Naslednji Pil izide 5. Februarja

Nova številka
Januar 2021


Izid: 8. 1. 2021

LET ME BE! 1. del

37
Zvok praznine in tišine se je razlegal po sobi, tišina me je vedno tako motila, verjetno zato ker so jo zahtevale učiteljice pri pisanju testa. Bilo je tudi dolgočasno, nič prijetnega, kaj šele pametnega za početi. Tedaj sem se spomnila neumnega dnevnika, tistega grdega roza zvezka ki je že nekaj let ležal v mojem predalu. Dolgčas se ni končal, pa tudi ideje kaj bi počela ni bilo druge kot ta, da iz dolgčasa pišem dnevnik, ne kot ostale punce ki to počno za zabavo, ne jaz bom pisala le zato ker mi je dolgčas. Iz predala sam končno povlekla grdo stvarco, ter začela pisati. Brez da bi se predstavila ali morda celo grulila kako je dnevnik lep, samo pisati sem začela.
Na svetu je veliko vrst ljudi, veš ti bebavi dnevnik, res veliko, sama poznam tri osnovne vrste ker v šoli ne poslušam preveč, tako kot tudi ti nisi. Torej ljudje spadajo v tri vrste, med nesramne, prijazne ali preveč prijazne, torej tiste sladke dobrodelce ki jim pravimo 'dobrotniki'. Sama ne vem v katero skupino spadam, verjetno v nobeno, saj v nobeno nočem. Moja starša, onadva, pri njiu dveh je čisto drugače, onadva spadata v zadnjo skupino, to sta si želela, zelo želela in dosegla. In ne, v zadnjo skupino ne spadata ker bi bila super in popolna starša, ne, sploh ne.

Večina ljudi ve, da tu kjer živim jaz, otroci ki izgubijo starše ne gredo v kakšen dom, tukaj jih potisnejo v rejniško družino, njihov nov začasni dom dokler jih kdo ne posvoji ali pa jih premestijo v drugo rejniško družino. Jaz sem iz rejniške družine. Nisem drez staršev, kot si ti bedni dnevnik zagotovo pomislil, ne, tu v tej ne tako majhni hiši živim s svojima biološkima staršema, ki sta se odločila, da bosta dala začasni dom osirotelim otrokom , čeprav že imata svojo biološko hčerko. Ne spomnim se, kdaj sta se je njuna dobrodelnost začela, spomnim se le, da so bili pri nas otroci, ponavadi dva ali trije, včasih samo en. Ti otroci so potem odšli, ponavadi pa so takoj za njimi potem prišli novi, neznani. Tako je bilo od kar pomnim. Zaradi tega sta bila moja starša v našem kraju znana kot "dobrotnika". Prijazen par ki osirotelim otrokom ponudi začasno prebivališče. Pa sta bila res tako dobra in prijetna? Ne! Ne, ti bedak, vsaj po mojem mnenju nista bila! Pa ne zato ker mi nebi vsega kupila, vsega dala. Zame sta bila starša, ki sta se s tujimi otroci večkrat raje ukvarjala kot s svojo pravo hčerko, ker ta ni taka, kot bi si morda želela. Mogoče odžalujeta, da sta mi dovolila trenirati box, namesto da bi obiskovala plesne vaje, kot večina petnajstletnic iz mojega razreda, verjetno obžalujeta, da me nista stlačila v škatlico popolnega dekleta, saj bi me, če se nebi toliko posvečala drugim. Saj ne pravim, da sta me zanemarjala, samo velikokrat se mi je zdelo da imata druge otroke raje, in ne, nisem bila ljubosumna.
"Ne smeš se preveč navezati na njih, saj bodo kmalu odšli." Sta mi velikokrat govorila. Skoraj nikoli se nisem z nikomer družila, saj sem sama vedela da bodo odšli, pa tudi zato ker nisem bila preveč družabna, z nijmi sem poizkušala biti le prijazna, to pa je staršem zadoščalo. Tudi v šoli...

