Nova številka
Marec 2021


Izid: 5. 3. 2021

LET ME BE! 2. del

22
Hitro sem stekla v kopalnico in si v obraz pljusknila hladno vodo ter z njo pomirila silno rdečico ki se je na mojem obrazu pojavila od divjega sanjarjenja o Jasonu. Voda ni ravno pomagala in moj obraz je bil še vedno precej rdeč. »Frida takoj pridi dol!« je bila že malce jezna mama. Počasi se se odpravila po stopnicah in pogled nepremično upirala v tla. »Kaj ti je nerodno?« me je šaljivo vprašal oče. »Ne« sem kratko odgovorila, ter mu namenila grd pogled. Očetov pogled mi je tedaj povedal, da nič od tega ni bilo prav, kar sem tako ali tako že vedela sama. Stopila sem do fanta, ta je izgledal malo starejši od mene, star kakšnih šestnajst ali sedemnajst let. Ni bil ravno grd, tako lep kot moj Jason pa sprt ni bil. Bil je precej povprečen fant. »Frida« sem rekla ter fantu stresla roko. Pri tem sem se prav osladno nasmehnila, da bi oče pozabil na moje jezikanje. Fantu je šlo na smeh, saj sem s svojim rdečim obrazom in zaigranim nasmeškom zagotovo izgledala presneto grozno. Še vseeno sem mu namenila oster, napadalen pogled. Še vedno s neumnim nasmehom mi je podal roko. »Noah sem« se je fant še vedno smejal. Komaj sem se še zadrževala da ga nisem močno udarila. »spekla bom palačinke in med jedjo se lahko z Noahom malce spoznamo.« je tišino med nama prekinila mama. »Ko vas ni bilo sem že jedla.« sem se zlagala. »No, saj lahko še vedno malce poklepetaš z nami se Noahu bolje predstaviš.« je navdušeno govorila mami. Takrat mi je jeza prekipela, dovolj sem imela sladkega prigovarjanje in Noaha in vsega! »Pa saj sem se mu že predstavila!« sem jezno vzkliknila ter zdivjala po stopnicah v svojo sobo. Slišala sem kako mami spodaj pripravlja palačinke in med tem osladno ogovarja Noaha. Mene nihče ni omenjal in tako mi je bilo tudi všeč. Še nikoli se nisem tako ’grdo’ vedla ko si prišli, vedno je bilo čudno in neprijetno a nikoli se mi ni tako odpeljalo. Stegnila sem se pod posteljo in zgrabila dnevnik.
Tudi v šoli... nadaljujem s pisanjem. Ni, no ni ravno čudovito, veliko ljudi je takih, ki jim ne moraš zaupati. Tudi veliko učiteljev je takih, na naši šoli še preveč. V vsaki šoli je tudi skupinica »popolnih, cool« deklet ki so strašno priljubljene. IN seveda je na naši šoli vse preveč takih skupinic, fantovskih in dekliških. In potem so še skupine »luzarjev« in še skupina ki je ne vem, nekako posebna, skupina šolskih nasilnežev, pa ne takih ki se kar tako znesejo nad tabo, seveda obstaja tudi taka skupina, ampak skupina o kateri govorim je ta, ki se rada agresivno odzove na neprijetnosti, na primer tudi manjše z*****vanje. Na manjše dražljaje se odzovejo s kako kletvico, tudi pred učitelji, na večje neprijetnosti pa tudi s fizičnim napadom. Na take primerke se zlahka zvali krivdo za kar koli. Kako vse to vem? Ker spadam v to skupino ti k****v dnevnik, če še nisi ugotovil. Ponavadi na to primerke ki so ponavadi tudi čudni, krivdo zvalijo »priljubljene in popularne« skupinice ki se jim to da »čudake« spravijo v težave zdi strašansko cool. Ljudje iz skupine v katero spadam jaz in še ena k****ca iz šestega. Torej, mi smo precej, nebi rekla neumni, ampak se ne maramo truditi za šolo in nam je šola vedno zadnja skrb, vsaj tako je pri meni. Nikoli, in res nikoli ne pokažemo čustev pred drugimi, zato nas je zabavno jeziti, ker ti hitro uspe, seveda da pokažemo jezo, žalosti ali osramočenosti nikoli. Ker sem vsaj malce pametna, vem da bi tisti, ki tak primerek pripravi do razkritja čustev, postal še bolj ’cool in popularen’, zato vsaj moji sošolci to vedno probavajo. Ponavadi nimamo prijateljev, no jaz imam srečo in imam eno. Ines ji je ime in je precej prijazna. Sicer ne vem v katero skupino spada, ampak je prijetna.
Vrata so se sunkovito odprla. Dnevnik, še vedno odprt sem s tako silo vrgla pod posteljo. V sobo je stopila mama. »Kaj je bilo tisto spodaj?« je jezno vprašala mama. »Katera stvar?« sem se delala neumne ter gledala mamo z bedastim presenečenim izrazom. »Sama veš kaj mislim! Da se ne ponovi! Pa samo toliko pazi da jutri ne dobim kakšnega klica iz šole, saj se je tvoje vedenje drastično poslabšalo!«. »od***i!« sem se zadrla ter se pognala v mamo stoječo med vrati. Silovito sem jo brez pomišljanja potisnila ven, ter zaklenila vrata svoje sobe. Vedela sem da ni prav, to da se tako vedem., ampak vsega je preveč, preveč tujih otrok, preveč osladnega prigovarjanja, preveč... vsega! Obraz sem zarila v blazino ter počasi zaspala.

