Nova številka
Marec 2021


Izid: 5. 3. 2021

MYSTERIOUS SEA TAIL 2. del

8
Hej tukaj je drugi del zgodbe MYSTERIOUS SEA TAIL uživajte!

Ko sva prišle domov sem poskusila algo ampak vbistvu sploh ni bila slaba. Naslednji dan ob 5.00 zjutraj me je Zala zbudila. Zala: PŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ! Pridi! Rubby: Kam pa? Samo pridi no! Odpeljala me je v neko jamo jaz pa sploh nisem vedela kje sem.Bila sem sama v jami in v jami je bilo morje kot da bi bila samo v morju ampak sem bila na tleh! Oddahnila sem si. Potem sem stopila v morje. Ko sem se dotaknila stene v jami se je prikazala slika. Na sliki je je bilo napisano Callisa in in ... Zala! Potem se je prikazala moja mama moji mami je ime Katarina. Moja mama je prišla k Callisi tako kot ji je Callisa rekla. Bili sta v nekakšnem morju in v dvorani. Potem ji je Callisa predala mene moji mami. Naenkrat pa je prišla Lisa in je hotela vzeti mene in Zalo. Čakaj čakaj moja mama je morska deklica in Callisa tudi? Nisem vedela da je moja mama morska deklica? Drugače nisem vedela da je tisti kraljici ime Callisa ampak sem imela napisano. Takrat pa se je zgodilo nekaj čudnega polna luna je bila in postala sem morska deklica. Zala je prišla v jamo. Zala: Rubby vem da je to zate nekaj novega ampak nisem morala več skrivati...Rubby: Čakaj ti si ti si tista m-m-morska d-deklica ki sem jo videla? Zala: Ja, ravno to! Rubby: Veš videla sem Calliso in mojo mamo. Callisa je držala tebe ker te je ravno tisti čas rodila. Zala: Čakaj čakaj kaj jaz sem princesa naslednjopredstolnica kraljice Callise? Moje m-m-mame! Rubby: Ja tako sem videla! To- to pomeni da sem kraljica? Rubby: Očitno! Potem pa je Callisa držala še mene in rekla da me naj čuva dokler ne pride Lisa! Zala: To- to pomeni da sva sestri!!!
Rubby: Jej!!! Zala: Vem kajne! Ampak veš imam slabo novico. Rubby: Kakšno pa? Zala: No kako ti naj to povem vsakič ko se boš dotaknila vode olja morja in tekočih stvari ki so take kot sem ti jih naštela no spremenila se boš v morsko deklico ampak vseeno lahko dihaš pod vodo. Rubby: Kaj? Nočem postati morska deklica jaz- jaz kaj pa no ko bomo šli v toplice ali ko bomo šli v morje plavat!!! Zala: Vem no skrivati boš morala se boš sončila in ja vem grozno je.....
Rubby: Saj je vredu Zala samo kaj pa najni mami! Sploh nama nista nič povedali o tem. Greva domov in ju vprašati zakaj nama nista prej povedali. Zala: Hej mami zakaj nama nista povedali da sva z Rubby sestri? Vedela si da sem princesa naslednjeprestolnica kraljice Callise mmoje mame? Zaliina mama Kara: Ljubica o-o čem pa g-g-govoriš. Zala: Ti veš z Rubby sva sestri ne? Ločile sta naju! Kara: Zala nisva imele izbire Lisa Callisina sestra bi vaju lahko odnesla proč! Vidve sta edine princese no ti skoraj kraljica vidve sta edine ki sta ostale od princes! Zdaj Lisa verjetno ve kje sta! Vidve imata moč Leda in Ognja obstaja še veliko drugih elementov!

Ogenj: (Zala)
Led: (Rubby)
Veter:(Kara)
Sneg:
Premikanje stvari:
Hitrost:
Narava:
Glasba

....

Če bi jih imela Lisa bi želela morski deželi na dnu zavladati! Lisa: In tudi bom!!! Kara: O ne! Zala: Mislim da naju je slišala ve kje sta! Tudi Rubby je njena mama Katarina vse čisto enako razložila in tudi ona je vedela da ju Lisa sliši. Obedve mami od Rubby in Zale sta omedlele. Naenkrat pa se je prikazala Lisa pridita jaz vama nikoli nebom prikrivala resnice. To sta Rubby in Zala sanjale. Oddahnile sta si in se dobile po šoli. Jaz sem sanjala enako kot ti je rekla Rubby. Kaj če se bo to zgodilo NE!
In to se je tudi zgodilo. Saj ni res to je nočna mora!!!
( Se nadaljuje

Upam da ste uživali!!!
Lajkajte:heart:
Komentirajte:speech_balloon:
In se naročite name:eye_in_speech_bubble:
Lp Sladkorček
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super!!!!!!!!!
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Odlična zgodba!
Ti si prava pisateljica!
Jaz morske deklice OBOŽUJEM!!!
Komaj čakam naslednji del!
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
LP banana:banana:
0
 
P.S.: Taka lahko izgleda Lisa: https://i.ytimg.com/vi/-UNzRdwZY5A/hqdefault.jpg
(samo predlagam)
 
aaa! hvala za dodatno sliko všeč mi je da ti je zgodba všeč
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
SUPER ZGODBA! PREPROSTO OBOŽUJEM TVOJO ZGODBO IN TVOJ SLOG PISANJA!
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko ste stari?
9
(22)
10
(66)
11
(133)
12
(128)
13
(104)
14
(44)
15
(23)
16
(10)
Nič od naštetega
(15)

Oglas

Zadnji odgovori

Hermiona Granger123 je odgovoril/a na
COUL! Jaz se tut rada ličim in obožujem Lejo:rofl:
 

Revija PIL je odgovoril/a na
Hmmm to s tremi istimi objavami je nenavadno. ...
 

Revija PIL je odgovoril/a na
Ko uredimo prijave in ugotovimo, da sistem ...
 

Bad girl je odgovoril/a na
JAZZZZ PRIJEMMMM!! Dobesedn sn se zamotla ...
 

I love book je odgovoril/a na
Jaz tudiiii i guess ker drugače me bodo ljudje ...
 

Valko gamer je odgovoril/a na
DOMA SMMM IN SM V POSLI ČIST SMRKAL! LOL:joy::joy::clap::muscle:
 

Valko gamer je odgovoril/a na
Js pridm
 

Uroš je odgovoril/a na
Živjo I'ts me! Tako kot pravi PIL, število ...
 

Gajč je odgovoril/a na
Hvala za pojasnilo! Če pa bi bila jaz na ...
 

Gajč je odgovoril/a na
In pri festivalu mi včadih naredi 3 iste ...
 

I love book je odgovoril/a na
DOMAAAA SEMMMMMMM IN SE SLABO POČUTIM
 

I'ts me je odgovoril/a na
MA JAAAAAAAA JAAAAAAZ SEMMMMM DOMAAAAAAA
 

dragon girl je odgovoril/a na
Zdaj ne morem. Sola....
 

Natsu je odgovoril/a na
Niceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
 

Hanna je odgovoril/a na
wow me pa res zanima,kaj vse bosta objavil....NAROČENA!