Zazvonil mi je telefon. S treskom sem zaprla dnevnik ter ga zabrisala pod posteljo. Hitro sem zgrabila telefon in pogledala. Pisal mi je on, Jason... Pred kratkim sem mu poslala svojo sliko, no saj mi je on tudi svojo. Bil je precej privlačen, mislim zelo privlačen. Temne oči, svetli lasje, mišice, kaj drugega bi si še želela! Sicer je bil iz druge države, ampak to ni bila ovira, vsaj meni se ni zdela. "Res si lušna" mi je napisal! Prevzel me je sladek občutek in legla sem na posteljo ter sanjarila. Mami in Oči nista vedela zanj, znorela bi če bi. Trenutno sem bila doma sama, starša sta bila... no saj veste, iskat sta šla 'našega novega začasnega družinskega člana' kot bi sama pocukrano rekla. Trenutno smo bili sami že en teden, kar mi je zelo ustrezalo ker ponavadi nisem imela toliko časa samo z njima. Zaslišala sem avto na našem dvorišču, nekaj trenutkov za tem pa so se že odprla vrata. Slišala sem glas svojih staršev ter pocukran glas socijalne delavke. "Frida!" sem zaslišala iz spodnjega nadstropja. "pridi dol, ter spoznaj našega novega začasnega družinskega člana!" je osladno nadaljevala mami. Do teh otrok, tudi starejših sta se vedla tako otročje, prigovarjala sta jim kot dojenčkom, no saj sta se potem po prvih nekaj dneh umirila in postala normalna, ampak še vedno je bilo čudno, kot ostalo moje življenje.

Takole, nova zgodbe je tu! Upam da vam je 1. del všeč in boste spremljali! Če vam je kliknite lajk, KOMENTIRAJTE in se če želite name tudi naročite, da bom vedela da je vredno nadaljevati! :wink::blush::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration:

Zeloooooooooooo vas imam rada in lepo bodite, Tani :kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::hugging::hugging::heart::heart:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick: obožujem to zgodbo:heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::peace::heart_decoration:
0
 
Awwwwwwww... HVALLLA!!! upam da spremljaš!! LYSSSSM
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMG! Tak mi je všeč!!!!!!!! Kaj se lahko zgodi! Tak dobro pišeše res maš talent! #komajčakamnov #fulsikul #tvojafanica #maštalent
LYSMMM
:heart::strawberry::heart::strawberry::heart::strawberry::heart:
0
 
Awwwwww... HVAAALAAA!!!!!! LYSSSSSM
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ja Tani, ja!
ZAKON ZGODBAAA! I love it!!!
Defenitivnoo spremljam!!
P.S. Glede vibra, sem pa že hotela vtipkat tvojo tel. št., ampak se mi je zazdelo, da je to malce preveč osebno...Ne zameri mi, prosim!
Še enkrat: Naj naj naj zgodba!
Mwaaaaaa!
Lp, hG
:blue_heart::sparkles::rosette::two_hearts::blue_heart::sparkles::rosette::two_hearts::blue_heart::sparkles::rosette::two_hearts::blue_heart::sparkles::rosette::two_hearts::blue_heart::sparkles::rosette::two_hearts::blue_heart::sparkles::rosette::two_hearts::blue_heart::sparkles::rosette::two_hearts::blue_heart::sparkles::rosette::two_hearts::blue_heart::sparkles::rosette::two_hearts::blue_heart::sparkles::rosette::two_hearts::blue_heart::sparkles::rosette::two_hearts::blue_heart::sparkles::rosette::two_hearts:
0
 
AWWWWWW...Hvala!!!!! LYSSSSSSSSSSSM <3<3<3<3<3<3

ps. glede vibra je ok, če želiš mi ševedno lahko kadarkoli kaj napišeš.
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Jejjjj že sam začetek je NEVERJETEN! Nov del, čimprej!!! :kissing_closed_eyes::hugging::heart_eyes::kissing_heart::sunglasses::upside_down:
0
 
Awwwwwww... HVALA TI!!! nov del verjetno pride jutri :) LYSSSM <3<3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
k-a-k-o dobiš toliko lajkov? Jaz jih toliko nisem dobila niti pri eni zgodbi
0
 
Vem kaj ne! NEVERJETNO!
 