Upam da vem je všeč in se opravičujem da nisem prej objavila novega dela. lajkajte, KOMENTIRAJTE in se če želite name tudi naročite.:wink::sparkling_heart:HVALA, ČE STE SE ODLOČILI DA BOSTE SPREMLJALI! :heart::heart::heart:

Lp, Tani:kissing_smiling_eyes::hugging::heart_decoration:

samo še nekaj: Prosim da če berete in vam je všeč dajte komentirat in lajkat da bom to vedla.

 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMG! Kok dobra zgodba! Čimprej nov del! RES SUPER PIŠEŠ! #tvojafanica #restemamzlelorada #čiprejnovdel
Lp, Berry
:strawberry::sparkling_heart::strawberry::sparkling_heart::strawberry::sparkling_heart::strawberry::sparkling_heart::strawberry::sparkling_heart::strawberry::sparkling_heart::strawberry:
1
 
awwwww... ful ti hvala! sem vesela da ti je všeč! LYSSSSSSM
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Piši naprej !!!!!!!!!!!!!! pliz :heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::heart::heart::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:
cool je
0
 
OK! hvala ti da spremljaš. LYSSSSSSM
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
SUPER ZGODBA IN PA ŠE TOLE: UPAM DA BO KMALU NOV DEL...
0
 
Awwwww... Hvala ti! Res mi veliko pomeni da bereš! LYSSSM
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super! Nadaljuj!!!
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super! Fantastično! Noro! Zakon si!
BARVISIMO!!!
Lp, hG
:blue_heart::sparkles:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
SUPER JE!!!!! SVETOVNOOO!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Komaj čakam nov del!!!
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super je!
Ampak jaz ne bom vedno komentirala, ker mi ti vzame preveč časa in vsega. Ampak lajkala bom pa zmeraj:wink:
No, samo toliko da veš, da tvoji zgodbo berem z največjim veseljem, ampak je ne bom zmeraj komentirala. FENOMENALNA ZGODBA!
Lp,
Super sisters :sparkling_heart:
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
super nov del 18 lajk je moj v vednost :sweat_smile:drgace pa super nov del spremljam:innocent:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ALI NADALJUJEM S PISANJEM? nwm ali vam je zgodbe všeč. Če vam ni, napišite da zčnem pisati novo, drugačno če želite, ali pa preneham s pisanjem?
0
 
Hej!!!! Seveda nam je všeč! Kaj pa misliš?????????????????????????
 
Itak prfekt zgodba je res mas talent js tega v lajfu nebi spravla tko lepo skupi prosim da ne nehas s pisanjem#tvojafenica🤗
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko ste stari?
9
(20)
10
(63)
11
(122)
12
(113)
13
(92)
14
(39)
15
(21)
16
(9)
Nič od naštetega
(13)

Oglas

Zadnji odgovori

Sladkorček je odgovoril/a na
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
 

dragon girl je odgovoril/a na
Super del!:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_h
 

dragon girl je odgovoril/a na
Superca!:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_hea
 

Anika0712 je odgovoril/a na
ti moj sonček!!!!! jesssssssssssssssss končno ...
 

Nooby je odgovoril/a na
sem se naročila na vaju:blush::heart:
 

Blackwidow je odgovoril/a na
Sem Blackwidow/Sk8er girl. V prostem času ...
 

Nooby je odgovoril/a na
Uau! Bom prebrala vse dele, ker sem ravno ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Super!:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart
 

dragon girl je odgovoril/a na
Lol. Zdaj imata pa obadva 3 glasove. In jaz ...
 

I love dance:) je odgovoril/a na
Super je! Hitro nov del! LYSM :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
 

No Name je odgovoril/a na
Se grem stavit, da jo bodo vrgli v bazen, ...
 

Pomaranča1 je odgovoril/a na
Waw! Ful superrr! Spremljam! :sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkl
 

🦄unicorn🦄 je odgovoril/a na
SUPERRRRR:heart_eyes::heart_eyes::sparkling_heart::gift_heart: SPREMLJAM:blush::kissing_h
 

someonehappy je odgovoril/a na
i don't want a belive it's too much cool LYSM ...
 

Anika0712 je odgovoril/a na
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...