Nova številka
September 2020


Izid: 1. 9. 2020

Nore počitnice 5. del

3
Hey!
Včeraj je bilo... Sanjsko... Takole pišem, da bi imeli boljši občutek, da še vedno sanjam o... Včerajšnjem večeru... In mislim, da... SEM DEJANSKO ZALJUBLJENA! Vem! Mogoče je malo prezgodaj, glede na to,da sem ga šele včeraj spoznala. Predvčerajšnjim. Kakorkoli, po moje je opazil, da sem ljubosumna na Nušo (kaj pa pišeš!? Nisi ljubosumna, saj ti je povedala da ji ni všeč, ampak... Še vedno se spogledujeta...) Tale oklepaj priporočam,da preberete. Varjetno ste šli zdaj še enkrat brati ali pa enostavno berete moje gobecljanje naprej. Whatever, še vedno se spogledujeta. A naj dam tukaj klicaj? Ga bom zdaj dodala! Tukaj je. Res ne vem kaj mi je. Slovenščina mi nikoli ni bila všeč, čeprav sem jo zaključila z 4. To je skoraj najboljši rezultat v mojem razredu. Nuša je (seveda) imela 5. Pa še en piflarček Gašper. On je dejansko piflar. Vedno se uči večer prej in panično kliče vse po imeniku. Naslednji dan piše 5. Enkrat ga je vprašala čez 2 dni in je dobil1. To so pravi piflarji. Menda se je jokal še 3 dni. Kako!? Ko, sem jaz videla Luko z Nino, sem jokala samo 4 ure. To je moj rekord jokanja. Ja Luka je bil moja 1. ljubezen. Pravzaprav sem zaradi njega obupala nad fanti. Malo sem depresivna. Bil je moja 1. zaljubljenost. Niti hodila nisva, skoraj,da se še pogovarjala nisva. Zdaj pa moram iti, ker so se punce, odločile, da bom te počitnice preživela na izivih. Bomo videli kaj bo 1.!
Za zdaj... Pa adijo!
KAKŠNO URO KASNEJE
Punce pa res dolgo rabijo! Da so mi vse razložile, se vmes še kregale, ker je kakšna hotela kaj dodati in podobno. Včasih se sprašujem, kako nam uspeva biti skupaj! Končno pa so mi povedale tudi moj iziv... Poljubiti moram Aljaža! To je iziv za cele počitnice, oz. nimam omejitve kdaj moram to narediti. Enkrat v počitnicah. Ko so to povedale so bile usklajene in se potem režale mojemu preplašenemu izrazu. Kakšne prijateljice! Očitno res ne znam skrivati zaljubljenosti! Zdaj pa moram predati dnevnik Klari, ki me najbolje pozna, da vam razloži kaj je tako očitno, da sem zaljubljena.
KLARIN DELČEK AYLINEGA DNEVNIKA
Tale naslov je totalno beden, ampak še najbolje pove kaj sploh je to. Pač tipična Ayla. Naredimo vse najbolj logično. Kakorkoli, jaz sem Klara imam dva izjemo tečna brata, ki sta res noro tečna... Oki moram nehat razlagati o sebi, ker mi Ayla gleda pod prste in pravi, da je vse to že povedala. Oki. Kako sploh vem, da je Ayla zaljubljena? Tako lepo. Oki, Ayla bom bolj izvirna in NATANČNA. Vedno ko ga vidi se ji kaj prevrne, mi pozabi podati čopič ali vijak, je čisto zasanjana in ne ve da govorimo njej o njej, ampak vedno jo prebudi če rečemo čokolada. To deluje kot magična beseda. To je nekaj razlogov seveda, pa vedno začne "a ni lep" ali "ni popolen". Tako, pač veš pri Ayli. Kako pa ve veste, da je tvoja BFF zaljubljena? Ali še bolje, kao veste, da je tudi on vanjo? Ste koga že sparčkale? Me bomo to storile! Nekako... Posledično. Ne spomnim se boljše besede, primera. To bo za danes vse in pa-pa!
KONEC KLARINEGA DELČKA V AYLINEM DNEVNIKU
Očitno se je Klara že poslovila mi pa napišite, če so vam taki "delčki" všeč in če jih naredim še z drugimi. Kot je povedala že Klara, pa-pa!
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
super!
0
 
Crazy Girl
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Kul zgodba!
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Priljubljene objave

ena, k pač noče izdt imena
 
20
Solarka
 
77
Revija PIL
 
13
H.A.P.P.Y
 
6
Najstnica pač...
 
7
myb me poznaš
 
8

Oglas

Zadnji odgovori

Blogerka
 
ce pa me imas kot vzor pri fejkanju pa lahko ...
Blogerka
 
a se lahko prosim preimenujes ker me ocitno ...
Revija PIL
 
Res je napaka :)
kr ena
 
Enim je cilj da čimprej drugim je cilj da ...
Ubu
 
Loh napises na list:joy::joy:
Dnao
 
Lahko dodam enga? Ker od teh poznam samo ...
Zaza
 
ne razumem???????
legenda
 
QUEEN!!!!!!!
legenda
 
1) navadna šola 2) instagram 3) Cel dan ...
I love book
 
Ola! Samo ena stvar; mislim, da bi moral ...
WildWolf Girl
 
o ne nisem vpisana mislim sej je ok sam mi ...
WildWolf Girl
 
Abba
cat
 
hej, jaz mam
cat
 
ne.