Naslednji Pil izide 7. maja

Nova številka
April 2021


Izid: 2. 4. 2021

Osamljena ulica 9. del

10
OJ!
Še en del moje zgodbe, ki ima ogromno slovničih napak. Upam, da vam bo vseeno všeč... <3

ELLA
Ne morem verjeti. Sanjam. Vem, da sanjam. Hitro sem se uščipnila v lica. “Aaauu!” sem zakričala. Ne sanjam, torej se to vse resnično dogaja. “Torej zato si ti bila tukaj velikokrat! Zdaj vem!” se razveselim. “Jap, zato...Čakaj, kako pa veš, da sem bila tukaj? Si me ti zasledovala?” se razjezi. “Emmm… Ja, zanimalo me je, kaj tukaj počneš,” malce prestrašeno odgovorim. “KAJ? ZASLEDOVALA SI SVOJO NAJBOLJŠO PRIJATELJICO??? MENE! KAKO SI DRZNEŠ!?!?! NAJINEGA PRIJATELJSTVA JE KONEC! KAKO SI LAHKO?” v joku zakriči in steče strani. One, kaj sem storila. Odložim knjigo, ki sem jo imela v rokah v votlo duplinico v steni in stečem za Leio. Nikjer je ne vidim. Je že zbežala. Joj, kaj sem storila. Jutri grem do nje in se ji opravičim. Zlezem na kolo in se odpeljem proti domu. Jokam. Čisto tiho, ampak jokam. Žal mi je, da sem jo zasledovala. Res je edina oseba, ki ji lahko vse zaupam, jaz pa sem jo izgubila. Pripeljem se do doma. Pustim kolo v garaži in stečem v hišo. Grem mimo družinskih članov direktno v mojo sobo. Se uležem na posteljo in se smilim sama sebi. Svojo glavo zakopljem globoko pod odejo in povšter. Jokam. Vzamem telefon in Leii v naglici napišem “Prosim, odpusti mi. Skrbelo me je zate. Nisem želela nič slabega. Oprosti.” Čakam. Piše mi, da je videla sporočilo, odgovora pa od nikoder. Nič, ne bo odpisala. Res mi je zamerila.

LEIA
Ella mi piše. Ne bom odgovorila. To je bilo zelo nepošteno. Res sem ji zamerila. Globoko me je prizadela. Nisem si mislila, da me bo moja najboljša prijateljica kdaj tako razočarala. Naj se gre solit. Nesramna koza je. Kako me je lahko zasledovala? To se res ne spodobi... Hodim proti domu. Mrzlo je. Lep sončen dan se je spremenil v sivega in temačnega. Na pol poti proti domu pridem do križišča. Nobenega ni na cesti. Odpravim se v drugo smer. Ne proti domu ampak drugam. Nekam, kjer me ne bo nihče našel. Zavijem v temačno ulico in hodim naprej. Sama sem. Ura je že štiri. Kosilo sem že zamudila, zato nima smisla iti proti domu, tam me bo itak samo še oči nadrl, ker sem pozna. Hodim naprej in pojma nimam kje se nahajam. Nekaj na pol razbitih avtomobilov se pelje mimo mene. Malo me je strah. Ne vem, kaj naj naredim. Slišim nek šum. To je reka, seveda da je! Torej zdaj vem kje sem. Ta ista reka teče mimo moje hiše. Če bom sledila reki, bom prišla do doma. Vesela sem, da se nisem izgubila. Hodim naprej po pločniku in grem v samotni park. Usedem se na gugalnico in se gugam. Gugalnica srhljivo škriplje. Med guganjem točim solze, ki mi polzijo po licih. Razmišljam o današnjem dnevu in, da sem morda celo jaz kriva, da sem tu. Želim se odpraviti proti domu, pa sem pozabila iz katere strani sem prišla do parka, leve ali desne. Iz obeh strani teče reka, ker je tale park majhen polotoček. Kaj pa naj zdaj? Stečem v levo in se hitro ustavim, ker se mi zdi, da ni prava pot. Stečem v desno. Tudi tukaj ni prav. Kam naj grem? Zjokam se. Kako naj se izkopljem iz te godlje? Grem v desno. Gledam reko. Pozabila sem v katero stran teče pri naši hiši. Strah me je. Splezam na ograjo reke, stopim nanjo. Razmišljam o mojem življenju. Kako sem zapustila Ello. Zdaj vem, da sem jaz kriva in to me je še bolj potrlo. Zamižim. Izgubim ravnotežje in padem. Padam proti globoki reki. Ne morem se več rešiti. Mojega življenja je konec.

