Nova številka
Marec 2021


Izid: 5. 3. 2021

Polčlovek 13. del (5 minut lahko spremeni vse)

22
Živjo!
Napisala sem 13. del in mislim, da je ta najpomembnejši del vse zgodbe, zato je tudi malo daljši... Uživajte v branju!

Vsi, ki so prej mislili, da poznajo Annabelle, so se pošteno čudili, kajti ta se je iz dneva v dan bolj spreminjala. Spet se je usedla h Christianu in skoraj ves čas st si kaj šepetala. Tudi popoldnevov ni več preživljala z Moni in Carol, zdaj se je veliko bolje razumela z Vicky in Val. Z Marcom pa je skušala prekiniti vse stike. Čeprav se je po šoli zdaj govorilo, da je tudi ona znorela, se je še naprej družila s Xellerjevimi. Naslednjih nekaj tednov se z njimi ni veliko pogovarjala o polčloveštvu, saj je imela veliko dela z organiziranjem svoje zabave za 14. rojstni dan (na zabavo je želela povabiti tudi vse prijatelje iz prjšnje šole). Izvedela je samo to, kaj se je v resnici zgodilo tistega dne, ko je prvič šla k njim: Valeria je, spremenjena v veverico sedela na drevesu in je skočila na tla ter se medtem preobrazila. In točno pod njo se je znašla ona, ki je nato z glavo udarila ob tla.
Nekega deževnega dne pa sta se Christian in Annabelle dolgočasila pri uri matematike, zato je Annabelle vzela list papirja in nanj napisala: Mi poveš še kaj o vas? in mu ga potisnila na mizo. Klepet se je nadaljeval nekako takole:
-Kaj pa te zanima?
-Ne vem, karkoli…
-OK, na vsem svetu je okoli 500 polljudi.
-WOW, a vi poznate še koga?
-Ja, Edward ima veliko prijateljev. Njegov BFF je Rodolphe, ki se spremeni v konja…
-Hahaha. A se je zelo težko spremeniti?
-Prvič ja, potem pa je vsakič lažje. Aja, in še to: vsaj enkrat na mesec se moramo preobraziti, če ne ostanemo za vedno v človeškem telesu. Včasih, ko še ni bilo koledarjev so se polljudje preobražali na vsako polno luno, da niso zgrešili enega meseca-od tod pravljice o volkodlakih…
-Wow.
-Pa tudi več kot 24h ne smemo bit preobraženi v žival, če ne se je skoraj nemogoče spremenit nazaj.
-Zakaj vas Contejevi sovražijo?
-Nek polčlovek je ubil Marcovo mamo in gospod Conte zdaj misli, da smo vsi morilci, čeprav nismo. Smo mu že poskušali razložit…neuspešno.
-Zakaj pa se vi lahko spremenite? Od kje vam ta »čarobna moč«?
A ni ji uspel odgovoriti, ker je učiteljica pogledala proti njima in papir sta morala hitro skriti pod klop. Preostanek dneva je Annabelle razmišljala o vsem, kar je izvedela. Pravzaprav je bilo vse skupaj strašansko zanimivo. A dobra volja jo je hitro minila, ko je na sebi začutila Marcov pogled.
Ko se je bila popoldne spet pri Xellerjevih se je spet spomnila na vprašanje in spet je vprašala Christiana, a ta ji je svetoval naj vpraša Edwarda. Annabelle ga je poiskala in mu zastavila svoje vprašanje. Gospod Xeller se je kar takoj lotil pojasnjevanja: »Težko boš razumela, ker zveni kot kakšna znanstvena fantastika. Obstajata dva načina: prvi je, da imata dva polčloveka, ki se spremenita v enako vrsto živali otroka, drugi način pa je mnogo bolj pogost, in sicer: če človeškega mladiča, mlajšega od dveh tednov ugrizne ali opraska žival, se zgodi prenos genov oziroma DNK in otrok dobi sposobnost spreminjanja v to žival. Ampak, če se do 14. leta ne prvič spremeni, izgubi to sposobnost.« Šokirana, zmedena - vse to je bila Annabelle v tistem trenutku, a gospod Xeller tega ni opazil, zato je nadaljeval: »Če smem povedati še to, vse to sem odkril sam, s pomočjo svoje pokojne kolegice Anne Jannesson, v času, ko sva skupaj študirala v Los Angelesu. Uboga Anna, sploh ni vedela, da polljudje res obstajamo, ker sem ji rekel, da je to samo dokazovanje neke nemogoče teorije…« Gospod Xeller je govoril dalje, a Annabelle ga ni več poslušala, kajti v teh petih minutah, kolikor je trajal njun pogovoril, se je njeno življenje spremenilo za vedno. Poleg tega, je bilo Anna Jannesson ime njeni mami.
____________________________________
Pa je konec 13. dela! Tu so še povezave za slike, ki sem jih obljubila, zraven sem napisala tudi v katero žival se ti (pol)ljudje spremenijo… Če povezave ne bodo delovale, mi prosim napišite v komentar.
Lp, Nena

