, ki se je prej imenovala Tat plamenov, zdaj pa, ko sem napisala že osemdeset delov (!!!) se je vsebina spremenila in ne ustreza več naslovu, zato sem jo preimenovala v Kraljevi plamen. Upam, da vem bo všeč!
P.S.: Prvih šest delov Sanje ali resničnost sem imela napisanih vnaprej, zato bo trajalo nekaj časa, preden objavim nov del.
--
Bila so štiri. Kraljeva bodala. Narejena iz obsidianskega železa, v temi nevidna in neslišna, kot veter, ki reže zrak. Razdeljena so bila med štiri ljudstva, dana štirim kraljevim družinam: Ironheart, Throneland, Snowfox in Kerosery. Stvarniki, ki so naredili bodala, so družine izbrali z namenom, da bi svet prekinil vojno in ustavil prelivanje krvi, ki se je začelo. Ampak bodala so svet pahnila v temo, ki oožira svetove enega po enega, dokler od sveta ne ostane ničesar več.

Eno je bilo dano Asellom, varuhom elementarne magije: ognja, zemlje in ledu. Vzkipljivim Ayanom, prizemljenim Axanom in brezsrčnim Awanom. Tri ljudstva, vsako zase drugačno, ampak skupaj bolj smrtonosno od desetkrat večje vojske. Tsite razlike med njimi so jih pahnile v medseboljno vojno, v kateri se je njihovo bodalo izgubilo za vedno. Ampak dedinja, ki ima moč, da ga najde, lahko svoje kraljestvo dvigne iz prahu in pepela, ali pa umre strtega srca. Sama bo morala začeti krojiti svojo usodo, preden bo prepozno zanjo in za vse, ki jim bi jim morala biti kraljica.

Drugo je pripadlo čarovnici Zanelle, prvi čarovnici tega sveta. Veliki zavojevalki, vedno pripravljeni na vojno. Častihlepna Zanelle je, kot vse čarovnice kasneje za njo, želela uresničiti prerokbo o štirih, največjo in najbolj nevarno prerokbo, kar jih je in jih kdaj bo. Lahko spremeni življenje mnogim ljudem. Na boljše ali na slabše.
Eno, da vlada Azarelli. Drugo, da vlada Nyxu. Tretje, da vlada Maelwu. In četrto, da vlada Narrowu. Štirje kosi, ki bi morali biti združeni. Da bi bili eden. Eden, ki vlada, eden, ki poveljuje, eden, ki ubija in eden, ki jih v temi spoji.

Tretje bodalo so dali vilinom: varuhom magije uma, omejenega spreminjanja oblike, kasneje pa tudi vetra. Vilini so bili močan narod, vedno pripravljen na vojno. Ravno vojne pa so jih začele obsedati in kmalu od sveta ne bi ostalo nič več, če jim bodalo ne bi bilo vzeto. Uporabljali so ga za zavojevanje in gradnjo svojega imperija. To se jim je maščevalo. Ljudstvo se je razdelo, tako kot vladarji kraljestva. Ampak ena in edina dedinja, ki je upravičena do vladanja vsem vilinom, ne ve, kdo je in kako si bo prestol priporila nazaj.

Četrto… Četrto bodalo so dali magom, spreminjevalcem oblike. Krutem narodu, a hkrati verujočim v stare običaje. Izmed vseh štirih kraljestev so bodalo najbolj spoštovali in ga niso uporabljali za zavojevanje. Ampak ostala kraljestva so kmalu ugotovila, da je magijsko kraljestvo brez obrambe in požgali so ga do tal. Iz njegovega pepela pa je nastalo drugačno ljudstvo. Bolj kruto. Utrjeno. Magi bi lahko zavladali svetu, če dedinja bodala svoje preteklosti ne bi zakopala globoko vase, da jo je sčasoma še sama pozabila.

Ampak nekoč bo kraljevi plamen zopet zagorel v vseh štirih neustrašnih srcih. V vseh štirih srcih, katerih lastnice bodo vstale iz teme in postale to, za kar so se rodile.
Voditeljice sveta, ki ga morajo dvigniti iz teme, ki ga požira.
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Okej...:smiley::sweat_smile:
To je pa že preveč za mojo glavo!!!!!!!!!!!!!:head_bandage::scream:
SVETOVNO, SPKETAKULARANO, NEPOZABNO, FANTASTIČNO!:grin::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart:
Samo toliko, da veš! Imam na profilu napisano, da jo moja naj zgodba Sanje ali resničnost! Mislim, da moram dodati še tole, a ne?:money_mouth:
Ful mi je žal, da ne bo kmalu naslednjega dela zgodbe Sanje ali resničnost!:disappointed::worried:
Ampak ta zgodba, draga Manon je pa VAU!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Res znaš! Res is pisateljica in samo ploskam ti lahko!:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
Naj, naj, naj oboževalka, :heart_eyes_cat::heart_eyes_cat::heart_eyes_cat::heart_eyes_cat::heart_eyes_cat::heart_eyes_cat:
JustLilly
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Omg!
Obožujem tvoje zgodbe! Naravnost super so:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Neki časa sem samo gledala ekran, ko vidim, da so ti objavila zgodbo! Super je:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Lysm, Sladkorček:sparkling_heart:
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
To je napisano kot profesionalna knjiga. Kaj, ti to od kje kopiraš? Okej, saj ne, verjamem, da pišeš sama, ampak to resnično presega meje normalnega! Komaj čakam na razplet zgodbe, ki se sploh še ni resnično začela, saj je to šele prolog. A že po prologu se da marsikaj ugibati.

Lp, :eight_spoked_asterisk:j:eight_spoked_asterisk:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Najbolj aktivno uporabljam ...
Discord
(40)
Snapchat
(135)
Tiktok
(59)
Youtube
(125)
Instagram
(38)
Viber
(89)
Telegram
(3)
Facebook
(2)

Priljubljene objave

masleni koruzici
18
 

Terminator3000
13
 

masleni koruzici
12
 

VE123
22
 

No Name
41
 

Queenfan
12
 

Oglas

Zadnji odgovori

Bego je odgovoril/a na
SUPERRRRRRRRRRRRRRR. ODLIČNO, FANTASTIČNO. ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Omb nadnaravno! To je preveč dobro da to ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Waw kok cool! Amazing pisateljica si Nena! ...
 

Odjavljena COOL je odgovoril/a na
44
 

dragon girl je odgovoril/a na
Omb bravo Nena! Sry ker nisem prej brala, ...
 

*Galaxy Ginny* je odgovoril/a na
Js sm rakec
 

Nena je odgovoril/a na
Tani tkoj me narišiiiiii sej veš kk zgledm ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Waw noro! Prebrala sem vse dele in moram ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Waw. oprosti da nisem prej komentirala ostalih ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Omb odlično! Oprosti če nekaterih delov ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Noro! Vedno bolje je! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Waw takoooo lep del! Obožujem to zgodbo:kissing_heart:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Čak kaj? A dejansko! Omb yes yes yes yes!!!:hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::h
 

Hermiona Granger je odgovoril/a na
nah, SPLOH nisem vesela (upam, da veš, da ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Hahahaha. Midvi z mojo sošolko sva se dejansko ...