ELLA
Še zmeraj jokam. Žalostna sem. Res mi je žal za vse...

No ja, to je to. Če ti je všeč lahko daš like ali pa napišeš komentar- če želiš :)

LP
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Wow, kok napeto!!! upam, da bo z leio vse okej.... Komi čakam nov del!!!! :hugging:
1
 
Zala Mala
Hvala Zala Mala... To me res spodbuja k pisanju!!! <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super zgodba če prav nisem brala prejšnjih delov je ta super komaj čakam nov del prebrala bom prejšnje dele:innocent::innocent:
P. S. Komaj čakam nov del zgodbe
Lp shooting star
1
 
Shooting star nisem registrirana
HVALA!!!!! res si prijazna shooting star... Če boš kdaj pisala zgodbo mi sporoči pa jo preberem!!! In še enkrat: DOBRODOŠLA!!!!

<3 <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
super zgodba. Ressssssss komaj cakam na nov del:hugging::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart:

lepo bodi :))
1
 
Lepo bodi tudi ti!!! in pa hvala!!!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Wow...! Zelo cool zgodba! Dobro pišeš! Komaj čakam na nov del!:grinning::grinning::grinning::grinning::smiley::smiley::smiley::smiley::smile::smile::smile::smile::grin::grin::grin::grin::slight_smile::slight_smile::slight_smile::slight_smile::upside_down::upside_down::upside_down::upside_down::wink::wink::wink::wink::blush::blush::blush::blush::innocent::innocent::innocent::innocent::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed: Superrrrrr jeeeee!
1
 
Sem ti dala like
 
Hvala!!!!! <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
GROZA! SEM MISLILA, DA SEM ŽE NAROČENA NATE:scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream: DRUGAČE SEM SE PA ZDAJLE:blush::wink:
SUEPR ZGODBA! ZELO ZANIMIVO IN NAPETO!!!!!!!!
1
 
Hvala in mi je všeč, da ti je všeč!!!!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Draga HERMIONE GRANGER: SI SUPER PISATELJICA Z SMISLOM ZA ZGODBO! TVOJE ZGODBE SI ZASLUŽIJO VEČ OGLEDOV IN KOMENTARJEV.
Hvala za razumevanje.
Tvoja dg
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Šola na daljavo je ...
V bistvu super!
(360)
Šola kot šola, vseeno mi je.
(249)
Zanič, hočem nazaj v šolo!
(576)

Oglas

Zadnji odgovori

Jornal_time5 je odgovoril/a na
Živijo, usem hvala za komentar:heart::sparkles:. Lp, ...
 

Wonder Woman je odgovoril/a na
Okee!
 

Night girl je odgovoril/a na
Ja bil je potres. Videla sem na 24. ur
 

Athena je odgovoril/a na
Kje dobiš to številko da se naročiš na neregistriranega ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Tu je moja dn. od zadnjič in od danes. Žal ...
 

Athena je odgovoril/a na
Name se tudi nisi...
 

Pilovka 1 je odgovoril/a na
Im in!
 

Katie je odgovoril/a na
Vau!!!!!!!! Super del!!!!!!!!!!!! Hitro novega.:heart::yellow_heart::green_heart::blue_hea
 

Night girl je odgovoril/a na
zlo je lepo
 

Lučka 2708 je odgovoril/a na
Ok, se prijavljam. Komaj čakam!!!!!!!!!!!!!!
 

Pilovka 1 je odgovoril/a na
Scorpius and Roseee Scorpius in Roseeeee... Upam, ...
 

HermioneGranger je odgovoril/a na
Zelo lepo!:kissing_heart::heartpulse:
 

odjavljena COOL je odgovoril/a na
ful lepo
 

Kitaristka13 je odgovoril/a na
ful so mi všeč te barve!!:heart_eyes::purple_heart:
 

je odgovoril/a na
Pls ignorirajte podpis. Mogla sem se podpisati ...