VICTORIA IN VALERIA: (lisica in veverica) https://www.google.si/search?q=red+haired+twin+sisters&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjexeiWrqHuAhWw-yoKHdBQB4cQ_AUoAXoECA4QAw&biw=1280&bih=689#imgrc=P12olUMMHeHIJM
ALFRED: (jež) https://www.google.si/search?q=boy+with+messy+hair+and+glasses&tbm=isch&ved=2ahUKEwjyqbGxrqHuAhVOy6QKHZgeAMgQ2-cCegQIABAA&oq=boy+with+messy+hair+and+g&gs_lcp=CgNpbWcQARgAMgQIABATMggIABAFEB4QEzIICAAQCBAeEBM6BggAEB4QE1CNvANY8scDYNTVA2gAcAB4AIABhQGIAbcFkgEDMS41mAEAoAEBqgELZ3dzLXdpei1pbWfAAQE&sclient=img&ei=8lUDYPLoAc6WkwWYvYDADA&bih=689&biw=1280#imgrc=fGpLnH-xxEKNBM
EDWARD XELLER: (jelen)
https://www.google.si/search?q=40+year+old+man&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjc0Yb81KPuAhWyw4sKHYJOB8MQ_AUoAXoECBIQAw&biw=1280&bih=689#imgrc=OHE9wp745Cp-YM
OLIVIA OWLER-XELLER: (sova)
https://www.google.si/search?q=40+year+old+woman&tbm=isch&ved=2ahUKEwilrqn91KPuAhXWOewKHcobBKAQ2-cCegQIABAA&oq=40+year+old+woman&gs_lcp=CgNpbWcQAzoCCAA6BAgAEB46BAgAEENQz_MCWOCEA2DdiANoAHAAeACAAZwBiAHEB5IBAzEuN5gBAKABAaoBC2d3cy13aXotaW1nwAEB&sclient=img&ei=2YoEYOXdEtbzsAfKt5CACg&bih=689&biw=1280#imgrc=LYKsYD1JVOzpRM
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
SUPER!! IN SE GREM STAVIT, DA JE ANNABELLE POLČLOVEK!! IN NJEN ŠTIRINAJSTI ROJSTNI DAN JE NA POTI!! TO POSTAJA VEDNO BOLJ NAPETO IN NE VEM ZAKAJ IMAM ŠE VEDNO PRIŽGAN CAPS LOCK... Super zgodba v glavnem in prosimmmmm čimprej nadaljuj:)
LY, No Name
1
 
Bravo! Odlično sklepaš No Name...
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Carsko je! Zdajle sem prebrala vse dele in vsi so ODLIČNI!
Rabim nov del. Kdaj pride nov del? Prosim naj pride čim hitreje. Prosim, prosim, prosim!!!
Pozdravčki,
Volley girlv
0
 
Naslednji del pride najbrž že jutri, najkasneje do torka.
Lp, Nena
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
to!!!!!!!!!!! dočakala sem 13. del!!!!!! in ta je noro dober!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZELO SI SE POTRUDILA S PISANJEM!!!!!!!!!! ZELO DOBRO SI VSE OPISALA TER POISKALA LINKE KAKO IZGLEDAJO LJUDJE!!!!!!!!!!!!!(UPS.... POLLJUDJE:grin:)
ZAKON! MEGA! BOMBASTIČNO!!!
P.S. NUJNO, NUJNO, NUJNO NOV DEL!!!!!!
Book star:books::star2: ti želi VSE DOBRO!:heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration:
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
super!!!!!!!! komaj cakam naslednji del.
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
HEHEHEHEHEHE
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko ste stari?
9
(20)
10
(61)
11
(119)
12
(113)
13
(89)
14
(39)
15
(21)
16
(9)
Nič od naštetega
(13)

Oglas

Zadnji odgovori

No Name je odgovoril/a na
Se grem stavit, da jo bodo vrgli v bazen, ...
 

Pomaranča1 je odgovoril/a na
Waw! Ful superrr! Spremljam! :sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkl
 

🦄unicorn🦄 je odgovoril/a na
SUPERRRRR:heart_eyes::heart_eyes::sparkling_heart::gift_heart: SPREMLJAM:blush::kissing_h
 

someonehappy je odgovoril/a na
i don't want a belive it's too much cool LYSM ...
 

Anika0712 je odgovoril/a na
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...
 

someonehappy je odgovoril/a na
:hugging:superca carskooooo res dobra zgodba!! LYSM
 

Pomaranča1 je odgovoril/a na
Tut če se ti zdi beden je meni najboljši! Pač ...
 

Sladkorček je odgovoril/a na
ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Hedwig je odgovoril/a na
Nista čisto ista! Eden ima malce manjša usta: ...
 

Cookies je odgovoril/a na
Nista Lučka. Poglej: :slight_smile::relaxed:
 

Your friend je odgovoril/a na
O-M-G, ne vem kako nisem mogla prebrati!? ...
 

Your friend je odgovoril/a na
Gremm bratt:blush::gift_heart::sparkling_heart:
 

JustLilly je odgovoril/a na
Veš kaj najbolj opiše tvojo zgodbo? To: :ok_hand::ok_hand:
 

Sladkorček je odgovoril/a na
SUPER IDEJA
 

Your friend je odgovoril/a na
WAW!!!!!! F.A.N.T.A.S.T.I.Č.N.O #KOMAJČAKAMNANOVDEL #SUPERSI #KDAJPRIDENOVDEL #HITRSE