Nova številka
September 2020


Izid: 1. 9. 2020

Nevarni 18. del

4
Nobeden od njiju je ni opazil, če pa že pa se za to ni zmenil. Ves čas je tiho stala za vrati in poslušala. Poslušala je hihitanje in pogovore o vsem mogočem in zelo vesela je bila, ko se je mimo nje prerinil prvi sošolec in potem za njim počasi prihajali še ostali.
Ko je mimo nje šel visok fant se je potuhnila zanj in potiho našla prosto mizo zraven Sylwein. V polnem razredu nepovsem človeških, v večini precej zdivjanih najstnikov, se ni težko potuhniti. Zadovoljno se je počila na stol, ko jo je Sylwein vprašujoče pogledala.
"Kaj?" Izzivalno jo je premerila in se zahihitala.
"Nič" je kar se da brazbrižno vprašala Sylwein in Siara se ni niti trudila vrtati z vprašanji. Ona ima svoje misli, Sylwein pa svoje.
Skozi vrata se je nato privlekla stara gospa, ki je Siaro spominjala na nekakšno brezdomno ženičko v revnem predelu Reynholda - glavnega mesta na posestvu klana. Šepala je in tisti v prvi vrsti so se lahko sami pri sebi vprašali ali ni malo prej rinila po kanalizacijskih prehodih. V roki je nosila zdelano usnjeno torbo iz katere je previdno - kot bi bili krhek porcelan - zložila dve knjigi. Obe knjigi sta bili stari in zelo zdelani.
Gospa jih je pozdravila z raskavim glasom in nato razprla eno od knjig. Nato se je z odkašljala in s toplim glasom nadaljevala.
"Povejte mi, kaj že veste o tem otoku. O tem kraljestvu, o klanih in o mestih in vaseh" vsi so bili tiho. Siara milo rečeno ni imela najmanjšega pojma, ostali okoli nje pa tudi ne. Tisto dekle, ki je prej govorilo z Joonom, je zdaj sedela za mizo poleg njega in se skupaj z njim hihitalo.
Učiteljica se ni predstavila in tudi Siara ni imela nobene želje po tem, da bi ji razlagala o Terrinu in njenem poreklu.
Ura se je vlekla in naenkrat si je želela teči tistih nekaj kilometrov do Zenobiinih poljan - kot so se imenovale, kot pa tukaj preživeti še eno samo mučno minuto. Ko je bilo ure končno konec je izvedela ravno toliko, da je lahko na naslednjem treningu odgovorila na vprašanja lorda Fiela.
In tako so minevali tedni, vsi isti. Zjutraj tek z lordom (drugega še niso počeli, saj naj bi mogli najprej pridobiti kondicijo) in popoldne presedeli v učilnici pri madam Growl (če ji seveda lahko rečemo madam).

Tako. Po doooolgem času je tu nov del. Zelo mi je žal, ampak enostavno ni bilo časa. Upam da mi ne zamerite tega. Ta del je malce krajši in tudi v prejšnem delu sem nekaj popravila. Glede nove zgodbe pa... ne bo je. Žal mi je ampak z začetkom šole sem ugotovila da nimam dovolj časa. Vseeno pa stisnite like in komentirajte zgodbo :kissing_heart:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Končala boš? Škoda. Tvoja zgodba mi je bila všeč in sem želostna da je ne bo več. Pa vendar sprejmem. Upam da še kdaj napišeše kakšno zgodbo.
0
 
Hej. Seveda da bom tole zgodbo nadaljevala. Samo eno novo sem imela v planu pa je zdaj ne bo
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Aja sm se že vstrašla!!! (Prebrala sm tvoj komentar) Te jz tui razumem... Sry kr nism pred 2 dnevoma prebrala tvoje zgodbe... Pač ni blo cajta... No zj je bil in ja sm prebrala se vstrašla da boš nehala s to zgodbo in si pol oddahnila da jo boš pe nadaljevala! Nea me straši XD
Kar tako naprej!
Lp.
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Priljubljene objave

ena, k pač noče izdt imena
 
20
Solarka
 
77
Revija PIL
 
13
H.A.P.P.Y
 
6
Najstnica pač...
 
7
myb me poznaš
 
8

Oglas

Zadnji odgovori

Blogerka
 
ce pa me imas kot vzor pri fejkanju pa lahko ...
Blogerka
 
a se lahko prosim preimenujes ker me ocitno ...
Revija PIL
 
Res je napaka :)
kr ena
 
Enim je cilj da čimprej drugim je cilj da ...
Ubu
 
Loh napises na list:joy::joy:
Dnao
 
Lahko dodam enga? Ker od teh poznam samo ...
Zaza
 
ne razumem???????
legenda
 
QUEEN!!!!!!!
legenda
 
1) navadna šola 2) instagram 3) Cel dan ...
I love book
 
Ola! Samo ena stvar; mislim, da bi moral ...
WildWolf Girl
 
o ne nisem vpisana mislim sej je ok sam mi ...
WildWolf Girl
 
Abba
cat
 
hej, jaz mam
cat
 
ne.