Power Girl
nwm kar pridejo. morda je pomemben čas? sama vedno dobim toliko likov ča objavim zgodaj. Upam da spremljaš! LYSSSSSSSSM <3<3
 
Jaz sicer pišem šele mojo drugo zgodbo(Ujeta v megli) ampak nikoli nisem dobila več kot 4 lajke! Bravo Tani lepo, da je tako veliko pilovcem všeč tvoja zgodba! ;)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
uaaaaaaaaaaauuuu:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:. The BEST ZGODBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! se strinjam z Ginny Weasley, kako dobs tolk lajku? res si super oseba:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart:🧡:heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::green_heart::green_heart:🧡🧡:yellow_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::gift_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::sparkling_heart::gift_heart::sparkling_heart::gift_heart::sparkling_heart::gift_heart::sparkling_heart::gift_heart::sparkling_heart::gift_heart::sparkling_heart::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::green_heart::yellow_heart::heart:🧡:blue_heart:🧡:purple_heart::yellow_heart::green_heart:🧡:yellow_heart::heart::yellow_heart:🧡:green_heart:🧡:blue_heart::blue_heart::yellow_heart::purple_heart:🧡:green_heart::heart::yellow_heart::heart::blue_heart::purple_heart:🧡:sparkling_heart::gift_heart::sparkling_heart::gift_heart::sparkling_heart::gift_heart::sparkling_heart::gift_heart::gift_heart::sparkling_heart::gift_heart::sparkling_heart::gift_heart::gift_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::gift_heart::sparkling_heart::gift_heart::sparkling_heart::gift_heart::sparkling_heart::gift_heart::sparkling_heart::gift_heart::sparkling_heart::gift_heart:🧡:purple_heart:🧡:green_heart::heart::yellow_heart:. ZELO ZELO ZELO ZELO ZELO ZELO ZELO ZELO ZELO ZELO ZELO ZELO ZELO ZELO....TE IMAM RAAAAAAAAAAAAAAAAAAADDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAA:slight_smile::slight_smile::grinning::grinning::smiley::smiley::smiley::wink::wink::wink::wink:.

P.S. : komaj čakam nov del in spremljam naslednje dele.
0
 
Awwwwwwww... HVALA, HVALA, HVALA! LYSSSSM! <3<3<3<3<3<3

za like pa nwm. morda je pomemben čas? sama vedno dobim toliko likov ča objavim zgodaj. Drugače ste pa vi ki berete krivi da jih je toliko. ;)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
kul zlo je dobra
0
 
lovepil
Awwwwww... hvala ti! Upam da spremljaš! LYSSSSM <3<3<3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ zgodba ever
Rada te mam:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
Definitivno spremljam
Tvoja naj fenica
wolfy13:wolf:
0
 
Awwwwwww... FUL TII HVAAAAALA da boš spremljala!! LYSSSSSSSSSSSSSSSSSSSM!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
nasaajboljsa zgodba na pilu ever:upside_down:
1
 
Awwwwwww.... HVALA TI! LYSSM!! <3<3<3<3<3<3
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kaj bi raje dobili priloženo Pilu: kartice zvezdnikov ali nalepke?
Raje imam 3 kartice zvezdnikov, kot do sedaj.
(69)
Boljše bi bilo, da bi dobili več manjših nalepk zvezdnikov, živali in luštnih ilustracij.
(212)

Priljubljene objave

Beauty&Cuteyland
54
 

Beauty&Cuteyland
55
 

Tani
35
 

Revija PIL
50
 

Tani
50
 

Tačka
40
 

Bad girl
28
 

Beauty&Cuteyland
38
 

Oglas

Zadnji odgovori

Hermiona Granger je odgovoril/a na
hmmm.... ne vem kako bi izluščila glavni ...
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
ok. Dela
 

Diamant 123 je odgovoril/a na
awww dejansko se zdej jokam hah kjuttt in ...
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Citre
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Violina, viola
 

Cool Girl je odgovoril/a na
Super 'igra'. Okej, povedala ti bom moje ...
 

Bad girl je odgovoril/a na
JEEEEEEEEEEEEEEEJ! Sorry nisem prej videla ...
 

Bad girl je odgovoril/a na
WAW! Sej vem d to skoz pravim sao sn brez ...
 

Bad girl je odgovoril/a na
SVetovno! Ne razumem kak si lhk tak dobra ...
 

Bad girl je odgovoril/a na
SVETOVNOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JUUUUUUUUUUUUUUUUGUUUUUUUUUUUUUUUUUU
 

Bad girl je odgovoril/a na
Zk tak dobro pišeššššššš! Zakon!!!
 

Bad girl je odgovoril/a na
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart
 

Bad girl je odgovoril/a na
JESSSSSSSSSSS WAAAW nimam besed! Super je ...
 

Bad girl je odgovoril/a na
WAAAWWW ZAKONNN
 

Bad girl je odgovoril/a na
ZAKONNNN tak kot vedno